İçeriğe Yönlendir

Sol Arka Kapı Kazası

Koray Gülpınar

Recommended Posts

Çağlar Bayur

foto yanıltır ancak bu kapı boyasız bile yapılır rahatça

değişim olayı şu. sigorta bu hasarda onarıma parayı çok az veriyor. firmalar da tamir etmiyor. boyasız düzeltme en az 2 misli tutar meesela

İkitelli şubesi bizi hiç bir zaman mağdur etmedi abi,şubeden şubeye farkı olan bir kurum.

maslağa uğrama sakın hayata küsersin

Yorum bağlantısı
Ekin Güney
(düzenlendi)

Merhaba FordClubTr Üyeleri,

Park halindeki aracıma, parktan çıkan başka bir araç sol arka kapıdan çarpmış ve not bırakmış. Aracımı hafta içi kullanmadığım için olaydan 4gün sonra tam şehir dışına çıkacakken sabah 6:30'da gördüm. Aracıma vuran kişi tutanağın kendi tarafına ait kısmını doldurmuş ve geri geri gelirken aracıma çarptığını yazmış. Fakat benim sorunum bundan sonra başladı. Aracımı satarken parça değişimi bahane edilip fiyatın kırılmasına çalışılmasından dolayı kapımı değiştirmek istemiyorum. Aracımla kaza yapılmasından itibaren 15gün süre geçti, bu süre zarfında Ankara da kasko şirketimle anlaşmalı olan 3 adet yetkili servis gezdim. Servislerden bir tanesi kapının komple değişmesi gerektiğini tamirin mümkün olmadığını söyledi. Bir tanesi tamir edebileceklerini fakat eskisi gibi olmayacağını, bir tanesi ise kapı saçının değişmesi gerektiğini, eğer tamir ederlerse dalgalı bir görüntü oluşacağını söylediler.

•  
  • Şimdi ben durumda başka servislere göstermeye devam etmeli miyim ?
  •  
  • Kapı saçının değişmesi aracımın gerçekten fiyatını düşürür mü ? 
  •  
  • Yetkili servislerden bir tanesi macun ve boyanın yaz/kış geçirmesi ardından dökülebileceğini söyleyip komple kapı değiştirmeyi teklif etti, sizce gerçekçilik payı var mı ?
  •  
  • 15 Günlük süre geçti, sanayide bulunan ustalara götürerek aracımı kasko veya karşı tarafın sigortasından yaptırabilir miyim ? ( İnternette araştırdım 5 günlük bir süre varmış ).
  •  

Açıkçası ben ne yapmalıyım, çok kararsız kaldım.

Aracım : 2010 Fiesta Titanium 1.4TDCI

11w4lci.jpg

kuqs5.jpg

35358o7.jpg

kardeşim ankarada yaşıyorum iyi bir kaporta ustası var bildiğim. Kaskondan yada kaza tutanağını işleme koyarak halleder. Özel mesajdan ulaşırsan bana istersen detaylı yardımcı olabilirim.

tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Geçmiş olsun. Siz hatayı yetkili servislerde gezerek yapmışsınız. Normal özel bir kaportacıya gitseydiniz bunu çok rahat tamir ederdi. Öyle zor bir kısım değil. Değişim falan hikaye.. Bu kapının değişmesi gerek diyenler öteki dünya da nasıl hesap verecekler acaba..

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Koray Bey oncelikle gecmis olsun diliyorum ben de.

Aynisi bana da oldu, bilenler bilir Tunus Caddesinde hem de benimki sizinki gibi bile degildi ciddi ezilmeler vardi, kapi acilip kapanirken de sorun yaratiyordu garip ses cikariyordu. Cok sansliniz insafli birine denk gelmissiniz cunku bana carpan gitmisti...

Allahtan kaskom vardi, ben de Yetkili Servise goturdum, direk degisim dediler tipik servis mantigi. Ben de (Turk mantigi) degisim istemedim, ama ciddi ciddi verdigim ugraslar sonucu yaptirabildim. Sikintisiz oldu ama boya kalinligim baya artti.

Yorum bağlantısı
burak mehmet üçkol

Ankara göçük timi?

Aynen Serhad Bey

Güzel işçilik  :bravo:  Tebrikler göçük timi, teşekkürler Burak  ;)

Teşekkür ederim ;);)

Yorum bağlantısı
burak mehmet üçkol

Çiziklerde pasta-cila ile gider.

Çizikler alındı zaten o görünenler yerdeki yansımalar..

Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Bu göcük timi benim evimin dibindeymiş , hergün önünden geçipte görmemek :biggrin: :biggrin:

Yorum bağlantısı
burak mehmet üçkol

Bu göcük timi benim evimin dibindeymiş , hergün önünden geçipte görmemek :biggrin: :biggrin:

ihtiyacınız olmasında bilin yerimizi ;) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Gülpınar

Çizikler alındı zaten o görünenler yerdeki yansımalar..

Arabanın son resimlerini bende eklemek istiyorum. Kazadan eser kalmamış durumda aracımda, boyasız, değişimsiz bu işlemleri halledebilmiş olmak çok sevindirici, herkese tavsiye edeceğim.

Göçük Timine güzel işçilik, hızlı bir şekilde kasko/sigorta işlemleriyle ilgilendiği ve 2 gün içerisinde tüm işlemlerini bitirdikleri için çok teşekkür ederim.

Herkese de tavsiye ederim.

Burak Beye de ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim.

2v2f4sg.jpg

f5ab1t.jpg

23ib9ck.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...