Sani Gerşon 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Hocam bi çok parçanın nasıl test edileceğini yazmışlar. Çok güzel Ben meraklıyım hocam. BU işi kendim çözerim. Multimetre omaj değerlerini zaten ölçmez mi? Tabii ki ölçer ancak onun için de referans aralığı olması gerekiyor. Meraklısınız çok güzel bir şey ancak tecrübeli değilsiniz. Umarım başarı ile sonuçlandırırsınız Yorum bağlantısı
Misafir 20 Aralık 2015 Paylaş 20 Aralık 2015 Tabii ki ölçer ancak onun için de referans aralığı olması gerekiyor. Meraklısınız çok güzel bir şey ancak tecrübeli değilsiniz. Umarım başarı ile sonuçlandırırsınız Çok kurcalarsak bozulmasın ? Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 Her merak eden tecrübe sahibi mi hocam boza yapa ogrencez inşallah Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 21 Aralık 2015 Paylaş 21 Aralık 2015 konu dışı olacak ama affınıza sığınarak satıcıyla konuşarak bu ürünü aldım inşallah bi sıkıntı çıkmaz http://www.sanalpazar.com/mini-elm327-obd2-bluetoothlu-ariza-tespit-cihazi/i-53702583 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 22 Aralık 2015 Paylaş 22 Aralık 2015 satıcıyla da görüştüm v1.5 dedi iyi dedim verdim siparişi bugün geçti elime gidip taktım araca ama protokol kontrol ediliyor dedikten sonra en başa dönüyor tekrar bağlanılıyor falan dedi bikaç programla denedim ama bağlanamadım sanırım benim aldığım da v2.1 :/ Yorum bağlantısı
Özkan Kaçar 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 satıcıyla da görüştüm v1.5 dedi iyi dedim verdim siparişi bugün geçti elime gidip taktım araca ama protokol kontrol ediliyor dedikten sonra en başa dönüyor tekrar bağlanılıyor falan dedi bikaç programla denedim ama bağlanamadım sanırım benim aldığım da v2.1 :/ Sana 1.5 almak konusunda dikkat etmeni söylemiştim hocam Yorum bağlantısı
Yusuf Koç 31 Ocak 2016 Paylaş 31 Ocak 2016 Ford araçlar için, cihazın desteklediği protokoller arasında "SAE J1850 PWM" olmasına dikkat etmek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts