İçeriğe Yönlendir

Düldülümmmm

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Hayırlı olsun. Güle güle kullan abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal

Abi hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin güle güle kullan,mondeo candır 8 yıl kullandık, hala mondeo gördüğümde iç geçiriyorum [emoji4]

7f9c7b0f870a1c3f2d47ccedb3aee6d5.jpg

Buda bonusu olsun abi,her bindiğimde sana dua ediyorum,allah razı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Kırmızı balinamı olurmuş. Tatlısını yemeden bu sorunlardan kurtulunmaz. Tekeri de yamuk zaten. Sami sana önerdiğim için komisyonumu gönderdi zaten. Sami'nin halay videolarını izledim mk2 kurtuldum diye[emoji23][emoji23] şaka bir yana hayırlı olsun mondeon Allah tekerini düz bastırsın kosmerim. Lpg bir öğrensene ne marka

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Bozacak arabayı

Lpg ne marka komserim cesetcim amirim

Lpg faturası AKL kendisi Platinco  :crazy:

Sami şu anda İntagram'da halay videoları yayınlıyor, kurtuldum Mk2'den diye  :fiuw:

Ezdik bütün paraları, Mondeo sattırdı bize o gece  :bomb:

Şahin Usta hayırlı uğurlu olsun, İzmir üzerinden dönüş yapsaydın bu dediklerinin çoğunu hallederdik :)

Bagaç açma ile ilgili konuyu takibe almıştım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230469-mk2-i%C3%A7eriden-bagaj-a%C3%A7ma-butonu/

Uzun yoldaki sessizliğinin yanı sıra şehir içinde cam açıkken tümseklerden geçişlerde duyacağın tıss tıss sesine de hayran kalacaksın :)

Sabah ilk çalışmayla ilgili lpg ayarı da gerekiyo sanırım, lpg ye geçiş ısı derecesini 30-35 arası yaptırıyoruz bir de akşam park etmeden önce benzine alıp park edersen sabah daha kolay oluyor ama motor ısınana kadar kışın daha fazla benzin harcıyor.

LPG nin ayarı çalışınca hemen gaza geçeçek şekilde ayarlanmış, kontağı açtığımda lpgyi kapatıp marş yapıyordum ve 1 2 dk sürüşten sonra lpg ye manuel olarak alıyordum. En verimli bu şekilde kullanmıştı enişte. 

Kırmızı balinamı olurmuş. Tatlısını yemeden bu sorunlardan kurtulunmaz. Tekeri de yamuk zaten. Sami sana önerdiğim için komisyonumu gönderdi zaten. Sami'nin halay videolarını izledim mk2 kurtuldum diye[emoji23][emoji23] şaka bir yana hayırlı olsun mondeon Allah tekerini düz bastırsın kosmerim. Lpg bir öğrensene ne marka

Halay bizim işimiz abi.  :vampir:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Abi hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin güle güle kullan,mondeo candır 8 yıl kullandık, hala mondeo gördüğümde iç geçiriyorum [emoji4]

7f9c7b0f870a1c3f2d47ccedb3aee6d5.jpg

Buda bonusu olsun abi,her bindiğimde sana dua ediyorum,allah razı olsun.

Gökhan hatırlarmısın ankara buluşmasında senin mondiyi kullanmıştım. O gün mondiden çok hoşlanmıştım ve almam gereken bir araba demiştim.  Bu aracı almamdaki en büyük sebep satma amaçlı almamış olmam daha uzun yıllar benimle birlikte olacak allahın izniyle.     Fiesta sana yakışıyor kardeşim tekerine daş değmesin.

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Abi hayırlı olsun. Trafik sigortasını kaça yaptırdınız. Birde bütün problemleri hallettikten sonra satmayacağına emin misin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Hayırlı olsun. Çok keyifli bir arabadır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı olsun hayırsız cesetçi.

Termostatı hallet sonra lpg ısı ayarı yaptıracan düzelecek.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Forumda kalan bir araç hayret,her iki tarafa da hayırlı olsun.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın inşallah. Çalışmaları takip ediyorum

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hayırlı olsun bilinen arabayı almak başka güzel

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Hayirli olsun tekrardan. Allah kaza bela vermesin...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Kansu

Abi Güle güle kullan hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

bu gün termostat değişti....  Lpg ayarı yapılamadı her nedense ECU 40 derecelik ayarı bir türlü kabul etmiyor. :unsure2:

lpg markası platinka

bu konuda bilgisi olan varmı.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...