İçeriğe Yönlendir

Ford 6000Cd Tarih Saat Ayarı

Sedat Poyraz

Recommended Posts

Sedat Poyraz

2005 Ford focus c max ghia arabamın orjinal teybi arızalandı. Bende ford 6000cd teybi taktım, teyp normal çalışıyor kanalları hafızada tutuyor ancak tarih ve saati ayarlıyorum bir süre sonra tekrar teybin üretim tarihine dönüyor. araç çalışırken ayarlarsam değişmiyor. kontağı kapatınca teybin tarihi tekrar sıfırlıyor. bunun nedeni nedir bilen birisi yardımcı olursa memnun olurum. Ayrıca elinde ford sony teybi olan varsa alabilirim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Gösterge saatinden alıyor yanlış hatırlamıyorsam saat bilgisini. Trend modele sony taktık ama ghiaya 6000 cd denemedim emin değilim.

Yorum bağlantısı
Sedat Poyraz

Alma fikriniz varsa şu modelden alın derim. Kendi teybinin ekranı zamanla kararma yapıp yazılar görünmez hale geliyor. Bu ilandaki çerçeveli model. aracınıza birebir uyumlu

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-ford-sony-teyp-246717483/detay

teşekkür ederim öneriniz için. bu teybin bluetooth özelliği var mı.

Gösterge saatinden alıyor yanlış hatırlamıyorsam saat bilgisini. Trend modele sony taktık ama ghiaya 6000 cd denemedim emin değilim.

gösterge saatinden kastınız arabanın göstergesi ise arabada gösterge saati yok.

Yorum bağlantısı
Sedat Poyraz

Alma fikriniz varsa şu modelden alın derim. Kendi teybinin ekranı zamanla kararma yapıp yazılar görünmez hale geliyor. Bu ilandaki çerçeveli model. aracınıza birebir uyumlu

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-ford-sony-teyp-246717483/detay

ilandaki teyplerden çok var ama bazıları çerçevesiz onlara çerçeve mi almamız gerekiyor. ve bu teypte bluetooth özelliği var mı.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bunların içinde hafıza pili gibi birşey mi var? Belli böyle bir arıza olabilir.Ya da aracın saati de mi yanlış? Bunun araştırılması gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Sedat Poyraz

kanalları unutuyor mu peki?

hayır kanallar hafızada duruyor. sadece tarih ve saat sıfırlıyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

teşekkür ederim öneriniz için. bu teybin bluetooth özelliği var mı.

gösterge saatinden kastınız arabanın göstergesi ise arabada gösterge saati yok.

Bu teyplerde bluetooth özelliği yoktur, bu özellik ayrıca bir parça takılarak çalışıyor o da çok pahalı..

Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Sedat Poyraz

Teybin tarihinin neden sıfırlandığını buldum ama çözümü nasıl onu bilmiyorum. İki ayrı teyp denedim ikisinde de tarih sırıflanıyor işin garip tarafı ikiside aynı tarihe geçiyor yani arabanın fabrika çıkış tarihine geçiyor 02.04.2005 tarihine geçiyor. ben sorunun arabanın tarihinden kaynaklandığını düşünüyorum yani arabanın tarihi ayar tutmuyor. ama bunu nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan varsa yardımcı olursa memnun olurum. arabayı bilgisayar bağlasak bunu görebilirmiyim.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Sedat Poyraz

2005 c max arabada tarih saat var mı ve nereden ayarlanıyor.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

2005 c max arabada tarih saat var mı ve nereden ayarlanıyor.

Trend C-max ise menü tuşuna basılı tutunca farklı bir menü geliyor oradan ayarlamanız lazım..

Yorum bağlantısı
Sedat Poyraz

Trend C-max ise menü tuşuna basılı tutunca farklı bir menü geliyor oradan ayarlamanız lazım..

arabam c max ghia sony teyp var menüye basınca saat ve tarihi ayarıyorum ama teybi kapatınca tekrar eski tarih saate dönüyor. ben arabanın saatinden kaynaklandığını düşünüyorum yani arabanın GEM modülündeki saati ayarlayabilsem aslında düzelecek ama onu nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

arabam c max ghia sony teyp var menüye basınca saat ve tarihi ayarıyorum ama teybi kapatınca tekrar eski tarih saate dönüyor. ben arabanın saatinden kaynaklandığını düşünüyorum yani arabanın GEM modülündeki saati ayarlayabilsem aslında düzelecek ama onu nasıl yapıldığını bilmiyorum.

Kontak kapalı iken teyp çalışıyor mu ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...