Yasin Şimşek 23 Aralık 2015 Paylaş 23 Aralık 2015 Öncelikle herkesin Mevlid Kandili Mübarel olsun... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun. Çok sevindim ve çok memnunum. şimdilik tabi Araç 44 bine maloldu. Ne yalan söyleyeyim içi pırıl pırıl ve çok itinalı kullanılmış. Antibakteriyel temizliğine kadar serviste yapılmış. Ben garip ghia'ma birer lira atıp petrolde su tutuyordum.(severek bindim 6 yıl) Sanki ghia'mın kuması gibi hissettim bu aracı. Araç hakkındaki izlenimime gelecek olursak. Kullanımı zor değil manevrası falan tatminkar. Biraz basınca kendini ileri atıyor. Şuana kadar elektronik park torpido gözü emniyet kemeri ve vitesten başka bir yerine dokunma şansım fazla olmadı diyebilirim. Direksiyonun etrafındaki çubuklarda orta konsolda kapılarda vs. Birsürü düğme var. Ne işe yaradığını bilmiyorum. Kitabı kocaman bir ayda anca biter. Bugün başıma gelen şey ise. Bizim ghialarda direksiyondan teyp sesi açardık. Bundakini de ses tuşu zannettim basınca da arabanın devir saati 40 bine dayandı. Galiba vites olabilir. Yavaş yavaş öğreneceğiz inşallah. Tekrardan herkese iyi dileklerinden ötürü teşekkür ediyor. Daha iyilerine kavuşmanızı temenni ediyorum... Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Direksiyon bizdekiyle aynı.Direksiyon üzerindeki sol taraftaki tuşlar ses açıp-kapatmaya yarar.Yıldız sesi tamamen kapatır.Sağ taraftaki ise hem yol bilgisayarı hemde teyp kanalını kontrol eder. Sizin bastığınız cc olabilir mi? bende cc yok o yüzden bilmiyorum. Tekrar hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Fatih Alp 24 Aralık 2015 Yazar Paylaş 24 Aralık 2015 Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Direksiyon bizdekiyle aynı.Direksiyon üzerindeki sol taraftaki tuşlar ses açıp-kapatmaya yarar.Yıldız sesi tamamen kapatır.Sağ taraftaki ise hem yol bilgisayarı hemde teyp kanalını kontrol eder. Sizin bastığınız cc olabilir mi? bende cc yok o yüzden bilmiyorum. Tekrar hayırlı olsun Teşekkürler. Bakalım vakit buldukça evde çalışıyorum kitaptan. Dün kasko sigorta ve plaka işlerini hallettim. Daha çoluk çocuk hanım binemedi araca. 16 KAM 20 oldu plakamız. K ağan A sya Mürüvve t Hep bi tane station araba istemişimdir nasip..Allah tekerini düz bastirsin güzel araç İnşallah sen de birgün daha iyisine sahip olursun. Yorum bağlantısı
Sönmez Özer 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Allah cc. Hayırlı kazasız kullanmayı nasib etsin Yorum bağlantısı
Recommended Posts