Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Alper kardeşim. Renk mükemmel zaten . Jantlar ve yay ile harika olmuş bayıldım . Ellerine emeğine zevkine ve cebine sağlık . Kocaman bir maşallah. Yorum bağlantısı
Alper Aytar 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 Ankaraya gelmişken hali hazırda araba da faydalansın dedik bu durumdan; Enjektör ve pompa bakımı yapıldı.Söküldü temizlendi. Yağ bakımı ve tüm filtre değişimi yapıldı. Egr temizliği yapıldı. Triger kayışı kontrol edildi.Sıkıntı yok yola devam Klima kayışı değişti. Bilya değişti bir tane... Komple motor bölümü herşeyi kontrol edildi. Aklımda olanlar bunlar yapıldı. Buyrun resimler; 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 16 Mayıs 2016 Paylaş 16 Mayıs 2016 Necati usta mı o.Hay gözünü sevdiğim 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 16 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2016 Necati usta mı o.Hay gözünü sevdiğim Aynen Usta bilir işini Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 20 Mayıs 2016 Paylaş 20 Mayıs 2016 Masallah diyelim, guzel olmustur eminim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 21 Mayıs 2016 Paylaş 21 Mayıs 2016 1.9TDİ 130HP passatın orj. Haliyle öyle aman aman bir seriliği zaten yok eski nesil dizel motor sonuçta Kalkış ara hızlanma 1.6tdi lar daha iyidir yazılım kesinlikle şarttır bence bizde çift kırmızı highline 2 füme passat vardı Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 8 Haziran 2016 Yazar Paylaş 8 Haziran 2016 Baktık ki herkes yazılım yazılım diyor denemekten zarar olmaz diye düşündük bakalım.... Var olanın üstüne %30 gibi bir oynama yaptık. Custom remap yaptırdım. Yapan arkadaş Ankara Boom Garage sahibi Alican kendisinin 1.9 tdı 150 ARL motor cordobası var. Kendisinin yapmış olduğu yazılım ile kullandım gayet tatminkar olmuş. Yardımlarından dolayı Ömer Türkşanlı'ya Teşekkürler.. İlk izlenimlerim enjektörler ve pompa da bakımdan geçtiği için yakıt bariz azaldı...depoyu fulleyip gitmiştim Ankaraya 560 km de iken yazılım yaptık Ankarada kullandım ve gazladık bayağı bi heves edip...depo 1070 km de bitti... Bugün yarın fulleyip değerleri göreceğim... Performans konusunda ise araç sürekli patinaja düşüyor sanırım lastikler çabuk bitecek Araba ivmelenme falan süper oldu çok çabuk devir çeviriyor ve aynı şekilde hızda öyle yakın zamanda videoları çekerim. Havalar yağmurlu gidiyor bu aralar yakında artık 4 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 30 Eylül 2016 Yazar Paylaş 30 Eylül 2016 Kışlık lastiklerim orijinal jantlar ile birlikte duruyordu.<br /> İkisi de aynı zamanda aşınsın diye bugün evin önünde değişim yaptım.<br /> Biraz da böyle gezeyim.<br /> <br /> Kışlık lastiklerim 205*55*16<br /> Yazlık lastiklerim 235*40*18<br /> Aradaki farka bakın <br /> <br /> <br /> Yazlıkları rafa kaldıralım artık :(<br /> <br /> Buyurun bu da kışlık halimiz <br /> <br /> GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Kışlık lastiklerim orijinal jantlar ile birlikte duruyordu.<br /> İkisi de aynı zamanda aşınsın diye bugün evin önünde değişim yaptım.<br /> Biraz da böyle gezeyim.<br /> <br /> Kışlık lastiklerim 205*55*16<br /> Yazlık lastiklerim 235*40*18<br /> Aradaki farka bakın <br /> Alper böyle çok şekil olmuş. Tornet gibi [emoji23] Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Mercedes jantı direk oluyor mu bu aparatı felan var mı bende vw jantlara bakacam Yorum bağlantısı
Alper Aytar 2 Ekim 2016 Yazar Paylaş 2 Ekim 2016 Oluyor bijon aralığı aynı GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 (düzenlendi) Aynı fark bende de olacak sanırım, küçük lastiğe geçince konfor artmıştır bayağı, bu arada araba çok alçaldı mı? 2 Ekim 2016 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aytar 2 Ekim 2016 Yazar Paylaş 2 Ekim 2016 Aynı fark bende de olacak sanırım, küçük lastiğe geçince konfor artmıştır bayağı, bu arada araba çok alçaldı mı?Zaten alçaktı şimdi 1 veya 1.5 cm daha alçaldı konfor ko usunda çok kaybim yoktu üstünde eibach pro kit 3mm var.sadece lastik tabanı geniş olduğu için yoldaki kamyonların yaptığı işlere doğru çekiyordu;yanak ince olduğu için de çukura düşünce anîden de tak tak yapması gitti Ama görüntü hoşuma gitmiyor şuanda idare edeceğiz artık 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Ekim 2016 Paylaş 2 Ekim 2016 Oluyor bijon aralığı aynı GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Göbekte bilezik falan var mı Yorum bağlantısı
Alper Aytar 2 Ekim 2016 Yazar Paylaş 2 Ekim 2016 Evet plastik bilezik var GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Hasta hasta. Bi kadran çakalım artık şuna da. Sussun birileri Yorum bağlantısı
Alper Aytar 12 Kasım 2016 Yazar Paylaş 12 Kasım 2016 (düzenlendi) <br /> <br /> Yağmur sonrası en sevdiğim görüntü <br /> Böyle daha bi iyi oldu sanki Hasta hasta. Bi kadran çakalım artık şuna da. Sussun birileri Nakit sıkıntısı oldu geçen bi kadran denk geldi de hiç sorma ya 12 Kasım 2016 tarihinde Alper Aytar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aytar 12 Kasım 2016 Yazar Paylaş 12 Kasım 2016 Boynuzlara koptum Ne yapalim o kadar itişiyoruz ki dedim boynuz takalim bari de tam boğa olsun Yorum bağlantısı
Alper Aytar 2 Aralık 2016 Yazar Paylaş 2 Aralık 2016 Konuya bi güncelleme yapayım aracim satılıktır.Aniden aldığım bir karar ile fiyatim 38 bin lira buradan detayları öğrenebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Konuya bi güncelleme yapayım aracim satılıktır.Aniden aldığım bir karar ile fiyatim 38 bin lira buradan detayları öğrenebilirsinizHayır olsun kardeşim... Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Hayırlı olsun kardeşim, alan dua eder, bakımlı masrafsız araç. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts