Özkan Kaçar 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Ecat ve Microcat in farkının tam olarak ne olduğunu bana söyleyebilecek var mı? 1 - Ecat elektonik parça kataloğu olup, Microcat de daha ufak parçalara dair bir katalog mu? İkisinin de son sürümleri elime geçmiş bulunmakta. Etis ve IDS de elime geçecek. 2 - IDS Yazılımını aşağıdaki kablo yardımıyla Mondeo Mk2 de kullanabilir miyim? (Ya da IDS yazılımı bizim aracın ECU'suna uymaz mı?) 3 - Scanmaster ve Elmconfig in Torque'dan ve IDS 'den farkı nedir ? Scanmaster ve Elmconfig hemen alttaki cihazlardan hangileriyle kullanabilirim? 4 - IDS Yazılımı alttaki VCM cihazına uyumlu fakat VCM cihazı Mondeo Mk2 ile uyumlu olur mu? Aracın ECU (EECV) bağlanır mı? 5 - Bu kablo,elm327 ya da VXDIAG ' tan hangileri GEM (Genel elektrik modülü) modülüne erişir ? (Üçüncü cihazın erişeceğine tahmin ediyorum ama ilk iki cihazdan emin değilim) 6- Alttaki VCM II cihazı Mondeo mk2 ' ye uyum sağlar mı? 7 - Etis in son sürümünde Mondeo mk1 ve mk2 bulunur mu ya da eski sürümünü mü kullanmak gerekli? Ford babalarının,emmilerin, yazılım mütehassıslarının, elektronik uzmanlarının ve bilumum bilgilendiricilerin yardımları için şimdiden teşekkürler : : Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 17 Aralık 2015 Yazar Paylaş 17 Aralık 2015 Bi tane yardımcı olacak kimse yok mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 mk2 de obd den neleri okumak kontrol amaç olacal? hedef nedir yai? Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 17 Aralık 2015 Yazar Paylaş 17 Aralık 2015 (düzenlendi) Aracın sistemine dair bi problem varsa onu gormek istiyorum Ufak tefek sıkıntılar var Çağlar abi tamircilerin alacağı parayı geçtim adam gibi bi tane anlayan usta yok. Herkes kasap bilerek 3 tane ayrı Mondeo dan anlar dedikleri usta gezdim hepsi ayrı şey söyledi sinir oldum 17 Aralık 2015 tarihinde Özkan Kaçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 mk2 den okunacak bilgiler kısıtlıdır ve yeni ids lerde olmaaybilir. de.bir de önecelikle meknaik kontrol şart. ids lerde bu gözükmez. arabanın sıkıntısı ndir. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 mk2 den okunacak bilgiler kısıtlıdır ve yeni ids lerde olmaaybilir. de.bir de önecelikle meknaik kontrol şart. ids lerde bu gözükmez. arabanın sıkıntısı ndir. +1 Bu tip sistemleri kullanmayı bilmeden kullanmak araca zarar da verebilir. Yorum bağlantısı
önder deli 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 Ben ELM kullanıyorum 97 Ghia aracima 3. resimdeki cihazın 2.1 versiyonu uymadı ECU bağlantısı sağlayamadım v1.5 ile torque programı ve Scanmaster programindan bağlanıp arıza kodları ile anlık bilgilere erisebildim. 5. Resimdeki cihazı da denedim oda bağlantı sağlayamadı. Ustalarimizin dediği gibi sadece bilgi odakli kullanıp elinizi atacağınız yeri gösterir. Ve hatta hepsini göstermeyebilir. Birazda aracinizin motorunu tanimaniz gerekir. Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 18 Aralık 2015 Yazar Paylaş 18 Aralık 2015 Aracimin motorunu artık iyi kötü tanıyorum forumu sürekli takipteyim. Teklemeye dair problem var biri diyo maf arızali öteki bakmadan diyoki elektrik tesisatı sorunlu diğeri diyor bunlar böyle çalıştığına sukret falan filan bunları bakmadan söyleyen adam usta mi olur? El maharetini gösterme taraftarı olmadıkları gibi hemen parça değiştirip yedek parçadan para kazanma taraftarilar. Ustalara kalsa eminim ufak bi problem için değiştirmedik parça birakmayacaklar ama inat ettim kendim cozucem. Cihazın göstereceği yerlere odaklanıp çözümü gerçekleştirip devamında olan sıkıntılar varsa onlar için de ayrı bi çaba sarfetmeyi dusunuyorum. Önder hocam zaten v1.5 siparişi verdim, ötekiler daha iyiyse onlardan da sipariş vereyim diyecektim ama goruyorum ki elm327 isimi gorecek. Yorum bağlantısı
önder deli 18 Aralık 2015 Paylaş 18 Aralık 2015 aynen elm v1.5 çalışıyor. birde bende sizin gibi kendi çözümleri üretme taraftarıyım. aynı görüşte birini bulduğuma sevindim. eliniz yatkınsa tekleme için öncelikle hava akışmetre ile kelebek boğazı yerinden sökerek iyice kontak sprey ve selülozik tiner veya benzin ile temizleyip kurutup takın. daha sonra eğer yakın zamanda değiştirmediyseniz buji + kabloları+ ve ateşleme bobin üçlüsünü değiştirin. aracı ilk aldığımda önce buji değiştirdim. sonra kabloları yeniledim olmadı bobini de değiştirince sorunlarım çözüldü.(bunları elm ile okutamazsınız aracınızın çalışmasından neye ihtiyacı olduğunu bilmeniz lazım) elm gelince torque den arıza tespiti yaptırıp olan arızaları bizimle paylaşıp silin. bundan sonrasında tekleme ve titreme devam ederse vakum hortumlarını kontrol edip kaçakların önüne geçin. işlerimin yoğunluğundan pc başına geçip buradan paylaşamıyorum ama yakın zamanda bende kelebek boğazın altından geçen bütün hava ve egr sensör hortumlarını yeniledim. fotoğrafladım paylaşacağım. ama vakit bulunca. 1 Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 19 Aralık 2015 Yazar Paylaş 19 Aralık 2015 Evet arkadaşlar çözümlere başladım. Maf sensörüne yaptığımız test sonucu ölçüm yapamadığını fakat bozuk da olmadığını farkettik. Ne zaman ki WD40 ı sıktık. Sensör kendine geldi Maf sensörü sıkıntılıymış. Şu an sıkıntılarımın &60 ı halloldu araba oldu bir uçak İlkten arızalı olduğunu düşündük Maf'ın fakat testimiz sonucu arızalı değil pislik içinde oldüğunu gördük.Ve temizledikten sonra gaza dokunmayla Mondimden takılmadan teklemeden gelen o tepkime sesi beni mest etti LPG Uzmanı olan bi abimiz Boğaz kelebeğini de temizlememiz gerektiğini,rolanti valfinin de aynı şekilde temizlenmesi gerektiğini ya da arızalı veya contasından hava alabileceğini bu nedenle arabanın boş viteste yüksek devirde çalıştığını,boğaz kelebeği temizleneceği sıra karter havalandırma hortumlarına ya da hava alan hortum var mı diye bakmamız gerektiğini,bunlardan sonra yapılacak iyi bi lpg kalibrasyonuyla arabamın çok daha süper olacağını ve motorunun elhamdülillah ki çok iyi olduğunu söyledi. Tahminlerim çabalarım beni güzel bi sonuca götürecek inşallah ELM327 im gelinceye kadar bu arıza kodlarını sildim. Gelince tekrar aynı kodlar oluşmuş mu bakıcam ve takip edicem. Ve aracım OBD cihazı verileri sonucu şu arıza kodlarını çıkardı : P1120 : STANDART OLAMAYAN KOD P0122 : Gaz Pedalı Pozisyonu 'A' Sensörü : alçak devre P1131 : STANDART OLAMAYAN KOD P0171 : Sistem Çok Fakir (Benç 1) Evet arkadaşlar. Yardımlarınızı bekliyorum. İnşallah sıkıntıları tek tek çözücem Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 arızalarınızın giderildiği için ne mutlu size son hata sistem çok fakir hatasını benim aracım da vermişti usta gazdan kaynaklı lpg'li arabalarda hep veriyor demişti.. diğer hatalar için bişey diyemicem ancak bir sorum olacak elm327'yi nerden sipariş verdiniz ben de sipariş vermek istiyorum tabi şöyle de bi sorum var bu cihazlar her araca uyumlu mu enazından her araca uymasa bile sadece ford'la kısıtlı değilse sipariş vericem.. birde bluetoothla telefondan ekran görebilme durumumuz var mı acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Gaz pedalınızı kontrol ettirin. MAF temizliği wd40 gibi yağlı bir spreyle değil, balata temizleyicisi gibi yağsız bir spreyle yapılmalı. MAF'ı tekrardan temizleyin. Sonrasında tavsiyem oluşan kötü yakıt haritasından kurtulmak için aküyü sökün 10dk bekleyip yeniden takın. LPG'niz var ise 200km kadar benzinle dolaştıktan sonra lpg kalibrasyonu yaptırın ve tekrardan kullanmaya başlayın. Uzman olan abiniz gayet güzel önerilerde bulunmuş, dinlemekte fayda var. Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 (düzenlendi) Sanı bey beraber degerlendirmelirimiz sonucu söylediğim parçaları temizleme karar aldık. Zaten benim aklimdaydi söylenen parçaları sökmek. Forumda da detaylı anlatımı mevcut hatta PC me kaydettim. LPG kalibrasyonu için önce arabanın benzindeki kalibrasyonunu gerceklestirmem lazım. Ki akuyu sökmek,3 volt sigortayi sokmek, hata kodlarını silmek kesinlikle çözüm değil. Çözüm arıza kodlarının kaynaklarını bularak arizayi gidermektir. Ben böyle düşünüyorum. Zaten kalan temizliği de kendim yapıcam inşallah. Maf a da tekrar baktım alt telciginde hala az da olsa pis bir kararma var inşallah gidericem. Standart olmayan kodların neler olduğunu bulmam lazım. Bana bu konuda yardımcı olun. Potansiyometre diğer adıyla TPS ya da bilinen adıyla Gaz kelebek konum sensoründe de ufak bi sıkıntı var belkide çalışmıyor. Ya da pislik var. İnşallah bulucam fakat neden A sensorü demiş onu anlamadim. Bildiğim kadarıyla TPS ve boğaz kelebeği zaten birleşik. Eray Kardeşim Elm327 yı ben eBay dan sipariş verdim fakat paypal hesabın yoksa ebaydan sipariş veremezsin. Turkiyede de satışı mevcut 30 ile 90 lira arasında değişen rakamlar var. Gittigidiyordan falan sipariş verebilirsin. Fakat dikkat etmen gereken nokta v1.5 olması. Yanı v1.5 olarak nette ara ve satın al. Çünkü bizim araba 2.1 i algılamiyor. Versiyon 1.5 her arabada çalışır mi bilemem. Ama bence calismaz. Çünkü hepsinin algilayabildigi bi OBD vardır. Yeni versiyonlar daha yeni araçlar için uygundur. Mondeo dışında hangi araçta kullanacaksan o araçta deneyerek çalışıp çalışmadığını gormen ya da kullanacağın başka arabanın forum sitelerine yönelerek o araçlarda çalışıyor mu çalışmıyor mu hangi versiyonu çalışır bu bilgiyi edinmen veya urun ile akalali teknik özellikleri inceleyerek yine hangi araçlarda çalıştığına dair bilgi edinmen doğru olacaktır. PC de kullanacaksan Scanmaster yazılımı ile Android telefon ya da tablette kullanacaksan da kesinlikle Torque Pro ile kullanmani öneririm. Arıza kodları hakkında yardımlarınızı bekliyorum. 20 Aralık 2015 tarihinde Özkan Kaçar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 1120 için gaz kelebek motoru sensörü (ki bu hatayı alan bir çok insan özellikle tekleme sorunu yaşadığını iletmiş) 1131 içinse oksijen sensörü hatası denmiş. Aküyü sökün dememdeki amaç, yakıt haritanızın sıfırlanması içindir. Yoksa arızaları silin, sorunu gizleyin manasında değildi. Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 Şimdi anladım hocam. Peki bu arıza kodları kesin olarak yazdığın parçalara mı ait? Ayrıca da senin deyiminle P1120 : Gaz kelebek motoru sensörü ve de P0122 : Gaz Pedalı Pozisyonu 'A' Sensörü : alçak devre hataları aynı parçadan kaynaklı değil mi? Yani bu iki arıza da Potansiyometre arızası değil mi? Alçak devreden kasıt yeterli akımın pislikten ya da Potansiyometre'ye giden yetersiz akımdan kaynaklı olabilir mi? (Söktüğümde multimetre ile ölçsem diyorum) Cevapların için şimdiden teşekkürler hocam.Bir de şu aşağıdaki fotoğrafta yer alan sensör IAT (Intake Air Temperature) Sensörü mü? Maf'tan hemen sonra az ileride yer alıyor. http://imageshack.com/i/pacqgjAvj Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 mesajı yazdığımdan beri forumda elm327 araması yaptım ve konuları gözden geçirdim v2.1'in desteklemediğini genel olarak herkes söylemiş.. sorun şurda Türkiye'de satılanlardan almak problem değil ancak v1.5 olarak bulduklarımın bazıları küçük mavi bi kutu bazıları ise biraz daha uzun siyah bi kutu bunlardan hangisi doğru olanı ? tercihim ülkemizden almak çünkü yurtdışı siteler için bekleme süresi bana sıkıcı geliyor birde eskaza hatalı/hasarlı gelebilme ihtimalini de gözönünde bulundurursak satıcıyla iletişim kur tekrar kargola gelmesi için beklediğin süreyi birde iade için bekle vs vs vs uzun iş mesela bu linkteki mavi.. ancak başka bi sitede yine v1.5 diyerek aynı görsele sahip üründen ilan açmışlar soru-cevap kısmında ise satıcı v2.1 olduğunu söylemiş. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm-327-bluetoothlu-v1-5-ariza-tespit-cihazi-186905467 böyle bi ürün daha var on/off özellikliymiş .. ama versiyon yazmıyor.. http://urun.n11.com/diger/elm327-onoff-arac-ariza-tespit-cihazi-obd2-P81348624 birde yazdığım gibi siyah uzun bu şekilde bi ürün var (bu ürünü forumumuzdan mondeo mk2 için kullanan birkaç abimizi gördüm ancak ilanda versiyonla alakalı bi ibare yok ?) http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/elm327-ariza-tespit-cihazi-bluetoothlu-197904070#product-detail Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 1. ilandaki isini gorur. Elm327 ler su anda ufaldi boyut olarak. 3. Linktekini göremiyorum ama tahmin edebiliyorum. Entegre biraz daha ufaldigindan cihaz da ufalmis sen 1.5 yazana bak. İlk cihaz işini gorur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Şimdi anladım hocam. Peki bu arıza kodları kesin olarak yazdığın parçalara mı ait? Ayrıca da senin deyiminle P1120 : Gaz kelebek motoru sensörü ve de P0122 : Gaz Pedalı Pozisyonu 'A' Sensörü : alçak devre hataları aynı parçadan kaynaklı değil mi? Yani bu iki arıza da Potansiyometre arızası değil mi? Alçak devreden kasıt yeterli akımın pislikten ya da Potansiyometre'ye giden yetersiz akımdan kaynaklı olabilir mi? (Söktüğümde multimetre ile ölçsem diyorum) Cevapların için şimdiden teşekkürler hocam.Bir de şu aşağıdaki fotoğrafta yer alan sensör IAT (Intake Air Temperature) Sensörü mü? Maf'tan hemen sonra az ileride yer alıyor. http://imageshack.com/i/pacqgjAvj 1- Resimdeki iat sensörü. 2- Aynı parçadan değil sanırım ama emin değilim. 3- Multimetre ile baksanız dahi referans değer aralığını biliyor musunuz? Gördüğünüz rakamların bir şey ifade edebilmesi için referans değer olmalı elinizde. 4- Kesin o parçalara aittir kısmını ben değil, uzman bir ford ustası söyleyebilir. Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 Sensörlere giden soketlerde biri 12 öteki 5 v değerinde değil mi hocam? Gerçi potansiyometre de üç diş olması lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Sensörlere giden soketlerde biri 12 öteki 5 v değerinde değil mi hocam? Gerçi potansiyometre de üç diş olması lazım. Bunları bilemem ancak siz nereden bu kanıya vardınız? Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 Sani Hocam şu iki sitede detaylı bilgi var bana yardımcı olur musun? A B vs hakkında orda yazıyor. http://www.fordwiki.co.uk/index.php?title=Throttle_Position_Sensor http://troubleshootmyvehicle.com/ford/1.9L-2.0L/how-to-test-the-tp-sensor-1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 12 ve 5v değil dediğiniz gibi, 0.4v ile başlıyor, gaza bastıkça 0.1v ile artıp maksimum 4.2v görmeli diyor. Tabi bi de omaj değerlerine de bakmanız lazım. 3 parçaymış galiba giriş kablosu, orta kabloya kırmızı uç bağlanmalı multimetre'nin denmiş. Buralar beni aşar. Yetkili servise ya da iyi bir ford ustasına göstermenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 Hocam bi çok parçanın nasıl test edileceğini yazmışlar. Çok güzel Ben meraklıyım hocam. BU işi kendim çözerim. Multimetre omaj değerlerini zaten ölçmez mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts