İçeriğe Yönlendir

Devrin Yavaş Yükselip Düşmesi

Muhammet Dede

Recommended Posts

Muhammet Dede

Merhaba arkadaşlar 2008 model makyajsız kasa focusum var 1.6 tdci 110hp sorunum şuki araba boşta iken ani gaz vermelerime araba geç tepki veriyor devir aniden atmiyor bir duraksiyor ondan sonra yukseliyor ve yavaş. Ayni şekilde gazdan ayağımı çektiğimde ise devir yavaş düşüyor. Önceden hiç dikkatimi çekmemişti bugün arkadaşımın 2008 model ww caddy 1.9tdi kullanana kadar. Caddy de gaz verdiğimde birden firliyor devir saati[ ve çekince hemen düşüyor sanki racing motosiklet gibi geldi benimkinden inip caddy e binince bariz fark var oda farketmiş daha önce söylemişti zaten pek aldirmamistim bugün tamamen hemfikir oldum. Belirtmeden gecmeyeyim aracimin seyir halinde iken bir sorun yok basınca gaza fırlıyor direk anlik tepki gösteriyor seyir halindeyken dedigim olay sadece boşta iken dikkatimi çekti.Açıklayıcı olması açısından video koyuyorum

Yorum bağlantısı
Muhammet Dede

ecu derken pek bilgim yok bahsettiğiniz ile ilgili

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ecu nun ayarı vidası yokrtur. videdodaki görünüm de anormal olan nedir?

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

sorun görünmüyor.

gaza basıyorsunuz devir yükseliyor, gazdan ayağınızı çekiyorsunuz devir düşüyor. bunlar eş zamanlı çalışıyor, sorun yok bana göre.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Gaz tepki farkı vardır ben sorun olduğunu düşünmüyorum bende de 1.6 tdci var rölantide bu şekilde gazı aniden yemiyor çekiş ve gidişte bi sıkıntı yoksa sorun yok benzinli gibi de yemez zaten ama bizim golf biraz daha ani hareket ediyo gibi rölantide bunu ben de fark ettim ani yemesi daha iyi gittiğini de göstermez fiestam çok daha iyi gidiyor hacimle de alakalı olabilir belki golf de 1.9 mesela bizim

Yorum bağlantısı
Muhammet Dede

sorun görünmüyor.

gaza basıyorsunuz devir yükseliyor, gazdan ayağınızı çekiyorsunuz devir düşüyor. bunlar eş zamanlı çalışıyor, sorun yok bana göre.

Hocam haklısınız fakat devir isteksiz artıyor çoğalıyor aniden dip gaz yaptığım an bir bekliyor sonra yavaş yükseliyor kıyasladığım ww caddy araçta hiçte böyle değil gaza basınca aniden fırlıyor ve hemen düşüyor.
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Hocam haklısınız fakat devir isteksiz artıyor çoğalıyor aniden dip gaz yaptığım an bir bekliyor sonra yavaş yükseliyor kıyasladığım ww caddy araçta hiçte böyle değil gaza basınca aniden fırlıyor ve hemen düşüyor.

tabi biz ayağınızı görmediğimiz için, motor sesine göre devir ibresini takip ettik.  :)

Yorum bağlantısı
Furkan Oğuz

Aynisini ben kendi aracimda da farkediyorum yürürken pek bisey yok ama p konumundayken gaza bastigimda devir daha ağır geliyor bana

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Herhangi bir sorun yok aracınızda benimde rölantide dip gaz yapmamla ibre 0.5-1 saniye aralığında harekete geçiyor. Doğal yani anında hemen tepki vermiyor rölantide inerkende yavaş iner çıktığına nazaran. [emoji1]

Yorum bağlantısı
Fatih Barutçu

Ferrari gibi bastığın anda tepki bekleme gayet normal bencede.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhammet Dede

Ferrari gibi bastığın anda tepki bekleme gayet normal bencede.

bana görede normaldi fakat dedigim gibi wolkswagen caddy ile kiyasladim arada uçurumlar vardi.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...