Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Şekli şemali çok düzgün gözüküyor, maşallah kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Çok beğeniyorum Ceed' leri. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 10 numero araç,çağlar abinin dediği gibi kia yapmış yapacağını,kazasız belasız binin ben her aracı beğenmem sizin araç dehşetül vahşet tuttum. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 Eco yu kapatınca performans kendine gelir otomatik vitese rağmen eco yu kapatınca cebime yazık oluyor ama )) Bu kasa da esp standard mi? evet standart bildiği kadarıyla bütün donanımında esp standart belki en boşunda yoktur onuda tam hatırlamıyorum ama yanlış bilgi vermiyim Manueli benim de aklımda olan bir araç. Fiyatları da 50bin lira civarında. Bence bu paraya alınabilecek en yakışıklı arabalardan aynen katılıyorum fiyat bakımından çok uygun ve tabiri caizse lüks sınıf araç Dizel otomatik olup yakıtı 8 hatta 9 litrelere çıkan nadir arabalardandı yanlış hatırlamıyorsam. Yanılıyorsam yusuf kardeşim düzeltsin Ama konfor bakımından bir tek sunroof eksik. sonuna kadar haklısız dizel ama yakıtı içiyor yakıt dışında konfor sürüş vs. çok güzel araç sanroof olaydı dadından yinmezdi Şanzıman ağır kanlı ama ufaktan yazılım kat iptali chip box (sök tak parçadır) canlanır hatta kanatlanır Maşallah kazasız belasız o parça yazılım nedir bilmiyorum açıkçası hiç araştırmadım ama bi bakmakta fayda var sanırım artısıyla eksisiyle acaba araca zararı olur mu Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Manuel sanjimanin yakıt tüketimi bu biliyor musunuz? Şehir içi 6.6,5 lt yakar mi? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Bu motorun otomatiği düz olanına göre yanlış hatırlamıyorsam +2 litre daha fazla tüketiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 Manuel sanjimanin yakıt tüketimi bu biliyor musunuz? Şehir içi 6.6,5 lt yakar mi? manuel in yakıt ortalaması fabrika değerlerinde 5.2 falan diyorlar ama hiç sanmıyorum o ortamda kullanılamayacağı için yine dediğiniz değerlerde yakar tahminim Bu motorun otomatiği düz olanına göre yanlış hatırlamıyorsam +2 litre daha fazla tüketiyor.. +2 de +3 de +4 de fazlasıyla yakıyor diyebiliriz hatta Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 İstanbulda yakar tabi yapacak bişey yok, performans derken beklentiniz gaza dokununca uçması mı lazım ? Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 İstanbulda yakar tabi yapacak bişey yok, performans derken beklentiniz gaza dokununca uçması mı lazım ? gaza dokununca uçması değil elbette ama 128 bg lik bi araç için daha verimli ve daha bi atılgan olması gerekir diye düşünüyorum biraz hantal kalıyor kasa ağırlığında olsa gerek Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Sportage da 135 beygir diyor ama bana sorarsanız 75 beygir gibi. Test etmiştim. Sizin araba dizel en azından bence performansı iyidir. Siz ilk sahibi misiniz ? Teste soktunuz mu hiç? Bi araba ne kadar hor kulanılırda performansı düşer ki ? Zaten hor kullanılırsa alırken görüntüsünden ve performansından anlamanız lazımdı. Arabayı hor kullanan temi<liğine de pek önem vermez bence. Alırken test sürüşü yapmadınız mı ? Yorum bağlantısı
ümit türüt 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Tork konvertörlü klasik tip otomatik şanzıman uygulanan dizel motorlu hemen hemen her örnekte birkaç istisna hariç yakıt tüketimi yüksek. Bu sebeple kia ve hyundai de 1.6 dizel motorlu modellerine 7 oranlı dct şanzıman uyguladılar. 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 Sportage da 135 beygir diyor ama bana sorarsanız 75 beygir gibi. Test etmiştim. Sizin araba dizel en azından bence performansı iyidir. Siz ilk sahibi misiniz ? Teste soktunuz mu hiç? Bi araba ne kadar hor kulanılırda performansı düşer ki ? Zaten hor kullanılırsa alırken görüntüsünden ve performansından anlamanız lazımdı. Arabayı hor kullanan temi<liğine de pek önem vermez bence. Alırken test sürüşü yapmadınız mı ? siz kendinizde diyorsunuz 135 bg araç 75 bg diye kia nın genel sorunu bu sanırım ben aracı alırken test etmedim direk kia servisinden aldığım için tanıdıktı bide gerek duymadım araç temiz hor kullanıldığını bilemem test e falan sokmadım 2. sahibiyim benden öncesini bilmiyorum ama şu var memnunum araçtan sorunsuz güzel araç yakıtı çok görmüyor gözüm açıkası gidişide güzel işte dediğim gibi tek derdim 128 lik güçü hissettirmiyor olması ki onuda çok dert etmiyorum ) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 (düzenlendi) Bende 115 bg cerato da vardı, focusumdan daha güçlü olduğunu kolayca hissettiriyordu. Aracın gücü yüksek olsa da 1500 kg (sw olanı ) otomatik vites ve eco mode açık olunca hissetmesi zor olabilir. 1.6 136 bg manuel astra da hissettirmiyor mesela gücünü o da ağırlıktan diye düşünüyorum 26 Aralık 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 eco ve ağırlık büyük etki ediyor sanırım o gücü hissettirmesinde Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Otomatik şanzımandan-dolayı hantal kalıp fazla yakıyor olabilir. Bunlardaki şanzıman DSG veya EDC gibi hızlı vites değiştiren manuele yakın yakıt tükettiren çift kavramalı değil diye biliyorum ustaları daha iyi bilir. Konfor var, sağlamlık var ancak yakıt fazla. Böyle yapacak bir şey yok. 200 binlik BMW'de bunların hepsi var ama pahalı Bizim araba parasına şanzıman takıyorlar BMW'lere Modifiyeden kastınız lip, spoiler vs. ise hiç yapmamanız daha iyi olmuş. İstanbulun bu bozuk yollarında kasislerinde LIP'i ne yapacaksınız? Mühendislerin eksik bıraktığı aerodinamiği mi düzelteceğiz? En iyisi orijinal hali. Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin 26 Aralık 2015 Yazar Paylaş 26 Aralık 2015 Otomatik şanzımandan-dolayı hantal kalıp fazla yakıyor olabilir. Bunlardaki şanzıman DSG veya EDC gibi hızlı vites değiştiren manuele yakın yakıt tükettiren çift kavramalı değil diye biliyorum ustaları daha iyi bilir. Konfor var, sağlamlık var ancak yakıt fazla. Böyle yapacak bir şey yok. 200 binlik BMW'de bunların hepsi var ama pahalı Bizim araba parasına şanzıman takıyorlar BMW'lere Modifiyeden kastınız lip, spoiler vs. ise hiç yapmamanız daha iyi olmuş. İstanbulun bu bozuk yollarında kasislerinde LIP'i ne yapacaksınız? Mühendislerin eksik bıraktığı aerodinamiği mi düzelteceğiz? En iyisi orijinal hali. aynen öyle çift kavramalı olmadığı için yakıtı etkiliyor şanzıman ağırlığı cabası ve dediğiniz gibi herşeyi olan bmw para varsa o yoksa böyle eksikleri olan araç alıcaksın benim yaptığım gibi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 2 lt mazot için 200 binlik arabaya kadar uzandık 1 Yorum bağlantısı
Ekin Güney 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 (düzenlendi) Manuel sanjimanin yakıt tüketimi bu biliyor musunuz? Şehir içi 6.6,5 lt yakar mi? uzun yolda sabit 110 civarı 5.5 litre yakmıştı manueli serdar bey. Sehiriçi 6.5 7 litre arası yakıyordu.Yakın arkadaşım kullanıyor aracı yakıt değerleri bu şekilde. 26 Aralık 2015 tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 uzun yolda sabit 110 civarı 5.5 litre yakmıştı manueli serdar bey. Sehiriçi 6.5 7 litre arası yakıyordu.Yakın arkadaşım kullanıyor aracı yakıt değerleri bu şekilde. gerçek bir manuel kullanıcısından değerleri öğrenmiş olduk. teşekkür ederim. 110 km hızda 5,5 lt fazla olmuş ama. sanırım bu kasalarda da aracın ağırlığı büyük etken... Yorum bağlantısı
Recommended Posts