Kadir Yavuz 19 Aralık 2015 Paylaş 19 Aralık 2015 Bugün focus tdci aracımla yolda giderken bir anda sesin ve vuruntunun yükseldiğini farkettim ve rölantide giderek bir benzin istasyonunda durdum. Dışarı çıktığımda araç rölantide bile hafif bir turbo sesi ve tok bir egsoz sesi ile çalışıyordu(sanki dizellere uygulanan abart egsoz sesi gibi). Herhangi bir arıza lambası yanmaması içimi bir nebze rahatlattı ama yine de bir sıkıntı olduğu belli. Çok zorlamadan eve geldim. Arada bir gaza bastığımda çekişin yüksek bir turbo sesine rağmen iyi olduğunu gördüm. İçimden egsoz manifoldu demek geliyor ama siz değerli üyelere de danışmak istedim. Bu şekilde yaklaşık 5 km kullandım bunun bir zararı olmuş olabilir mi? Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 20 Aralık 2015 Yazar Paylaş 20 Aralık 2015 Dikkat etmedim dumana ona bir bakayım ama çekişi de düşmeliydi o durumda. Taze bilgilerle ulaşınca yazarım ama özellikle ön radyatör tarafından geliyor. Turbo değişeli 3-4 ay olmuştur o yüzden turbo sıkıntısı gibi durmuyor. Teşekkür ederim cevabınız için. Yorum bağlantısı
Kadir Yavuz 22 Aralık 2015 Yazar Paylaş 22 Aralık 2015 İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim eksoz manifold altından kopmuş hallettik problem kalmadı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts