İçeriğe Yönlendir

Kısa Farlar Çok Kısa Mesafeye Kadar Aydınlatıyor?

Ömer Taşkıran

Recommended Posts

Ömer Taşkıran

Aracım 2004 fiesta. Akşamları uzun yolda kısa farlarla neredeyse gidilmiyor. Sürekli uzunu yakma ihtiyacı duyuyorum haliyle sürekli uzunları da yakamıyorum. Kısa farlar yaklaşık 4-5 metre sağlam aydınlatıyor sonrası çok kötü. Far ayarı yapıldı ampulleri değişti yine de aynı. Sebebi ne olabilir?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Karanlık bir ortamda duvara 10mt uzaklaşıp bi far kesi çizgisini paylaşabilir misiniz?

Şöyle bir görüntü ile duruma karar verebiliriz:

mercek_15.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir

farlar dıştan içten temiz mi? 

Kolay sararır o farlar, aydınlatması da normalde iyi değildir zaten.

Mercek montajı yapılabilir en güzeli,bixenon olarak

Yorum bağlantısı
Ömer Taşkıran

Görüntüyü en yakın zamanda paylaşmaya çalışacağım Sani bey. Ozan bey farlar dıştan temiz 1 tanesi içten kirli sanırım su alıyor fakat işin garip tarafı kirli olan farın olduğu taraf daha iyi aydınlatıyor. O far orijinal olduğu için sanırım. Diğeri temiz fakat orjinal değil onun taraf daha kötü. Mercekli xenon far yapımı kolay ve kesin bir çözüm müdür acaba, sıradan bir farcı xenoncu yapabilir mi.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

2004-2006 aynı fara sahip ise ve krom yansıtıcı temiz ise aydınlatma çok iyi olmak zorunda. Ya ampul yada far ayarı kötü

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Ampul orjinal değilse görüş net olmaz. Ayarı ayarsız ise yine görüş net olmaz.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

farlar ne marka ona bakın?

kirli olanın park ampulu takılan yerdeki plastiği sık sık düşüyor.

Yorum bağlantısı
Ömer Taşkıran

Temiz olan depo marka, kirli olan orjinal. Ampuller orjinal değil çünkü yeni degistirdim sanırım çiftini 30 liraya almıştım

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Aracım 2004 fiesta. Akşamları uzun yolda kısa farlarla neredeyse gidilmiyor. Sürekli uzunu yakma ihtiyacı duyuyorum haliyle sürekli uzunları da yakamıyorum. Kısa farlar yaklaşık 4-5 metre sağlam aydınlatıyor sonrası çok kötü. Far ayarı yapıldı ampulleri değişti yine de aynı. Sebebi ne olabilir?

Ayni sorun bende de var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...