Ömer Türkşanlı 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 bu gün termostat değişti.... Lpg ayarı yapılamadı her nedense ECU 40 derecelik ayarı bir türlü kabul etmiyor. lpg markası platinka bu konuda bilgisi olan varmı. Platinca, Atiker parçaları kullanan bi sistem Ankarada yaygın ama Mersin için hiç bir fikrim yok, mutlaka programı vardır ama:( 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 ankara yap diyorsun yani.... [emoji3]Gel ustam var çözer, çözmezse ateş ederiz. 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 bu gün termostat değişti.... Lpg ayarı yapılamadı her nedense ECU 40 derecelik ayarı bir türlü kabul etmiyor. lpg markası platinka bu konuda bilgisi olan varmı. Ecuya bağlanılabildimi peki abi ? Burdaki bağlanamamıştı, Brc Akl Atiker olan bir yere git demişti benim gittiğim. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 Sözver bu sefer kafasına sıkmak yok ama.... sadece ayaklarına sıkacağız... Ecuya bağlanılabildimi peki abi ? Burdaki bağlanamamıştı, Brc Akl Atiker olan bir yere git demişti benim Sami, ecu ye bağlanıyor ama program kabul etmiyor...Yeni ecu alınacak dedi ama yarın başka bir ustaya götüreceğim artık. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 bu gün termostat değişti.... Lpg ayarı yapılamadı her nedense ECU 40 derecelik ayarı bir türlü kabul etmiyor. lpg markası platinka bu konuda bilgisi olan varmı. Kardeşim tekrar hayırlı olsun,Mezitli sanayide Atiker servisi vardı orada olmazsa büyük sanayide Mustafa ustaya götürürüz olur mu ? 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 Abi mezitlideki halledemedi...Yarın bir dolaşıp bir bakacağım... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Abi mezitlideki halledemedi...Yarın bir dolaşıp bir bakacağım... Büyük sanayide Zawoli - Atiker servisiservisi Mustafa ustayı bul olurmu... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 5 Ocak 2016 Yazar Paylaş 5 Ocak 2016 Tamam abi. Bakarım mutlaka yarın... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 ankara yap diyorsun yani.... Gel, koltuğuda hallederiz.. 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 http://www.lpgyedekparca.com/platinca-sirali-beyin Bu mu acaba ? http://www.lpgyedekparca.com.tr/platincayedekparcafiyatlari/platinca-cikma-ecu Yada bu mu ? 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Kazasız belasız kullanın Şahin. hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 5 Ocak 2016 Paylaş 5 Ocak 2016 Hayırlı olsun tekrar Şahin abi. Değiştirmeden bir iki fotoğraf çek de değişimi görelim biz de 1 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 Şahin emmi taunusu nettin ya,son halini göremedim.Hani bu yenisininde fotoları yok nerde bu balina 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Ocak 2016 Paylaş 6 Ocak 2016 hayırlı olsun Şahin.sen bunu da toparlayıp az binip uğurlarsın 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şahin bey LPG işinede el atmış, hararet müşürü de değiştirirmiş [emoji1] haberiniz ola.... 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 İlk olarak düzeltmem gereken lerle başlayacağım.... Havalar soğuk olması nedeniyle oldukça geç ısınıyor. Araç hızlandıkça hararet ibresi tekrar düşüyor kalörifer ılık üflüyor. Sanırım termostat arızalı ve ya termostat yok. Sabah ilk çalıştırmada hemen anında gaza geçiyor e tabi garibanım ne yapsın hemen stop ediyor. Biraz benzinle çalışıp sonra gaza geçmesini nasıl ayarlayabiliriz. Sol ön koltuk yükseklik alçaklık ayar düğmesi ve motoru çalışıyor ama tepki vermiyor. Göğüs içerisinden ve kolçaktan gelen trim seslerine el atacağım tabikide... Bagajın içten açması yok Talip abimin sihirli ellerine bırakıyorum bu işi. ( lada düğmesi...).. Ön farlarım oldukça kirlenmiş durumda parlatmam ve içerisini temizlemem gerekecek.. İç aydınlatmalar ve ayak aydınlatmalarını led yapacağım Bu konularla ilgili çalışması olan arkadaşlarım tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim . Hepinize çok teşekkür ederim. Termostat arızalıdır.. Hemen gaza geçmesini lpg'ci ayarlayacak ve ısı veya zaman göre ayar yapacak. Klasik dişli kırması.. Serkan Toker öpsün seni Seslerin geldiği yerleri sök, sürtünen yerler parlamıştır. O kısımlara bez bant yapıştır. Bagaja takılmadım ben hiç.. açılmasın içerden ne yapacaksın.. Farlar kolay açılır.. 160 derece fırına koy, 5-6 dakka dursun, eldiven tak. elini yakma.. tornavida ile basitçe açar temizlersin. Kapatmak için de aynı tolu kullan.. kapağı kapat ve fırına koy, sıcakken bastır.. göstergelerle oynama.. Sadece tavan aydınlatmalarını led yap. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Şahin bey LPG işinede el atmış, hararet müşürü de değiştirirmiş [emoji1] haberiniz ola.... .. Abi fotolar casus kamera ile mi çekilmiş? Yoksa tost makinesi ile mi? Hayırlısı olsun, inşallah sorun çözülür. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 Abi fotolar casus kamera ile mi çekilmiş? Yoksa tost makinesi ile mi? Hayırlısı olsun, inşallah sorun çözülür. Evet abi resimler Şahin'in hesap makinesi ile çekilmiş 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Ocak 2016 Yazar Paylaş 7 Ocak 2016 Sevgili günlük..... Bu gün çok sevdiğim mondeomla birlikte gezmeye çıktık....Yanına gittiğimde o kadar tatlı duruyordu ki...Beni görünce kapılarını açı verdi.... Sonra o rahat kadife koltuğa salıverdim kendimi....Sonra basıverdim marşa vınnnn dedi tırıl tırıl etti çemkirdi stop etti.....Affet beni bebeğim dedim ,sabah sabah o güzel ciğerlerini LPG ile doldurdum. Ama bak biraz dan çok fena ayar verecem sana dedim , çalışıverdi...... Doooğru lpg servisine... Kalbini dinlediler gösünü dinlediler, öksür bakim dediler çemkiri verdi.... Meger lpg beyninin derece müşürü arızalıymış. Değiştiri verdik hemencecik. Doktor dedi 25 derece yapalım ben olmaz dedim sen 40 dereceye ayarla...Isınsınsınki ciğerleri açılsın verdiğim değeri anlasın.... Sevgili günlük çok sevdiğim EMMİM demişki Termostat arızalıdır.. Yaptırdık 74 lük takdık Hemen gaza geçmesini lpg'ci ayarlayacak ve ısı veya zaman göre ayar yapacak. Onuda hallettik...Müşürü değiştirdik Klasik dişli kırması.. Serkan Toker öpsün seni Seslerin geldiği yerleri sök, sürtünen yerler parlamıştır. O kısımlara bez bant yapıştır. Onu beraber yapiciiiiz... Bagaja takılmadım ben hiç.. açılmasın içerden ne yapacaksın.. Farlar kolay açılır.. 160 derece fırına koy, 5-6 dakka dursun, eldiven tak. elini yakma.. tornavida ile basitçe açar temizlersin. Kapatmak için de aynı tolu kullan.. kapağı kapat ve fırına koy, sıcakken bastır.. Anlaşıldı merkez... göstergelerle oynama.. Sadece tavan aydınlatmalarını led yap. tamam abi... Büyüklerimiz ne söylerse biz yaparız.... Emmi depoyu bir kurcala bakim mondeo parçası varmı..Sağ ön sis lambası çerçevem yok... Gel, koltuğuda hallederiz.. Caniiiiim benim koltuk dişlisini gönderiver bakiiim. 6 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Ocak 2016 Paylaş 7 Ocak 2016 abi hayırlı olsun 40 derece cok 25 ideali 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Sevgili günlük..... Bu gün çok sevdiğim mondeomla birlikte gezmeye çıktık....Yanına gittiğimde o kadar tatlı duruyordu ki...Beni görünce kapılarını açı verdi.... Sonra o rahat kadife koltuğa salıverdim kendimi....Sonra basıverdim marşa vınnnn dedi tırıl tırıl etti çemkirdi stop etti.....Affet beni bebeğim dedim ,sabah sabah o güzel ciğerlerini LPG ile doldurdum. Ama bak biraz dan çok fena ayar verecem sana dedim , çalışıverdi...... Doooğru lpg servisine... Kalbini dinlediler gösünü dinlediler, öksür bakim dediler çemkiri verdi.... Meger lpg beyninin derece müşürü arızalıymış. Değiştiri verdik hemencecik. Doktor dedi 25 derece yapalım ben olmaz dedim sen 40 dereceye ayarla...Isınsınsınki ciğerleri açılsın verdiğim değeri anlasın.... Sevgili günlük çok sevdiğim EMMİM demişki Termostat arızalıdır.. Yaptırdık 74 lük takdık Hemen gaza geçmesini lpg'ci ayarlayacak ve ısı veya zaman göre ayar yapacak. Onuda hallettik...Müşürü değiştirdik Klasik dişli kırması.. Serkan Toker öpsün seni Seslerin geldiği yerleri sök, sürtünen yerler parlamıştır. O kısımlara bez bant yapıştır. Onu beraber yapiciiiiz... Bagaja takılmadım ben hiç.. açılmasın içerden ne yapacaksın.. Farlar kolay açılır.. 160 derece fırına koy, 5-6 dakka dursun, eldiven tak. elini yakma.. tornavida ile basitçe açar temizlersin. Kapatmak için de aynı tolu kullan.. kapağı kapat ve fırına koy, sıcakken bastır.. Anlaşıldı merkez... göstergelerle oynama.. Sadece tavan aydınlatmalarını led yap. tamam abi... Büyüklerimiz ne söylerse biz yaparız.... Emmi depoyu bir kurcala bakim mondeo parçası varmı..Sağ ön sis lambası çerçevem yok... Caniiiiim benim koltuk dişlisini gönderiver bakiiim. LPG ustası nasıl ama işinin erbabımı ? 2 Yorum bağlantısı
Talip Eren 8 Ocak 2016 Paylaş 8 Ocak 2016 Tekrar hayırlı olsun Şahin... Canlı görelim bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Ocak 2016 Yazar Paylaş 9 Ocak 2016 Evet abi sağolsun çok yardımcı oldu... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts