İçeriğe Yönlendir

2006 Hyundai Era Crdi Select Gp

Ali Gök

Recommended Posts

Merhaba,

Uzun süredir arabanın tanıtımını yapacağım bir türlü elim gitmedi.  Aracım 2006 model güvenlik paketli( 8 airbag , abs 4 disk firen )  dizel Era. 2014 şubat ayından beri kullanmaktayım  10 12 şehire gitmişimdir. Ben severek kullanıyorum çokta beğeniyorum . nazar değmesin :)  

Kuzenim @samidemirpaz da 1000 km nin üzerinde kullanmışlığı vardır aracımı tanır. Performans olarak birçok 0 km arabayı cebinden çıkarır desem çok abartmış olmam. Aldıktan sonra aracımı debriyaj seti. diskler balatalar , silecekler, Ön far ampülleri ( philips extravision)  lastikleri aldığımda hemen yenilemiştim. Sonrasında klasik bakım yapıldı. Aklıma gelmeyen ufak tefek şeylerde vardır. Bağaj aydınlatmasını sami led döşeyerek yaptı karanlıkta bilmeyenlerden projektör mü taktın vs takılmalarına neden olacak kadar güçlü :D

Camlarda film , ve rüzgarlıklar aldığımda vardı ben extra birşey yapmadım.

Bir kaç tane resim de ekleyeyim.

VX172R.jpg

dZAJWZ.jpg

0NoZ8W.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

:nazar: Güle güle kullanın.

Jantları ne zaman değişiyorsunuz?

Kapak jant harici yakışan bir tane göremedim ki daha :) 

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Heyt yavrum beee. Bu arabayi alana kadar kac degisik marka araba baktik sonunda bunu almistik.

Yola gidisi guzel, Osman usta da bakimlarini yapti hep.

Masallah masallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Heyt yavrum beee. Bu arabayi alana kadar kac degisik marka araba baktik sonunda bunu almistik.

Yola gidisi guzel, Osman usta da bakimlarini yapti hep.

Masallah masallah.

ne günlerdi be kaç defa gece ikide uyandırmıştım da güzel iltifatlar etmiştin bana:) heralde 20 arabaya bakmışızdır alana kadar bir çok markadan

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Blue'ların jantı olmaz mı mesela?

Onemli olan niyetine girmesi, jant bulurum ben ona [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Blue'ların jantı olmaz mı mesela?

14 jant varmı blue larda 

Onemli olan niyetine girmesi, jant bulurum ben ona [emoji6]

gaz verme bana etkileniyorum :D

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

14 jant varmı blue larda

gaz verme bana etkileniyorum :D

16 tak 4 tanede lastik alirsin yeniden :) :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

16 tak 4 tanede lastik alirsin yeniden :) :)

16 jant alırsam depoda duran lastiklerini yerinde bulamayabilirsin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Forumumuzda bir tane çılgın kardeşimiz var Era'sına Tempra jantı taktı geziyor  :D Size de tavsiye edecektir muhakkak  :biggrin:

:nazar:

Yorum bağlantısı

Forumumuzda bir tane çılgın kardeşimiz var Era'sına Tempra jantı taktı geziyor  :D Size de tavsiye edecektir muhakkak  :biggrin:

Sorma abi bende gördüm onları afalladım bir an :D 

Hayırlı olsun bu arada, era kullandım gerçekten dizeli iyi kaçıyor ama virajı sıkıntılı gibi aklımda kalmış  :nazar:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sorma abi bende gördüm onları afalladım bir an :D

Hayırlı olsun bu arada, era kullandım gerçekten dizeli iyi kaçıyor ama virajı sıkıntılı gibi aklımda kalmış  :nazar:

viraja girmesini bilmeyince her araba sıkıntılı olur :) teşekkürler

tempra güzel araba ama :)

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

viraja girmesini bilmeyince her araba sıkıntılı olur :) teşekkürler

Sınıfına göre daha az yol tutuyor demek istedim, viraja girmeyi bilip bilmemekle alakalı değil yani.

Yorum bağlantısı

tempra güzel araba ama :)

Ona lafımız yok zatende,Tempra logolu jantın Era'da takılı olması tuhaf değilmi ? :)

Yorum bağlantısı

Sınıfına göre daha az yol tutuyor demek istedim, viraja girmeyi bilip bilmemekle alakalı değil yani.

b sınıfı başka araba sürmedim doğrudur. Genel olarak dedim bende zaten

Yorum bağlantısı

Ona lafımız yok zatende,Tempra logolu jantın Era'da takılı olması tuhaf değilmi ? :)

görmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

görmek lazım :)

akşama gelir fotolar :D herkes kıskanıyor takma bunları :D kafana era için en iyi kombinasyon 205 45 16 veya 195 50 16  ama tavsiyem 205 45 16 ama aracım dizel osa hic düşünmeden 205 40 17 takarım :D 

16 takacaksan hiiç düşünmeden blue jantı tak derim bide yay amörtisörlere el  atarsan % 30 ila 40 artış sağlarsın top gibi sekmekten kurtulusun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...