Ömer Türkşanlı 24 Nisan 2016 Paylaş 24 Nisan 2016 Arka stopların ayaklarını tamir ettim.[emoji3] Çift eksoz çalışmasına başlayacağım. Mükremin abi arka tamponun ortasında bulunan boşluğa fren lambası yapacağım tavsiyelerini bekliyorum. Lpg düğmesi ni alt cepten far anahtari yanına aldım Maşallah şef stopları siyah değilde kırmızı folyo ile kaplasan daha şık durmaz mı sanki???? Kazasız belasız Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 27 Nisan 2016 Yazar Paylaş 27 Nisan 2016 Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 çok defa bindim bu arabaya çokda hoşuma giderdi lakin boyandıktan sonra resmen ateş etmeye başlamış maşallahhh Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Yapılanların hiç biri olmamış, yakışmamış Sat bunu sen sat Şaka bir yana ellerine emeğine sağlık kardeşim, stop lambası içinde ledler hazır bilgin olsun.... 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 konuyu yeni gördüm, Şahin kardeşim hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Temizlik şart GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yakında sökeceğim birde kırmızıyı deneyelim bakalım... Sanruf çerçevesi boyandi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kapı içlerini ve koltukları temizledim. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Hala stop arıyorum. Bende arıyorum kimsede kalmamış, Tüm çıkmacılara haber saldım az daha sabret [emoji7] [emoji48] 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Bende arıyorum kimsede kalmamış, Tüm çıkmacılara haber saldım az daha sabret [emoji7] [emoji48] alamanyaya kadar haber saldım.... 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Abi güle güle kullan, tapa da imzayı kaldırabilir misin? 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 28 Nisan 2016 Yazar Paylaş 28 Nisan 2016 Abi güle güle kullan, tapa da imzayı kaldırabilir misin? ah mert fotoğraf yüklemeyi 6 ayda öğrendim o imzayı kaldırmayı nasıl beceririm bilmiyorum. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Başımıza bir AS daha çıktı, bu kada ve AS plakaları görünce hep mehmet abinin mondi aklıma gelir. Şahin abi maşallah yaşına göre çok diri gözüküyor, kazasız belasız. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 araba günden güne canlanıyor ellerinde abi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 30 Nisan 2016 Yazar Paylaş 30 Nisan 2016 GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sağ kalorifer plastik parçasının bir kısmı kırılmış nasıl oldu nereye gitti bulamadım GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Torpido iyice temizlendi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Bu gün torpidoyu söktük yeni teyibi takdık. Ayak aydınlatma ve far anahtarının lambalarını Emmiye danışarak hallettik. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu nedir samiiii.... Tamam ben laz uşağıyımda tahtanın burada ni işi var... Bende bu tıkırtı sesi nerden geliyor diyorum.... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cd çalmaz bazende çalar teybimizi söktük..... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi yeni teybimiz.... GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Japonla yapıştırılmış teyp çerçevesini hoparlör teli ile sağlamlaştırıp montaja başladık. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Çift yönlü bant ile sert köpüğü teyp yuvasına montajladık. GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Ve sonuç GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ayak aydınlatmasıda varmışda amanda aman.....Hemencecik ampuller değiştirildi. Kapı kolu aydınlatmaları için önder kardeşime ihtiyacım var.... Bundan sonra SAMİ ye japon verenin, kullandıranın otopsisini kendi ellerimle yaparım.... 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Nereyi bulsa yapıştırmış.... Abi güzel dokunuşlar maşallah Ufak ufak topluyorum kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Abi o jvc sokulurmuya ☺ tımbırdasın yeter.... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 tımbırdasın yeter.... Eski cihaz daima iyidir abi ☺ 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 o plastiğe çimento döksen tutmaz hoparlör teli oksijen kaynağında ısıtılır. üzerine bastırılır. tükürükle soğutulur.... Eski cihaz daima iyidir abi ☺ orjinal teyibini bulamadım daaaa Yorum bağlantısı
Recommended Posts