Osman Bilgin 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 (düzenlendi) Şahin Abi, benim ilanı gördün mü bilmiyorum ama ateşleme bobini istersen, göndereyim, yedekte dursun, malum bunların kronik sorunlarından... 8 Şubat 2016 tarihinde Osman Bilgin tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 8 Şubat 2016 Paylaş 8 Şubat 2016 Şefffffffff, büyük cesetci sen küçük cesetci ben[emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14] Maşallah düldül olmuş balina maşallah tekerine taş değmesin, şimdi gelelim asıl mevzuya allah şahit içimden geldi valla, bu güzel arabaya ne lâzım? Benden hediye sana!!!! Acil cvp ver bu hafta gündüzdeyim, müsaitim ekip altımda, anladın sen 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Kızımın yoğun isteği üzerine konu başlığını değiştirmek zorunda kaldım... 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Şubat 2016 Yazar Paylaş 8 Şubat 2016 Şefffffffff, büyük cesetci sen küçük cesetci ben[emoji14] [emoji14] [emoji14] [emoji14] Maşallah düldül olmuş balina maşallah tekerine taş değmesin, şimdi gelelim asıl mevzuya allah şahit içimden geldi valla, bu güzel arabaya ne lâzım? Benden hediye sana!!!! Acil cvp ver bu hafta gündüzdeyim, müsaitim ekip altımda, anladın sen Canının sağlığı can dostum. Eksikler..... 1- Sol ön kapı camı düğmesi ni bulamadım.... 2-Arka stoplar ı çıkma temiz bullursan haber ver parasını hemen çıkarayım sana... 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Şubat 2016 Yazar Paylaş 14 Şubat 2016 Bu gün lpg düğmesi nin yerini değiştir dim 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 14 Şubat 2016 Paylaş 14 Şubat 2016 Şef valla bu hafta bi fırsat bulup gidemedim ya Hurdacılara,valla feci yoğun aklımda ama az acele etme 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Şubat 2016 Yazar Paylaş 14 Şubat 2016 Vaktin olunca bakarsın kardeşim Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Mart 2016 Yazar Paylaş 1 Mart 2016 Sanruf çerçevesi boyandi Sanruf içerisinde tavan lambasinin olduğu kapağın ayaklarının kırık olduğunu gördüm tamiratini yapıp kurumaya bıraktım. Kapı döşemesi nin kumaşı nın yapışkan ı çıkmış tı onuda hallettim 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Sanruf çerçevesi boyandi Sanruf içerisinde tavan lambasinin olduğu kapağın ayaklarının kırık olduğunu gördüm tamiratini yapıp kurumaya bıraktım. Kapı döşemesi nin kumaşı nın yapışkan ı çıkmış tı onuda hallettim Sunroff çalışıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2016 Yazar Paylaş 2 Mart 2016 Bir de fotoğraf çekebilsen var ya..... Abi tüm ayarları yaptım fotoğrafta çektim ama bit türlü tapatalktan yükleyemiyorum. Sunroff çalışıyor mu ? Henüz denemedim ama ilerleyen zamanlarda deneyeceğim. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 Sunroff çalışıyor mu ? Yukarı aşağı çalışıyor ama durmuyor diş atlama sesi geliyor. Mersinde ilgilenecek bir sanrufçu bulamadım. Koltuk dişlisi ve sanruf ankarayı bekleyecek. Arkadaşlar ön ve arka kapı hoparlörleri ni değiştireceğim hangi hoparlörü kullanabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Yukarı aşağı çalışıyor ama durmuyor diş atlama sesi geliyor. Mersinde ilgilenecek bir sanrufçu bulamadım. Koltuk dişlisi ve sanruf ankarayı bekleyecek. Arkadaşlar ön ve arka kapı hoparlörleri ni değiştireceğim hangi hoparlörü kullanabilirim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Hayırlısı bakalım abi. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Sami stoplar lazım yaaaa.... Kaplamanın faydası olmadı mı abi ? 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 30 Mart 2016 Yazar Paylaş 30 Mart 2016 Yolun hurdacılaraa çıkmacılara....... Çağlar abiye Osman ustaya Servet abiye Emminin kömürlüğüne Sivas a.... Düşerse bir bakı ver sana sahmet..... stop Camındaki çatlaklar ı bir türlü yapıştıramadım Kaplamalar o noktalarda hava yapıyor e bunlarda beni deli ediyor... 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Nisan 2016 Yazar Paylaş 14 Nisan 2016 GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Arka stopların ayaklarını tamir ettim. Çift eksoz çalışmasına başlayacağım. Mükremin abi arka tamponun ortasında bulunan boşluğa fren lambası yapacağım tavsiyelerini bekliyorum. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Lpg düğmesi ni alt cepten far anahtari yanına aldım GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts