İçeriğe Yönlendir

Hava Filtresi Borusu Çatlakmı Normaldemi Böyle

Gökhan Mutlu

Recommended Posts

Gökhan Mutlu

İşaretlediğim yerdeki hava filtresi kutusunun borusu orası boğazı kutunun kırıkmı normaldemi öyle açık temizlerken gördüm

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

Ben de tam anlayamadim ama sanki hava filtre kutusu alttaki boruya tam oturmamis gibi görünüyor. Yani dis havanin, hava filtre kutusuna giris yeri oturmamis gibi

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Makine yanlış odaklanmış dolayısıyla asıl göstermek istenen yer bulanık çıkmış. Tekrar o kısmı odaklayarak çekerseniz daha net yardımcı olabiliriz belki. 

Yorum bağlantısı
Murat Coşkun

Resimde hava filtresine alltan hava getiren boru yerinden çıkmış gibi duruyor( hava filtresi kutusunu açınca kolayca düzeltiliyor bende de çıkmıştı).  Hava filtresi kutusunun yan  alt tarafından  çıkıp motorun üstüne bağlanan bi hortum olcak o da yerinde yok gibi gözüküyor?

Yorum bağlantısı
Gökhan Mutlu
(düzenlendi)

Ben de tam anlayamadim ama sanki hava filtre kutusu alttaki boruya tam oturmamis gibi görünüyor. Yani dis havanin, hava filtre kutusuna giris yeri oturmamis gibi

aynen dediğiniz gibi bir sorun olurmu o 

Resimden anlayamadım ama, oradan motora ne giriş.. ne de dönüş var.. 

mehmet abi o hava filtresi kutusunun altındaki boru çıkmış işte sanırım kırıkmı çıkmışmı anlayamadım sorun olurmu o 

resim çekemedim bu arada finallerim vardı daha yeni zaman bulabildim kusura bakmayın

Resimde hava filtresine alltan hava getiren boru yerinden çıkmış gibi duruyor( hava filtresi kutusunu açınca kolayca düzeltiliyor bende de çıkmıştı).  Hava filtresi kutusunun yan  alt tarafından  çıkıp motorun üstüne bağlanan bi hortum olcak o da yerinde yok gibi gözüküyor?

yan tarafı demişsiniz orda hortum yok hortummu olması gerekiyor 

Alttan hava getiren hortum borusunun cıkması sıkıntı yaratırmı

tarihinde Gökhan Mutlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Coşkun

yan tarafı demişsiniz orda hortum yok hortummu olması gerekiyor 

Alttan hava getiren hortum borusunun cıkması sıkıntı yaratırmı

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277200-bo%C5%9Fta-hortum-buldum/#entry2825291

Evet hava filtresinin yan tarafından geliyor, bende de yerinden çıkmıştı bu konuyu açıp bilenlerden yardım  almıştım. Çok önemli bi hortum değil sanırm hava filtresi kutusunda bu hortumun önünde sadece basit bi sünger parçası var.

Resmini çektiğiniz hava borusunu yerine takması çok basit,  hava filtresi kutusunun 4 viadsını açıp, kutu içinde bulunan hava filtresini çıkarıp parçayı düzgün bi şekilde yerine oturtabilirsiniz.  Emin değilim ama görevi kavisli yapısı sayesinde emilen havada su damlacığı olursa bunun hava filtresine gitmesini engellemek ve aracın dışından temiz hava çekmek.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...