Ali Gök 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 akşama gelir fotolar herkes kıskanıyor takma bunları kafana era için en iyi kombinasyon 205 45 16 veya 195 50 16 ama tavsiyem 205 45 16 ama aracım dizel osa hic düşünmeden 205 40 17 takarım 16 takacaksan hiiç düşünmeden blue jantı tak derim bide yay amörtisörlere el atarsan % 30 ila 40 artış sağlarsın top gibi sekmekten kurtulusun Bekliyorum resimleri Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Bekliyorum resimleri http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243682-yeni-oyunca%C4%9F%C4%B1m-d/page-12 konum burada bak derim araçta ekstra voglant yay sertleştirilmiş amörtisör var Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243682-yeni-oyunca%C4%9F%C4%B1m-d/page-12 konum burada bak derim araçta ekstra voglant yay sertleştirilmiş amörtisör var ilk bakışımda bir gariplik hissettim sizin ön tampon da plaka takılacak yerdeki anlamsız çıkıntı yok ? yada benimkinde gereksiz bir çıkıntımı var anlamadım olayı gerisini inceliyorum daha ama bu mevzuyu çok merak ettim. Sizmi o şekilde revize ettirdiniz tamponu eğer siz yaptıysanız süper bir iş olmuş.... Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 kazasız belasız kullanın orjinal yürüyenle ben bu aracı kullanmam şahsen yay amortisör jant lastik olmazsa olmaz özellikle erada ve getzlerde Uğur abiye danışın bu konuda gayet güzel yürüyeni şu anda baya uğraştı Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 ilk bakışımda bir gariplik hissettim sizin ön tampon da plaka takılacak yerdeki anlamsız çıkıntı yok ? yada benimkinde gereksiz bir çıkıntımı var anlamadım olayı gerisini inceliyorum daha ama bu mevzuyu çok merak ettim. Sizmi o şekilde revize ettirdiniz tamponu eğer siz yaptıysanız süper bir iş olmuş.... ben iptal ettim orayı normal de plakasız takılıyordum anadolu yakasında polis ten bıktığımdan bağladım plakayş önün orjinalı kare plakadır Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 ben iptal ettim orayı normal de plakasız takılıyordum anadolu yakasında polis ten bıktığımdan bağladım plakayş önün orjinalı kare plakadır Çok iyi bir uygulama olmuşş ) ilk defa gördüm 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 İyi günlerde kullanın atak bir arabadır çobuk kaçar o yönü beni hep cezbetmiştir... Yorum bağlantısı
Ali Gök 16 Aralık 2015 Yazar Paylaş 16 Aralık 2015 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 maşallah uçaktır uçak vw fordun ve diğer araçların 1.5-1.6 dizel araçları 1.5 CRDİ motora yaklaşamaz belki istisnalar vardır:) 5 yıl kullandık biz eşşek gibi bindim tık demedi taş gibi arabadır size şiddetle monroe amortisör takmanızı tavsiye ederim konforda ve yol tutuşunda inanılmaz bir fark oluyor keşke daha önce taktırsaydım diyorsunuz ben öyle demiştim:) Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Çok iyi bir uygulama olmuşş ) ilk defa gördümherkes de olanı yapma taraftarı değilim yaza satma planım var olmasa yapacak çık şey var Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) sabah sabah sinir . sağ ön lastiği kesmişler 22 Aralık 2015 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Amin allah hepimizi kazadan beladan korusun... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Geçmiş olsun. Araç "bana jant al" demiş sanki. Mesaj mı ne? Şaka bir yana. Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Dertsiz, tasasız, az yakar, çok gider, çok mazlumun ahını alır bir araç.. Sedan düşüncem olsa alacağım araçlardan biriydi zamanında. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Geçmiş olsun. Araç "bana jant al" demiş sanki. Mesaj mı ne? Şaka bir yana. Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Dertsiz, tasasız, az yakar, çok gider, çok mazlumun ahını alır bir araç.. Sedan düşüncem olsa alacağım araçlardan biriydi zamanında. Güle güle kullanın.. Birşeyler dürtüyor gerçekten iki adet lastik ihtiyacı doğdu tek değişmek olmaz malum ön lastik Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 Geçmiş olsun birader, yapacak birşey yok. Sen gözün gibi baksanda olacağı varsa oluyor. Artık çok normal karşılıyorum bu tür olayları nedense.. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 geçmiş olsun ne kadar cok kollarsan basına cok seyler geliyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Aynen öyle yapacak birşey yok artık. akşam yedek lastiği takacağım işe geldim direk öylece kaldı. hafta sonu ayarlıcaz lastikleri artık Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 geçmiş olsun , servet düşmanı dengesiz adam dolu ortalık,araçta başka hasar oluşmasın da diye şükrediyoruz artık böyle lastik gibi durumlarda. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 Aynen öyle 3 aracı daha kesmişler hep sağ ön lastik . Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 (düzenlendi) Geçmiş olsun. Diğer eşi kaç km'de? oluru yok pek. ikisinide değiştireceğim mecburen arka iki lastiği yeni almıştım goodyear bunları değiştirip 4 lastiğide sıfır yapacağım yedek lastiğim hiç kullanılmamış jilatinleriyle daha duruyor ama onunda yılı eski o yüzden takmayacağım. Yıldan dolayı lastik çürür diye biliyorum doğrumu ? 22 Aralık 2015 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 oluru yok pek. ikisinide değiştireceğim mecburen arka iki lastiği yeni almıştım goodyear bunları değiştirip 4 lastiğide sıfır yapacağım yedek lastiğim hiç kullanılmamış jilatinleriyle daha duruyor ama onunda yılı eski o yüzden takmayacağım. Yıldan dolayı lastik çürür diye biliyorum doğrumu ? Yıl ne kadar eski? Neticede stepne olarak kullanılacak. yani amacı ilk lastikçiye gidecek kadar yetmesi. İyi şartlarda kolay kolay çürümez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts