Ali Gök 9 Nisan 2016 Yazar Paylaş 9 Nisan 2016 kansız şerefsiz çok malesefki. daha kötü bişe olmadığına şükrediyoruz Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Nisan 2016 Paylaş 9 Nisan 2016 bir konuda daha görüşünüzü alsam crdi motor var bir de crdi vgt var bunlar ne anlama geliyor bilginiz var mı? bir de donanım paketlerinde hangisi son ford ghia veya titanium a denk gelen? Vgt değişken geometrili turbo olmayanlar düz turbo diye biliyorum. Donanım paketleri Start Team Select Style diye biliyorum (güvenlik paketi extrası olabiliyor). Tapatalk 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Nisan 2016 Yazar Paylaş 15 Nisan 2016 Vgt değişken geometrili turbo olmayanlar düz turbo diye biliyorum. Donanım paketleri Start Team Select Style diye biliyorum (güvenlik paketi extrası olabiliyor). Tapatalk abi select de de güvenlik paket var. yanlnız style de sunruf digital klima ve çok güzel bir çelik jant var ama tabi o yüksek model yılında 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Nisan 2016 Paylaş 15 Nisan 2016 abi select de de güvenlik paket var. yanlnız style de sunruf digital klima ve çok güzel bir çelik jant var ama tabi o yüksek model yılında Güvenlik paketi start hariç hepsinde var diye yazmıştım ama eksik olmuş. team abs diye satılanlar filan vardı. bir de ötv muhafiyeti olan yılda ukrayna vs ülkelere satılan araçlar geldi paketler hepten karıştı Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Nisan 2016 Yazar Paylaş 15 Nisan 2016 Güvenlik paketi start hariç hepsinde var diye yazmıştım ama eksik olmuş. team abs diye satılanlar filan vardı. bir de ötv muhafiyeti olan yılda ukrayna vs ülkelere satılan araçlar geldi paketler hepten karıştı abi team abs olanlarda 2 airbag var diye biliyorum . eranın paketleri hakkaten çok değişik Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Nisan 2016 Yazar Paylaş 18 Nisan 2016 bozuk yollarda aracın altından sesler gelmeye başlamıştı. takır tukur vs anlayamadım. rot ayarıda yaptırmak için gittim önden değil dedi rotçu ayarı yaptı neyse dedik çıktık. osman ustaların yanına geçtim osman usta 2 metre arabayı sürdü sürmedi rot kolları dedi teşhis hızı efsaneydi lifte kaldırdı ve tam dediği çıktı ses sol rot kolundanmış. değişim yapılırken sağ tarafıdaberaber değişelim dedik ve ses anında kesildi. Müsait bir anda rota tekrar sokacam değişim yapılınca ayar haliyle kaçtı biraz lakin kafa rahatladı. yeni goodyear lastiklerle gidiş değişti ve yıkandı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 kansızlar çalışmaya devam ediyorlar. arabanın gece sağ arka çamurluk ve iki kapıyı derin çizmişler allah belalarını versin başka bişey diyemiyorum. polise gittik tutanak tuttuk sağ arka çamurluk ve ön kapıda 1 karış kadar yerde boya kalmamış . arka kapıda derin çizik var sizce ne yapmam lazım bu çizikler için Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Sanıyorum ki motorsiklet çizmiş. Çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 Sanıyorum ki motorsiklet çizmiş. Çok geçmiş olsun. abi kaldırım tarafından çizilmiş. bariz anahtar gibi bişeyle kasıtlı yapılmış Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 Çok geçmiş olsun, ön kapı flaştan tam görünmese de arka çamurluk çok kötü olmuş rötüş yapılır ama ton farkı çok sırıtır, geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 (düzenlendi) Çok geçmiş olsun, ön kapı flaştan tam görünmese de arka çamurluk çok kötü olmuş rötüş yapılır ama ton farkı çok sırıtır, geçmiş olsun boyayı sökmese iyiymiş te boyayıda oymuş çamaurlukta 8-10 cm ön kapıda 8-10 cm astara kadar inmişler buralarda çürüme paslanma vs olurmu acaba 19 Nisan 2016 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 boyayı sökmese iyiymiş te boyayıda oymuş çamaurlukta 8-10 cm ön kapıda 8-10 cm astara kadar inmişler buralarda çürüme paslanma vs olurmu acaba astar varsa çürüme olmaz ama yine de iyi bir boyacıda mümkün olan en yakın tonda rötüş boyası yaptırıp ince ince doldurulabilir. Göze her türlü batacak zaten en azından aynı/yakın tonda olsun paslanma yapmasın Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 astar varsa çürüme olmaz ama yine de iyi bir boyacıda mümkün olan en yakın tonda rötüş boyası yaptırıp ince ince doldurulabilir. Göze her türlü batacak zaten en azından aynı/yakın tonda olsun paslanma yapmasın aynen rütuşu yaptıryim fırça ile. birde o pasta cile yaparken bi alet var o aletle acaba biraz kaybolurmu çizikler Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 (düzenlendi) aynen rütuşu yaptıryim fırça ile. birde o pasta cile yaparken bi alet var o aletle acaba biraz kaybolurmu çizikler Polisaj ile alınacak kıvamı aşmış bu çizikler, biraz ince olsa toparlanır bir miktar, çukurların kenarı yumuşatılarak göze daha az batması sağlanabilirdi ancak bu çizik derin olmasının yanında geniş de Pazar günü detailturkey buluşmasına gel, beraber bakarız ne yapabiliriz diye 19 Nisan 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 Polisaj ile alınacak kıvamı aşmış bu çizikler, biraz ince olsa toparlanır bir miktar, çukurların kenarı yumuşatılarak göze daha az batması sağlanabilirdi ancak bu çizik derin olmasının yanında geniş de Pazar günü detailturkey buluşmasına gel, beraber bakarız ne yapabiliriz diye biraz uzağım ama gelmeye çalışacam merak ta ediyorum neler vardır orda kimbilir Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2016 Paylaş 19 Nisan 2016 biraz uzağım ama gelmeye çalışacam merak ta ediyorum neler vardır orda kimbilir En kötü köpük şova katılırsın Yorum bağlantısı
Ali Gök 19 Nisan 2016 Yazar Paylaş 19 Nisan 2016 En kötü köpük şova katılırsın Köpüğü severim 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 (düzenlendi) bu hafta sonu sami beyle detaylı bir çalışma yaptık iyi emek verdik. hem mondeo hemde era ya. ateş ettiler resmen emeğe değdi. her zaman motora yürüre ince ince bakım yaptık artık dedikki birazda görüntüsü güzelleşsin sizce değmişmi emeğe 16 Mayıs 2016 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2016 Elinize sağlık kardeşim.. Yanayore.. Eyvallah abi Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 17 Mayıs 2016 Paylaş 17 Mayıs 2016 Era hala çok sevdiğim araba arabayı yeri geldi eşşek niyetine kullandım banamısın demedi bence dünyanın en sorunsuz aracıdır:) Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 17 Mayıs 2016 Era hala çok sevdiğim araba arabayı yeri geldi eşşek niyetine kullandım banamısın demedi bence dünyanın en sorunsuz aracıdır:) nazar değmesin aslan parçasına 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 Yine bir bakım dönemine geldik. v kayışı rulmanı ses yapıyor hafif. v kayışını ve rulmanını değişceğim + filtreler ve yağ + fren hidroliğini yenileyeceğim km 120 bin oldu bu kmlerde değişmekte fayda olan yada periyodik olan hangi parçalar olabilir el atmışken değişelim. z rot ları değiştik yeni goodyearları takıp rot ayarı yaptıktan sonra ok gibi olduk bir de bakımı yenileyelim tatilde epey bi yol yapacağım kafa rahat olsun 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 26 Mayıs 2016 Paylaş 26 Mayıs 2016 Ali kusura bakma kardeşim konuyu atlamışım, Maşallah pırıl pırıl olan arabana yaptığın bakım ve dokunuşlar harika olmuş kazasız belasız kullan kardeşim inşallah Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2016 Ali kusura bakma kardeşim konuyu atlamışım, Maşallah pırıl pırıl olan arabana yaptığın bakım ve dokunuşlar harika olmuş kazasız belasız kullan kardeşim inşallah çok sağol serhan abi elimizden geldiğince yüksek kondisyonda tutmaya çalışıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts