Çağdaş Başlılar 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 Arkadaşlar aşağıdaki linkteki aracı sahibindende 1 aya yakındır takip ediyorum. Sizden ricam bir bakıp artı eksi yönleri, aklınıza takılan noktalar veya suphelendiginiz hususlar varmı, fiyat model km karşılaştırması nasıl? Vereceğiniz bilgiler fikirler bana da yol gösterebilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-model-tam-otomatik-130binde-temiz-232025376/detay Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 zaten zor satışı olan bir araba bir de komple boya olunca iyice zorlaşır, km durumu muamma vesselam ben almazdım.. Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 16 Aralık 2015 Paylaş 16 Aralık 2015 (düzenlendi) Ben km'nin orjinal olduğundan şüpheliyim,07 model bir araç neden 09 da muayeneye girmiş hadi girdi diyelim 11 yılında birdaha girmesi gereken muayeneye 14 yılında girmiş bu kaçak seneler cok muamma..İlk muayeneye erken giris sebebide herhangi bir kaza olayindan dolayi trafikten cekilip sonra yeniden trafige alinip muayeneye girmesi gerektiginden dolayi olmus olabilir.Ayrica son iki gozuken kaza ayni ay ve yilda üç gun arayla girilmis oda enteresan.Zaten araç sahibinin de pek bir bilgisi yok.Bence ehemmiyeti bilinen bir araca bakın derim. 16 Aralık 2015 tarihinde Alper DEMİR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Bence daha düzgün bir mondeo bakın derim... 1 Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 17 Aralık 2015 Yazar Paylaş 17 Aralık 2015 Açıkçası boya takıntımiz yok onu sorun etmiyorum çünkü babam için düşündük ve al sat yapmayacagimizdan uzun süre binilecek sadece km muammasi tedirgin etti km dusuruldu ise çok yorgun ve farklı sorunlar çıkarma olasılığı kafa karıştırıyor. Sorunu yoksa 25 bandında dizel otm 07 Mondeo uygun geldiği için düşündük bakalım hafta sonu belki aracı göstertme durumu yaparsak nihai karara bağlanır. Yorum bağlantısı
Alper Doğan 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 O km o paraya aracın birşeyi yoksa alamazsınız bence çağdaş bey bügünki araç pıyasası şartlarında Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Araç 2006 trafiğe çıkışlı ise 3 sene sonra 2009'da muayeneye girmesi normal. 21 Nisan'da araç alınmış. 21 Şubatta Ankara plakaya dönmüş. Plakayı çeviren kişi 2 ay sonra aracı şu anki sahibine satmış ama ilandaki kişi aynı değil. İlanda seçilen kelimelerden satıcının birşeyleri tahmin edip, kaytarma gayretinde olduğun düşünüyorum. Km orjinal diye biliyorum ama bende de bir şüphe var, sattıktan sonra birşey çıkarsa bana gelmeyin der gibi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Araç 2011 yılında 06 plaka olmuş ve 8 kez el değiştirmiş. son sahibi aracı alalı 8 ay olmuş. Aracı 2011 yılından sonra alan her satıcı 1 yıldan az tutmuş elinde. Sıkı bir kontrolden sonra emin olunursa alınabilir. Ancak aracın plakası benim için çok ama çok özel, 06 YUR 61 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Hemen hemen her yıl el değiştirmiş,bana göre büyük eksidir. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Hemen hemen her yıl el değiştirmiş,bana göre büyük eksidir. +1 Mondeolar genelde sık sık el değişmezler, binmek için alınan arabalardır.8 değişim bence de soru işareti. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Bence aracı detaylı gösterin verin 200- 250 tl en detaylı computeste sokun. Eğer mekanik - elektronik aksamda bir sıkıntı yoksa ve km nin orjinal olduğunu teyit ederlerse alın derim zira fiyat uygun. Şu an fiyatlar ikinci elde uçmuş durumda. O yüzden alınır. Zatenal sat yapmayacağınızı söylemişsiniz. Alırken de uygun alıyorsunuz. Bence alınır... Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 genelde araç alırken al sat yapmamak niyetiyle alınıyor ama gün geliyor elden çıkartmak istiyorsun, araç gösterilir mekanik motor yürüyeni skıntı yoksa 21-22 bine veriliyorsa belki.. tahminimce galariyede o fiyatlara verilir.. Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 17 Aralık 2015 Yazar Paylaş 17 Aralık 2015 Araç 2011 yılında 06 plaka olmuş ve 8 kez el değiştirmiş. son sahibi aracı alalı 8 ay olmuş. Aracı 2011 yılından sonra alan her satıcı 1 yıldan az tutmuş elinde. Sıkı bir kontrolden sonra emin olunursa alınabilir. Ancak aracın plakası benim için çok ama çok özel, 06 YUR 61Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, son 4 sene içinde ortalama 6 ayda bir araç el değiştirmiş ve surereklilik yok. Hem dizel hem otm hem Mondeo bu değişiklik hızına mantıklı bir açıklama getirmiyor. Km orjinal olabilir ama sanırım aracın kronik ve ciddi bir sorunu var. Göz göre görede bir umut diyerek 100-150 baktırmak icin para vermek işimize gelmiyor şu an. Her şer de bir hayır vardır iyi araba ise alıcısına hayırlı olsun biz daha görmeden soğuduk. Biraz bekleyelim Ocak sonu Şubat başı bakmaya devam inşallah, tekrar hepinizi bilgi verdiğiniz için teşekkür ediyorum. 4 Yorum bağlantısı
Yusuf Koç 17 Aralık 2015 Paylaş 17 Aralık 2015 Ben de bir arabada, söz konusu araç ile çok benzer emareler olmasına rağmen bir ümitle satın almıştım, aldıktan bir ay sonra ilana verdim 4 ayda zor sattım. Hayırlısı olsun, bence çok isabetli bir karar vermişsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts