İçeriğe Yönlendir

Düldülümmmm

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

:good1:  :bravo:

Serhan abi arabada bir titreme var  çözemedim bir türlü. Sağlam bir tamirci lazım... muhtemelen aks boşluklarından.

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Kolay gelsin Şahin. Bugün gördüydüm fotoları, damlayacaktım ama işlerim çıktı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Şahin Topaloğlu

Evet abi

Ayrıca Sami kardeşime bu araç için tesekkür u bir borç bilirim

Bu gün muhteşem arşiv elime geçti aracın ilk alindigi günden bu güne yapılan tüm bakımları

0b45d5f8ae05754707c777e52ff5ca34.jpg

78dc821d763a149dfdead785db6176d6.jpg

Ve orjinal kitapçıklar i

[emoji1] [emoji1]

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Şahin Topaloğlu

Ne oldu? Titreme hala devam ediyor mu?

Abi sağ aks değiştirdim (550 TL :(  )çıkarılan aks oldukça kötüydü. Ama hala titreme devam ediyor. Sol aks da değişmesi lazım.. Diskler tornalanacak, arka fren pabuçları sökülecek ve yumuşak balata çakılacak.Arkalar sert balata olduğu için ses yapıyor zayıf tutuyor. Focus ta aynı sorunu yaşamıştım ön fren balatalarım yamulup duruyordu. Arkalara yumuşak balata çaktırınca hiç bir sıkıntı kalmamıştı. :yes:

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abi sağ aks değiştirdim (550 TL :(  )çıkarılan aks oldukça kötüydü. Ama hala titreme devam ediyor. Sol aks da değişmesi lazım.. Diskler tornalanacak, arka fren pabuçları sökülecek ve yumuşak balata çakılacak.Arkalar sert balata olduğu için ses yapıyor zayıf tutuyor. Focus ta aynı sorunu yaşamıştım ön fren balatalarım yamulup duruyordu. Arkalara yumuşak balata çaktırınca hiç bir sıkıntı kalmamıştı. :yes:

Ön disk balata, arka balata ve fren merkezlerini sana vermeden hemen değişmiştim. Yamuldu demek  :shok:  Hayırlısı olsun senin elinde daha güzel bir hal aldı bu araba. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Ön disk balata, arka balata ve fren merkezlerini sana vermeden hemen değişmiştim. Yamuldu demek  :shok:  Hayırlısı olsun senin elinde daha güzel bir hal aldı bu araba. 

Allah razı olsun kardeşim sen gerekeni yapmışsın.

Arka frenlere yumuşak balata çaktırmak gerekiyor bunlarda. Arka zayıf tuttuğu için yük öne biniyor disk çok ısınıyor ve yamuluyor.

Ufak tefekler kaldı sadece.  Sanruf, sol arka cam açılmıyor, frenleri hallettikmi birşey kalmıyor.Allahın izniyle...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İsmail Avcı
(düzenlendi)

Allah razı olsun kardeşim sen gerekeni yapmışsın.

Arka frenlere yumuşak balata çaktırmak gerekiyor bunlarda. Arka zayıf tuttuğu için yük öne biniyor disk çok ısınıyor ve yamuluyor.

Ufak tefekler kaldı sadece. Sanruf, sol arka cam açılmıyor, frenleri hallettikmi birşey kalmıyor.Allahın izniyle...

Mk 2 Mondeonun kronik problemi olabilirmi frenler ?? tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Şahin Topaloğlu

Mk 2 Mondeonun kronik problemi olabilirmi frenler ??

Genellikle bu sıkıntılar yaşanıyor....

Yeni sanruf dişlisi geldi ama nasıl ayar yapacağımı bilmiyorum...Buralarda bunu ayarlayacak hiç kimseyi bulamadım..  :(

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Şahin Topaloğlu

Ön balataları değiştirdim KALE marka taktım, diskleri çok ince tornadan geçirdim, arka fren balatalarına matkapla bir kaç yerinden delik açtım frenleyince gelen uğultu sesi kesildi. Sol ön kapı kilit karşılığı nı değiştirdim... Topladıkça güzelleşiyor bu meret..... :wub:  :wub:

Koca mersinde sanruf ayarını yapacak bir usta bulamadım... :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Ön balataları değiştirdim KALE marka taktım, diskleri çok ince tornadan geçirdim, arka fren balatalarına matkapla bir kaç yerinden delik açtım frenleyince gelen uğultu sesi kesildi. Sol ön kapı kilit karşılığı nı değiştirdim... Topladıkça güzelleşiyor bu meret..... :wub:  :wub:

Koca mersinde sanruf ayarını yapacak bir usta bulamadım... :(

Devlet hastanesinden yukarıya doğru Osmaniye'ye çıkarken Anıt kavşağından sağa dön ileride ilk ışıkları geçince sağda Coşkun Otomotiv var oraya sor Şahin. Sahibi Mehmet abi oğlu Coşkun selamlarımı söyle ellerinden gelenleri yaparlar, fiyat konusunuda önce görüş ok  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

6671f579a83df7458879d74baae1c6f3.jpg

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapı kilit karşı lığını orjinal buldum

372e69c502fc6fe409e950b925c4f2ae.jpg

Kampanaları boyadım

7e79444289a913ffb54eb31fab7617fb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Devlet hastanesinden yukarıya doğru Osmaniye'ye çıkarken Anıt kavşağından sağa dön ileride ilk ışıkları geçince sağda Coşkun Otomotiv var oraya sor Şahin. Sahibi Mehmet abi oğlu Coşkun selamlarımı söyle ellerinden gelenleri yaparlar, fiyat konusunuda önce görüş ok  :good1:

Tamam abi çok sağol bi gideyim sorayım.... :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...