Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Yıl ne kadar eski? Neticede stepne olarak kullanılacak. yani amacı ilk lastikçiye gidecek kadar yetmesi. İyi şartlarda kolay kolay çürümez. yılı en iyi ihtimalle 2010 dur. hiç bir kere dahi takılmamış arabaya bende acaba 1 tek lastik alıp onun yanına öylemi kullansam dedim ama yılı eski diye cesaret edemedim Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 yılı en iyi ihtimalle 2010 dur. hiç bir kere dahi takılmamış arabaya bende acaba 1 tek lastik alıp onun yanına öylemi kullansam dedim ama yılı eski diye cesaret edemedim Lastikçi kontrol etsin. Gider bu derse stepne olarak birkaç yıl daha idare edersin bence.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Lastikçi kontrol etsin. Gider bu derse stepne olarak birkaç yıl daha idare edersin bence.. Uyumadın heralde bugün abi. Diyorki Stepnedeki 2008 yada 2010 model lastiği kullansam sorun olur mu diye. Stepnede kalacak olsa bence 50 yıllık olsun, en yakın lastikçiye kadar dönecek. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Uyumadın heralde bugün abi. Diyorki Stepnedeki 2008 yada 2010 model lastiği kullansam sorun olur mu diye. Stepnede kalacak olsa bence 50 yıllık olsun, en yakın lastikçiye kadar dönecek. Pardon.. Cidden uyumadım valla. O zaman olmaz. Kullanılmaz. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 neyse konu çözüme kavuşmuş. 185 65 r14 ortalama 150 Tl verilecek tahminimce araştırmalarıma göre Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-hyundai-accent-blue-jant-lastik-gucmanlar-05386021168-246643141/detay lastikler nasildir bilelm Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) ilk operasyon tamamlandı ydek lastik patlağın yerine takıldı. Yardımları için sami demirpaza çok teşekkür ederim. krikoyu çözmek 3 5 dakkşka zaman aldı ama pratikmiş kullanımı . Bagaj aydınlatmasıda arkaya arabanın plakasından belli oluyor arkadaki arabanın da sag ön lastik patlaktı değiştirmiş komşu. 22 Aralık 2015 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 yedek anahtarımı yaptırdım. kasko üzerinden yetkili serviste içim daha rahat şimdi 1 Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 kazasız belasız kullanın hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Nisan 2016 Yazar Paylaş 2 Nisan 2016 (düzenlendi) bugün maslaktaydık sami ile. sami mk3 ün bakımlarını yaptırdı bende eraya biraz ilgi gösterdim:) ilk önce lastikleri yeniledim goodyear efencigrip 185 65 r14 tanesi 150 TL ye aldık . arabanın gidişi ve yol tutuşu bariz şekilde farketti. 4 lastiğimiz de yeni oldu aklımız rahat etti. özellikle rampadaki performansına hayran kaldım çok iyi oldu geçen yıl philips extravision %100 takmıştık ampülleri. bi tanesi hafta içi kısa devreyi kaybetti. Osman usta % 130 larıda çıktı sorun bir diyince ampül aldığımız yerde inceledik ve philips extravision %130 ları 70 tl ye aldık. Karşılaştırma yapacak olursam çok çok bariz bir şekilde arada fark var. iyikide almışım araba maşallah ok gibi oldu. arabaya biniyorsanız lastikler ve frenler yeni, farlarınız güçlü ve silecekler sıkıntısız olmalı saygılar 2 Nisan 2016 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 4tane Monroe amortisör birde yay oldumu era Mercedes gibi olur [emoji14] Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Nisan 2016 Yazar Paylaş 3 Nisan 2016 Onları koydum sıraya bakım da yaklaşıor ayarlayabilirsem onlarıda yapacam Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 Ali arkadaş yakıt durumu nasıl ş.içi /dışı ve karma olarak? yakın zamanda abim almayı düşünüyor tavsiye eder misiniz? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2016 Yazar Paylaş 8 Nisan 2016 (düzenlendi) Ali arkadaş yakıt durumu nasıl ş.içi /dışı ve karma olarak? yakın zamanda abim almayı düşünüyor tavsiye eder misiniz? istanbulda küçükçekmece eyüp e5 - sahil yolu karışık işe gidip geliyorum 6 -6,5 litre civarı yakıyor. şehir dışı yol müsait olduğu her an 130 140 giderim üstünede çıkmam altınada pek düşmem 5-5,5 yakıyor.( 100-110 gidince 4 litre yaktığını idda ediyorlar ama ne gittim nede 4 litrelerde yaktığını gördüm ) performans olarak tartışmaya bile gerek yok şuan piyasada sıfır olarak 60 70 bin tl ye satılan arabaların alayına kafa tutar. kaliteli lastik şart birde bulabilirseniz güvenlik paketi çok iyi olur ( 8 airbag, 4 disk fren ) ben çok memnunum, forumda pek bir hoşgörülmesede hyundai sorunsuz bir araba lpg li 2000 model focusa her şartta dizel era tercih ederim 8 Nisan 2016 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 bir konuda daha görüşünüzü alsam crdi motor var bir de crdi vgt var bunlar ne anlama geliyor bilginiz var mı? bir de donanım paketlerinde hangisi son ford ghia veya titanium a denk gelen? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 8 Nisan 2016 Paylaş 8 Nisan 2016 bir konuda daha görüşünüzü alsam crdi motor var bir de crdi vgt var bunlar ne anlama geliyor bilginiz var mı? bir de donanım paketlerinde hangisi son ford ghia veya titanium a denk gelen? Vgt 110 crdi 88cbeygieSM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Nisan 2016 Yazar Paylaş 8 Nisan 2016 bir konuda daha görüşünüzü alsam crdi motor var bir de crdi vgt var bunlar ne anlama geliyor bilginiz var mı? bir de donanım paketlerinde hangisi son ford ghia veya titanium a denk gelen? select ve style en dolu paket diye geçenleri. model yılına göre farklılık gösteriyor style de digital klima sunruflu olanlar var. team boş paket . Alırken dikkat edin era larda paket farkı aşırı boyuttta özellik farkediyor. bulursanız güvenlik paket alın bulamassanız abs li alın abs siz olanını almayın. vgt olanlar 110 beygir eralarda 110 beygir olmayan yok diye biliyorum . belki 2010 sonrası olanlarda vgt yazmıyordur ayrımını tam bilmiyorum . ama motor sağlamdır triger çok sık değişmez zincirlidir . bakımı bütün filtreleri yetkili serviste 100 tl ye satılıyor , 5 litre yağ alır (5.3 kitapçığında ama genelde almaz o kadar ) işçilik dahil 290 tl tutuyor benimki komple boyalı era dan uzak dur taksi çıkması vs muabeti yaparlar satarken çünkü Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 select ve style en dolu paket diye geçenleri. model yılına göre farklılık gösteriyor style de digital klima sunruflu olanlar var. team boş paket . Alırken dikkat edin era larda paket farkı aşırı boyuttta özellik farkediyor. bulursanız güvenlik paket alın bulamassanız abs li alın abs siz olanını almayın. vgt olanlar 110 beygir eralarda 110 beygir olmayan yok diye biliyorum . belki 2010 sonrası olanlarda vgt yazmıyordur ayrımını tam bilmiyorum . ama motor sağlamdır triger çok sık değişmez zincirlidir . bakımı bütün filtreleri yetkili serviste 100 tl ye satılıyor , 5 litre yağ alır (5.3 kitapçığında ama genelde almaz o kadar ) işçilik dahil 290 tl tutuyor benimki komple boyalı era dan uzak dur taksi çıkması vs muabeti yaparlar satarken çünkü bilgilendirme için teşekkür ederim piyasa kendini cambaz sananlarla dolu malesef. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 Güzelim arabanın lastiğini neden keserler ya, neden zarar verirler birilerinin arabasına... İlla gelmişlerini geçmişlerini mi yad edelim, bunu mu isterler? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts