Ümit Çaldıran 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 herkese iyi günler dün fren pedalına bastığımda pedaldan ses geldiğinden şikayetle ustaya uğradım o da pedala yağ sıktı.bugün arabayı çalıştırdım debriyaja bastım vitese geçirdim fakat debriyajdan çektiğimde araç hareket etmiyor. kavrama olayını gerçekleştirmiyor.usta debriyaj setinden kaynaklanabileceğini söyledi. sizce neden olabilir? ne kadar masraf tutar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Çok ilginç. Normalde vitese de zor geçirmeniz gerekirdi. Aracın vitese geçtiğinden emin misiniz. Yağlama ile alakası yoktur. Yağlayan ustaya ekşimeyin. Yorum bağlantısı
Ümit Çaldıran 27 Aralık 2015 Yazar Paylaş 27 Aralık 2015 Çok ilginç. Normalde vitese de zor geçirmeniz gerekirdi. Aracın vitese geçtiğinden emin misiniz. Yağlama ile alakası yoktur. Yağlayan ustaya ekşimeyin. bende anlamadım vitese geçiyor ama ilerlemiyor anlamadım baskı balata bitti dedi ama Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Park sırasında can teslim etmiş gibi duruyor. Bencede debriyaj balatası, aynısı şirket aracında başıma gelmişti. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Debriyaj baskı balata problemi ama vitese rahat geçmesi ilginç Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Vitesteki halatlar kopmuş olabilir mi acaba, başıma çok önceleri yolda gelmişti oradan hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Bizde tam tersini yaşamıştık. Araç debriyaja basınca vitese geçmiş, orada kalmıştı. Ancak kavramada hiç bir sıkıntı yoktu. 2. viteste arkadaşım evine gidebildikten sonra aracı çektirmiştik. Baskı balata bitmişti sonuç olarak. Yorum bağlantısı
Engin Ünal 28 Aralık 2015 Paylaş 28 Aralık 2015 Balata göbeğini sıyırmışta olabilir , ama sorunun baskı balatadan olduğu açık. Yorum bağlantısı
Ümit Çaldıran 28 Aralık 2015 Yazar Paylaş 28 Aralık 2015 baskı balata her şeyi ile 850 tl istiyor sizce fiyat nasıl Yorum bağlantısı
Recommended Posts