Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Sağolun arkadaşlar.... Çalışmalara devam.... Olma yolunda tam gaz maşallah, birde göreydik iyiydi Bak bir daha soruyorum, size Ankara'dan bişi lazım mı? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Bak bir daha soruyorum, size Ankara'dan bişi lazım mı? Şaahhhiiiinnnnnnn la ceeesseettçççiiiiii bak Mükremin abi ne soruyor 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 (düzenlendi) Şaahhhiiiinnnnnnn la ceeesseettçççiiiiii bak Mükremin abi ne soruyor Abim baskına geleceğim ne istiyorsunuz diyor siz ne anlıyorsunuz 4 Şubat 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Abim baskına geleceğim ne istiyorsunuz diyor siz ne anlıyorsunuz Bende kendisini bekliyorum, başka şeyler bir şekilde gelir zaten 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Bende kendisini bekliyorum, başka şeyler bir şekilde gelir zaten Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Balina hazir olmus ve harika olmus. 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Şahin abicim aracın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Stoplarin arac rengiyle uyumu harika, iscilik cok guzel. Sahin abi gule gule kullansin cok begendim. Serhan abi ayni anda salmisiz fotolari.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 (düzenlendi) Şahin kazasız,arızasız,cezasız,iyi günlerde zevk ile kullanmanı diliyorum. Hortumlarına iyi bakacaksın,suyunu eksk etmeyeceksin,ateşleme kısmı kalbidir oem kullanacaksın.Hepsinide zaten tecrübe ediyorsun edeceklerinde var.Kolay gelsin. 4 Şubat 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Şahin kazasız,arızasız,cezasız,iyi günlerde zevk ile kullanmanı diliyorum. Oktay abi sakal yapmışsın, tam gazeteci gibi olmuşsun 3 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 (düzenlendi) Oktay abi sakal yapmışsın, tam gazeteci gibi olmuşsun Sağolasın.Deşiklik yapayım azıcık moral olsun istedim.Keseyim diyorum ama sürekli traşda artık zor geliyor. 4 Şubat 2016 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Sağolasın.Deşiklik yapayım azıcık moral olsun istedim.Keseyim diyorum ama sürekli traşda artık zor geliyor. burdan görünen çok yakışmış abi. Allah gönlüne göre versin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 burdan görünen çok yakışmış abi. Allah gönlüne göre versin Amin.Cümlemizin. 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Şubat 2016 Yazar Paylaş 4 Şubat 2016 Şahin abicim aracın hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kazasız belasız Sağol kardeşim... Stoplarin arac rengiyle uyumu harika, iscilik cok guzel. Sahin abi gule gule kullansin cok begendim. Serhan abi ayni anda salmisiz fotolari.. Sami stopları toplamak oldukça zor oldu ama güzel bir sonuç aldık.... Şahin kazasız,arızasız,cezasız,iyi günlerde zevk ile kullanmanı diliyorum. Hortumlarına iyi bakacaksın,suyunu eksk etmeyeceksin,ateşleme kısmı kalbidir oem kullanacaksın.Hepsinide zaten tecrübe ediyorsun edeceklerinde var.Kolay gelsin. Sağol kardeşim uyarılarını dikkate alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Şubat 2016 Yazar Paylaş 4 Şubat 2016 Gelelim boya işine aracımı boyayan suriyeli genç bir usta. Usta diyorum çünkü bildiğiniz üzere bu renkte renk tutturmak oldukça zordur. Dün akşam bir saate yakın bir süre boya karışımı için ugraşması, ayrıca her yaptığı karışımı metal bir zemin üzerinde denemesi her denemesinde boya tabancasını hiç üşenmeden tekrar tekrar temizlemesini görünce ciddi anlamda şaşırmıştım.Kendini öyle bir yetiştirmişki sanayide yaptığı işi severek yapan mesleğine aşık birini ilk defa gördüm.Bu gencecik adam suriyeden geleli henüz 2 ay olmuş. Ustama söylediğim tek şey ise şuydu. Bu çocuk bir cevher sakın kaybetme... Nayeti 5 günlük bir çalışmadan sonra ki araya sıkıştırılan tipo ve focus işleride vardı boya işini bitirmiş olduk.Artık iç dizayna başlayabilirim. Ha şunuda söyleyeyim çok sert kapanan bagaj kapagınıda goca ustamız el feneri ile bagaja girerek halletti. Bak bir daha soruyorum, size Ankara'dan bişi lazım mı? evet abi şöför koltuğunun altındaki motor dişlisi... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Gelelim boya işine aracımı boyayan suriyeli genç bir usta. Usta diyorum çünkü bildiğiniz üzere bu renkte renk tutturmak oldukça zordur. Dün akşam bir saate yakın bir süre boya karışımı için ugraşması, ayrıca her yaptığı karışımı metal bir zemin üzerinde denemesi her denemesinde boya tabancasını hiç üşenmeden tekrar tekrar temizlemesini görünce ciddi anlamda şaşırmıştım.Kendini öyle bir yetiştirmişki sanayide yaptığı işi severek yapan mesleğine aşık birini ilk defa gördüm.Bu gencecik adam suriyeden geleli henüz 2 ay olmuş. Ustama söylediğim tek şey ise şuydu. Bu çocuk bir cevher sakın kaybetme... Nayeti 5 günlük bir çalışmadan sonra ki araya sıkıştırılan tipo ve focus işleride vardı boya işini bitirmiş olduk.Artık iç dizayna başlayabilirim. Ha şunuda söyleyeyim çok sert kapanan bagaj kapagınıda goca ustamız el feneri ile bagaja girerek halletti. evet abi şöför koltuğunun altındaki motor dişlisi... Akşam konuştum bu konuyu, bu dişliyi üreten adam motorun üzerine takıyormuş. Sen motoru söküp bize gönderecen, biz dişliyi taktırıp sana gönderecez(miş) Şefkatli atminim Aynen böyle söyledi. Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Hayırlı olsun Şahin Abim, güzel günlerde kullan. Maşallah aldığın bütün arabalar senin elinde her geçen gün gençleşiyor. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 4 Şubat 2016 Yazar Paylaş 4 Şubat 2016 Ümit sen yaşıyormusun yaaaa....Benim güzel kardeşim... Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Ümit sen yaşıyormusun yaaaa....Benim güzel kardeşim... Gurbet ellerde iç güveysi modunda takılıyorum ne yapayım.. Uzun zamandır Adana tarafına gelemedim ama gelirsem mutlaka arar rahatsız ederim. Seninde yolun bu taraflara düşerse mutlaka beklerim. Bagaja koymak için her daim fındığımız var . 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Ghia armalarıda takılmış olmuş misler gibi 6 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Teşekkür ediyorum canım abim... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Teşekkür ediyorum canım abim... Ne demek kardeşim, öbür işlem de birazdan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts