İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta Radyo Sorunu

Semih Çetin

Recommended Posts

Semih Çetin

Arkadaşlar merhaba, 2011 fiesta 1.4 otomatik vites aldım. 21bin kilometrede. Araçta radyoya alınca ses bazen bozulup kısılıyor sonra düzeliyor. CD çalarda falan bu sorun yok fakat radyoda yayın kalitesi bazen çok iyi ses çok net, sonra birden bozuluyor kısılıyor netlik gidiyor. Bu böyle sık aralıklarla tekrar ediyor. Sorun ne olabilir. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar merhaba, 2011 fiesta 1.4 otomatik vites aldım. 21bin kilometrede. Araçta radyoya alınca ses bazen bozulup kısılıyor sonra düzeliyor. CD çalarda falan bu sorun yok fakat radyoda yayın kalitesi bazen çok iyi ses çok net, sonra birden bozuluyor kısılıyor netlik gidiyor. Bu böyle sık aralıklarla tekrar ediyor. Sorun ne olabilir. Şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Semih Bey;

Konunuz uygun bölüme alınmıştır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
(düzenlendi)

Tüm istasyonlarda yapıyor ise,anten  bağlantılarını kontrol ettirin. Bazı istasyonlarda yapıyor ise, yayın kalitesindedir. Radyo menüsün de yakın istasyonları ara seçimi var ise ona ayarlayın.

Sürüş anın da ,ses yükselip alçalıyor sa ,menüden "hıza göre ses" seçeneğini iptal edin.

tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih Çetin

Tüm istasyonlarda yapıyor ise,anten  bağlantılarını kontrol ettirin. Bazı istasyonlarda yapıyor ise, yayın kalitesindedir. Radyo menüsün de yakın istasyonları ara seçimi var ise ona ayarlayın.

Sürüş anın da ,ses yükselip alçalıyor sa ,menüden "hıza göre ses" seçeneğini iptal edin.

Radyoda tüm istasyonlarda yapıyor. Bahsettiğiniz ayarlar menümde yok maalesef. Anten bağlantılarımı kontrol ettireceğim. Biraz araştırdığımda 2011 fiestada bu sorunun yaşandığını gördüm bi kaç kişide forumlarda. İnşallah anten bağlantısı gibi basit bir sorundur çünkü çok rahatsız edici. Sesini açamıyorum radyonun, bi kaliteli net bi bozuk  :(

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Semih Çetin

Anten bağlantısı gevşemiş, çok basit bir sorunmuş farketmek 1 ayımı aldı :D :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...