İçeriğe Yönlendir

Bende Naylon'cular Kervanına Katıldım :)

Misafir

Recommended Posts

Semih İzgi

Maksat ayaklar yerden kesilsin 

tuz-ayak-bakimi.jpg

Şaka bir yana en sevdiğim renault kasalarındandır. Rengi tipi herşeyi on numara 5 yıldız. :nazar:  :nazar:  Kazasız belasız kullan abicim.

6e54ee2d90264ccde9ab8a07ec393d07.jpg

Kerem abinin katmeri ile tatlısı yenmeli bu aracın. :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gözüme güzel görünmeye başladı bu reno :D

Güle güle kullanın.

2.0dci EDC 150HP açar seni :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2,0 motor var mı reno da [emoji7]

Olmaz mı üstünden atlar mondinin
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Grand scenic privilege bakar oldum ben de

tarihinde Bilal Nazlı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

2.0 dizelin yakıt tüketimi çok fazla. Dün Fatih başkanın kaşkayisi teknik verileri şehir içi 11 litre diyordu. 4x4 ten dolayı ağır olması ve sürtünme direncine yordum ama Laguna da da aynı dert var ya şanzıman sorunlu ya da 2.0 dci gerçekten çok yakıyor

Aynı motoru traffic kullandı. 2 ton araç 10 litreyi geçmiyor. Kaşkay şehir içi 7-8 litre az en fazla tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Özvarlık

Hayırlı olsun kardeşim.rengi

Çok güzel duruyor ☺

Semih kardeşime katılıyorum,havuç dilimi katmer çözer bu işi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

2.0 dizelin yakıt tüketimi çok fazla. Dün Fatih başkanın kaşkayisi teknik verileri şehir içi 11 litre diyordu. 4x4 ten dolayı ağır olması ve sürtünme direncine yordum ama Laguna da da aynı dert var ya şanzıman sorunlu ya da 2.0 dci gerçekten çok yakıyor

Başkan'ın kaşkayı sorunlu olmasın :shok:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

sahibindeki teknik veriler kısmına baktım 10 küsür idi aynı site lagunaya 9.6 demiş. Sen bana Lagunalardaki şanzımanı söylesene dsg gibi hazır bomba mı yoksa ömürlük mü ?

EDC var. 1.5 gibi değiller, daha dayanımlı bir EDC mevcut. Sorun çıkaranı duymadım hiç.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Başkan'ın kaşkayı sorunlu olmasın :shok:

Başkanın araba 8.5 litre az en fazla ki ıstanbul için mükemmel
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Aramıza hoş geldin. Keyifli forumlar şey kullanımlar. :D

Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullan

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

geçende bva lar var demiştiniz hepsi patlıyor denildi yoksa düzgünse gider 2.0 Laguna sport alırım hemen :)

BVA'lar benzinlide. EDC'ler 2.0dci'larda mevcut. 1.5dci'larda otomatik yoktu galiba ama emin değilim.

Laguna iyidir, durduğun kabahat :good1:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

HEr yönüyle bildiğimiz bir laguna olmasına rağmen arkadan alacağı bir darbede direkt perte çıkabilir. Hiç bir parçası yok bildiğim kadarı ile (siparişle geliyor, çok pahalı, o ayrı)

Yorum bağlantısı

HEr yönüyle bildiğimiz bir laguna olmasına rağmen arkadan alacağı bir darbede direkt perte çıkabilir. Hiç bir parçası yok bildiğim kadarı ile (siparişle geliyor, çok pahalı, o ayrı)

Tahmin edebiliyorum, tamamen ithal ve çok az var. Ama bi tanesini bol dumanlı görmüştüm fenaydı :)
Yorum bağlantısı

Kardeşim tekrardan hayırlı olsun rabbim tekerine taş değirme sin kazasız belasız binmeyi nasip etsin güle güle kullan ( bu yeni naylon tekerleğide var abooo [emoji12][emoji12]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...