İçeriğe Yönlendir

Bende Naylon'cular Kervanına Katıldım :)

Misafir

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

Naylonu mandalı bıraktım, ben plakayı çok beğendim. Tam kayserili hesabı :D

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Naylonu mandalı bıraktım, ben plakayı çok beğendim. Tam kayserili hesabı :D

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah.

Evet bende plakasını arabadan çok beğendiğim için aldım, Kayseriliyim sonuçta :)

Yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkür ederim, Allah razı olsun hepinizden.

Yorum bağlantısı

Teşekkürler arkadaşlar.

Sabah biraz vaktim vardı kapı düşemelerini sildim

d3c6d4fac7007bd7c8e797bee2965c7b.jpgee41e74a38812b7e6929e9c32471c93c.jpg727812012a9a8618efc5c30c88f48e0b.jpgd9b5213eb0ba3d0cfa4b96489ca371c6.jpg

Güneş vurduğu için ve daha ıslak olduğu için daha rengi açılmadı

Yorum bağlantısı
ümit türüt

BVA'lar benzinlide. EDC'ler 2.0dci'larda mevcut. 1.5dci'larda otomatik yoktu galiba ama emin değilim.

Laguna iyidir, durduğun kabahat :good1:

2008 laguna III 2.0 dci var bende otomatik.

Vites kutusu edc veya çift kavramalı değil, tork konvertörlü 6 ileri Jatco JF613E. Qashqai de de aynı şanzıman var.

Kronik sorunsuz çok sağlam bir vites kutusudur,şikayet neredeyse yoktur,vites geçişlerini hissettirmez ama arabaya fazla yaktırır,gaz tepkilerine biraz geç cevap verir.

Laguna 2.0 dizel otomatiği şehir içinde özellikle de kışın 10 litrenin altına düşürmek imkansıza yakındır. Uzun yolda da 7 nin altına neredeyse inmez.

Bendeki araç az km.de ve çok bakımlı olmasına ve aşırı sakin kullanmama rağmen bu değerlerin altına hiç inmedi.

Aracın en büyük avantajı konforu ve aksesuar zenginliği. Ben de mondeo almaya karar verip sadece bu yüzden laguna almıştım. 

Ford firması araçlarına aksesuar koyma konusunda bu kadar cimri olmasaydı tercihim kesinlikle Mondeo olurdu ama Mondeonun Titanium donanımı  renault un en alt seviyesi olan dynamique den bile boş. 

Kabin içi malzeme kalitesi çok yüksek değil. Renault nun kronik deri soyulması ve çatlaması problemi laguna da var,plastik trim sesleri ufak tefek olmasına rağmen şaşırtıcı şekilde cam tavandan hiçbir ses gelmiyor.

Aracın motoru ısınana kadar sesli ve titreşimli çalışıyor.Isındıktan sonra normale dönüyor.

Trigeri zincirli,turbosu değişken geometrili ama 340 Nm tork üretiyor. Yeni nesil 1.6 dizeller artık bu torku üretebiliyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Aytar

Cam filmi olmazsa olmazımdır her arabama mutlaka yaptırdım ...tekrardan Güle güle kullan abi ;)

Yorum bağlantısı

Ali hocam teşekkürler, uzun zamandır tanıştığım bi arkadaş bu. Şahinbey yeni sanayide. Eli çok hızlı mükemmel işçiliği var. Fiyat olarakta 2. Kalite çizilmez cam filmi 150 tl ye yaptırdım. Çok daha iyi si var dedi 450 ye o benim bütçeyi aşar o kadar lükse gerek yok dedim

Çok guzel bir Tonda olmuş.

Umarim filmlerde hata yoktur Toz zerrecileri benek benek gorunur özellikle cam uç kisimlarında ve köşelerinde.

Kubilay bey yan camlar 2 numara arka camı 3 numara yaptırdım. Şu anda hata yok, olursa garantisi var değiştirir arkadaş.

Cam filmi olmazsa olmazımdır her arabama mutlaka yaptırdım ...tekrardan Güle güle kullan abi ;)

Teşekkürler Alperciğim.

1 hafta cam filmsiz bindim araca çok garipsedim, sanki çıplak gibi duruyor araç. Cam filmi olmazsa olmazımdır. Uzun yolculuklarda çok faydasını gördüm.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Şiştt arkadaşlar Ekrem naylon leğende temizlik yapmış[emoji12][emoji12]

tarihinde Kerem Özsoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Mühür varmı görünmüyor ama baskı biraz çirkin gibi Istanbul App yada Beşiktaş App çok daha yakışacaktı.

Yinede buda yeterli güle güle güzel günlerde binin aracınıza.

Mühür var Kubilay bey, bu yazı şekli daha çok hoşuma gitti, sizin plakanın yazı şeklide güzel.

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Evet son olarakta plakalarım geldi ve montajı nı yaptım

Pek son sayılmaz, ufak bir işiniz kaldı. Bir İstanbul yapın da gözle görelim.

Gelirken de plakanın gereği,  bagajı Pastırma,Sucuk,Mantı ile doldurursanız, sızıntı kontrolünüde yapar tamam deriz. :icecream:

Yorum bağlantısı

Yol tutuşu hadi bir nebze geçtim yavaş gidelim, ama o iğrenç ses sistemi var ya selefi 2005/2006 F2 ghla'dan indikten sonra adama küfür gibi geliyor. Tek güzelliği dci km ömrü ve ekonomi hoş o da artık nerdeyse tüm markalar da aynı seviyelere geldi. Naylon alırmıyım büyük konuşmayalım ama kelepir olmazssa sanmıyorum. 2009/2010 megane 3 olacağına 2006 focus olsun diyorum. İnsan bazden eksikliklerini çok yadırgıyor.

Yapılan değişikliklerle maşallah çiçek gibi olmuş, iç döşeme bir temizlik daha istiyor gibi renginden dolayı çabuk kirleniyor. Bir de oem mercekli far ister gibi yapıcam dedikten sonra RS ön tampona kadar uzar gider. :D

Yorum bağlantısı

Pek son sayılmaz, ufak bir işiniz kaldı. Bir İstanbul yapın da gözle görelim.

Gelirken de plakanın gereği,  bagajı Pastırma,Sucuk,Mantı ile doldurursanız, sızıntı kontrolünüde yapar tamam deriz. :icecream:

Haşmet abi canın sağolsun, kayseriliyim ama gaziantep te yaşıyorum, burdan istediğin bişey varsa göndereyim abi, gelmek çok zor o taraflara :)

Yol tutuşu hadi bir nebze geçtim yavaş gidelim, ama o iğrenç ses sistemi var ya selefi 2005/2006 F2 ghla'dan indikten sonra adama küfür gibi geliyor. Tek güzelliği dci km ömrü ve ekonomi hoş o da artık nerdeyse tüm markalar da aynı seviyelere geldi. Naylon alırmıyım büyük konuşmayalım ama kelepir olmazssa sanmıyorum. 2009/2010 megane 3 olacağına 2006 focus olsun diyorum. İnsan bazden eksikliklerini çok yadırgıyor.

Yapılan değişikliklerle maşallah çiçek gibi olmuş, iç döşeme bir temizlik daha istiyor gibi renginden dolayı çabuk kirleniyor. Bir de oem mercekli far ister gibi yapıcam dedikten sonra RS ön tampona kadar uzar gider. :D

Buraka bey, ben çok baktım f2 ghia lara ama bir türlü temiz ve kafama yatanı denk gelmedi, bu kısmetimizde varmış bunu aldık,

Büyük konuşmayın bir gün sizde naylona binebilirsiniz :) benim de hiç aklımın ucundan geçmeyen bir markaydı ama dizel olması ve benim bütçeme uyması tercihim oldu.

iç döşeme önce ki haline bakarak sıfır ayarında oldu ama baharın bir temizlik daha yaparım, malum kış aylarında kuruması sıkıntı oluyor,

oem far ve rs ön tampon gibi maliyetli değişimleri hak ettiğini düşünmüyorum,

küçükten bi kaç değişiklik göze hoş görünmesini sağladı onlar yeter.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...