İçeriğe Yönlendir

Nihayet Aracımızı Aldık Çok Şükür. Fikirleriniz?

Fatih Alp

Recommended Posts

güle güle kullanın. umarım şanzıman ile ilgili problem yaşamaz ağız tadıyla uzun yıllar binersiniz.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

aracınız hayırlı olsun. sonunda aradığınıza kavuşmuşsunuz.

iyi niyet adı altında 12 binlik şanzımanın, 5 bin lirasını almışlar ama...

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve de cezasız kullanın. :nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Alp

Öncelikle herkesin Mevlid Kandili Mübarel olsun...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun. Çok sevindim ve çok memnunum. şimdilik tabi

Araç 44 bine maloldu. Ne yalan söyleyeyim içi pırıl pırıl ve çok itinalı kullanılmış.

Antibakteriyel temizliğine kadar serviste yapılmış.

Ben garip ghia'ma birer lira atıp petrolde su tutuyordum.(severek bindim 6 yıl) Sanki ghia'mın kuması gibi hissettim bu aracı.

Araç hakkındaki izlenimime gelecek olursak. Kullanımı zor değil manevrası falan tatminkar. Biraz basınca kendini ileri atıyor.

Şuana kadar elektronik park torpido gözü emniyet kemeri ve vitesten başka bir yerine dokunma şansım fazla olmadı diyebilirim.

Direksiyonun etrafındaki çubuklarda orta konsolda kapılarda vs. Birsürü düğme var. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Kitabı kocaman bir ayda anca biter.

Bugün başıma gelen şey ise. Bizim ghialarda direksiyondan teyp sesi açardık. Bundakini de ses tuşu zannettim basınca da arabanın devir saati 40 bine dayandı. Galiba vites olabilir.

Yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah.

Tekrardan herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ediyor. Daha iyilerine kavuşmanızı temenni ediyorum...

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Çoğu kişinin hayalidir, hele belli bir yaştan sonra nüfus artınca! ... kazasız sürüşler, hayırlı olsun. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

hayırlı olsun. kusur derken . periyodik olarak kurum temiziliği yapılmış mı?

Yorum bağlantısı
Fatih Alp

Kurum temizligi hakkinda bir bilgi sahibi degilim lakin ampule tekere cam silecegi ve suyuna varincaya dek hep servisle muhatap olunmus. Tum belge ve kayitlari tarafima teslim edildi.

Bunun disinda bir bilgi sahibi degilim. 75 binde zincir degismis diyor. O triger mi aceba? Bayagi bi pahali idi fiyati. Yarin bursa dogus a gidip kontrol ettireyim diyorum. Yada arasam muhatap olurlar mi kaydina bakip soylerlermi aceba zincir bilgisini?

Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile ;):nazar:

Yorum bağlantısı
Fatih Alp

Tesekkurler ağabeylerim... gardaslarim...

En guzelleri sozlere de nasib olur insallah.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Orhan

Hep bi tane station araba istemişimdir nasip..Allah tekerini düz bastirsin güzel araç

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...