İçeriğe Yönlendir

Yeni Connect Gösterge Değişimi

Oğuz Doğru

Recommended Posts

Oğuz Doğru

Yeni Aldığım aracım için gösterge ekranını büyütme çabalarım sonuçsuz kaldı malesef.

Anakrada 2 firmada focus-cmax gösterge paneli buldum ve iş için oraya giden bir arkadaşa detaylı incelettim.

Malesef benim ekranla focus ekranı bağlantı ayakları ve kaş derinlikleri uymuyor. Bilgi olarak burada bulunsun istiyorum. 

alıpta elinde kalan Connect kullanısı olmasın diye.

Fiyat olarak  500 ve 600 tl  iki satıcıda mevcut ürünler hem dizel hem benzinli için.

Benim Gösterge

rZYkG3.jpg

PPvWjO.jpg

Z72Bl3.jpg

Z72Bl3.jpg

Focus-cmax Göstergesi

L1dzrV.jpg

rZYkrP.jpg

7M2nzl.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı

Aldığınız gösterge ekranı focus uyumlu mu? Nereden aldığınızı da paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

uymaması kötü olmuş ama ford sadece bu modele özel gösterge yapmaz büyük ihtimal vardır farklı bir modelin uyan göstergesi diye tahmin ediyorum araştırmak lazım.

Yorum bağlantısı

Connect yeni bir araç olduğu için uymaması normal, aslında dıştan bakıldığında şeklen uygun gözüküyor. Demekki iş bağlantı pinlerinde bitiyor.

Yorum bağlantısı
Oğuz Doğru

İade mi ettiniz. Duruyor mu halen ? 

Hiç almadım uymadığı belli olunca. Ankarada iki adreste mevcut paylaşabilirim isteyen mesaj atsın

Yorum bağlantısı
Oğuz Doğru

artık can bus ile çalışıyor büyükolasılık ile takılabilse de çaışmaz.

Göstergeyi söktüğümde teyp te çalışmadı. Pololarda göstergede imo tanımlıydı o tip bir handikap olmasın diye iptal ettik değişimi şekil itibari ile de yerine monte edemeyeceğimizi düşünerek. 

Bekliyeceğiz bakalım yeni modellerde ford un kendisi kullanmasını

Connect yeni bir araç olduğu için uymaması normal, aslında dıştan bakıldığında şeklen uygun gözüküyor. Demekki iş bağlantı pinlerinde bitiyor.

Bağlantı konnectörü aynı fakat ayaklar vs biraz farklı

Aldığınız gösterge ekranı focus uyumlu mu? Nereden aldığınızı da paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Ankarada Çakır Otomotiv. Efe Çakır www.cakirotomotiv.com.tr 

Yorum bağlantısı

artık can bus ile çalışıyor büyükolasılık ile takılabilse de çaışmaz.

Style donanım F3,5 alsam titanium göstergesi çalıştıramayacakmıyım ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...