Şahin Topaloğlu 9 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2016 Serhan abi arabada bir titreme var çözemedim bir türlü. Sağlam bir tamirci lazım... muhtemelen aks boşluklarından. Yorum bağlantısı
Talip Eren 9 Mayıs 2016 Paylaş 9 Mayıs 2016 Kolay gelsin Şahin. Bugün gördüydüm fotoları, damlayacaktım ama işlerim çıktı... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2016 Paylaş 10 Haziran 2016 Ne oldu? Titreme hala devam ediyor mu? Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Haziran 2016 Yazar Paylaş 12 Haziran 2016 Evet abi Ayrıca Sami kardeşime bu araç için tesekkür u bir borç bilirim Bu gün muhteşem arşiv elime geçti aracın ilk alindigi günden bu güne yapılan tüm bakımları Ve orjinal kitapçıklar i [emoji1] [emoji1] 4 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2016 Ne oldu? Titreme hala devam ediyor mu? Abi sağ aks değiştirdim (550 TL )çıkarılan aks oldukça kötüydü. Ama hala titreme devam ediyor. Sol aks da değişmesi lazım.. Diskler tornalanacak, arka fren pabuçları sökülecek ve yumuşak balata çakılacak.Arkalar sert balata olduğu için ses yapıyor zayıf tutuyor. Focus ta aynı sorunu yaşamıştım ön fren balatalarım yamulup duruyordu. Arkalara yumuşak balata çaktırınca hiç bir sıkıntı kalmamıştı. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 3 Ağustos 2016 Paylaş 3 Ağustos 2016 Abi sağ aks değiştirdim (550 TL )çıkarılan aks oldukça kötüydü. Ama hala titreme devam ediyor. Sol aks da değişmesi lazım.. Diskler tornalanacak, arka fren pabuçları sökülecek ve yumuşak balata çakılacak.Arkalar sert balata olduğu için ses yapıyor zayıf tutuyor. Focus ta aynı sorunu yaşamıştım ön fren balatalarım yamulup duruyordu. Arkalara yumuşak balata çaktırınca hiç bir sıkıntı kalmamıştı. Ön disk balata, arka balata ve fren merkezlerini sana vermeden hemen değişmiştim. Yamuldu demek Hayırlısı olsun senin elinde daha güzel bir hal aldı bu araba. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 3 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 3 Ağustos 2016 Ön disk balata, arka balata ve fren merkezlerini sana vermeden hemen değişmiştim. Yamuldu demek Hayırlısı olsun senin elinde daha güzel bir hal aldı bu araba. Allah razı olsun kardeşim sen gerekeni yapmışsın. Arka frenlere yumuşak balata çaktırmak gerekiyor bunlarda. Arka zayıf tuttuğu için yük öne biniyor disk çok ısınıyor ve yamuluyor. Ufak tefekler kaldı sadece. Sanruf, sol arka cam açılmıyor, frenleri hallettikmi birşey kalmıyor.Allahın izniyle... 3 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 15 Ağustos 2016 Paylaş 15 Ağustos 2016 (düzenlendi) Allah razı olsun kardeşim sen gerekeni yapmışsın. Arka frenlere yumuşak balata çaktırmak gerekiyor bunlarda. Arka zayıf tuttuğu için yük öne biniyor disk çok ısınıyor ve yamuluyor. Ufak tefekler kaldı sadece. Sanruf, sol arka cam açılmıyor, frenleri hallettikmi birşey kalmıyor.Allahın izniyle... Mk 2 Mondeonun kronik problemi olabilirmi frenler ?? 15 Ağustos 2016 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 24 Eylül 2016 Yazar Paylaş 24 Eylül 2016 Mk 2 Mondeonun kronik problemi olabilirmi frenler ?? Genellikle bu sıkıntılar yaşanıyor.... Yeni sanruf dişlisi geldi ama nasıl ayar yapacağımı bilmiyorum...Buralarda bunu ayarlayacak hiç kimseyi bulamadım.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Kasım 2016 Yazar Paylaş 1 Kasım 2016 Ön balataları değiştirdim KALE marka taktım, diskleri çok ince tornadan geçirdim, arka fren balatalarına matkapla bir kaç yerinden delik açtım frenleyince gelen uğultu sesi kesildi. Sol ön kapı kilit karşılığı nı değiştirdim... Topladıkça güzelleşiyor bu meret..... Koca mersinde sanruf ayarını yapacak bir usta bulamadım... 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Ön balataları değiştirdim KALE marka taktım, diskleri çok ince tornadan geçirdim, arka fren balatalarına matkapla bir kaç yerinden delik açtım frenleyince gelen uğultu sesi kesildi. Sol ön kapı kilit karşılığı nı değiştirdim... Topladıkça güzelleşiyor bu meret..... Koca mersinde sanruf ayarını yapacak bir usta bulamadım... Devlet hastanesinden yukarıya doğru Osmaniye'ye çıkarken Anıt kavşağından sağa dön ileride ilk ışıkları geçince sağda Coşkun Otomotiv var oraya sor Şahin. Sahibi Mehmet abi oğlu Coşkun selamlarımı söyle ellerinden gelenleri yaparlar, fiyat konusunuda önce görüş ok 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Kasım 2016 Yazar Paylaş 1 Kasım 2016 GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kapı kilit karşı lığını orjinal buldum GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kampanaları boyadım GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Kasım 2016 Yazar Paylaş 1 Kasım 2016 Devlet hastanesinden yukarıya doğru Osmaniye'ye çıkarken Anıt kavşağından sağa dön ileride ilk ışıkları geçince sağda Coşkun Otomotiv var oraya sor Şahin. Sahibi Mehmet abi oğlu Coşkun selamlarımı söyle ellerinden gelenleri yaparlar, fiyat konusunuda önce görüş ok Tamam abi çok sağol bi gideyim sorayım.... Yorum bağlantısı
Recommended Posts