Furkan Oğuz 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Selamunaleykum arkadaslar benim 2006 model focus'um far aracima şunları yaptirmayi istiyorum onceden yaptiran veya anlayan varsa bana bi fiyat cikarabilir mi ? AMERİKAN PARK MODÜLÜ FAR STOP KARARTMA ÖN TAMPON LİPİ Yorum bağlantısı
Furkan Oğuz 9 Ocak 2016 Yazar Paylaş 9 Ocak 2016 Hiç mi bilgisi olan yokmuş koca forumda en azindan birinin fiyati bile yeter dostlar Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Ocak 2016 Paylaş 9 Ocak 2016 Hangi kasası focus'un? Forumda Focus1 ve Focus2 için örnekler mevcut. focus modifiye bölümlerindeki başlıkları inceleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Konuyu yanlış yere açmışsınız adminlerimizin dikkatine Yorum bağlantısı
Furkan Oğuz 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Hangi kasası focus'un? Forumda Focus1 ve Focus2 için örnekler mevcut. focus modifiye bölümlerindeki başlıkları inceleyebilirsiniz. 2006 model diye belirttim arabadan anlayan focus oldugunu anlar zaten Yorum bağlantısı
Furkan Oğuz 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Bu üslup ile bu forumda sorularınıza yanıt bulamazsınız.Üslubumda yanlış birşey göremiyorum Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 2006 model diye belirttim arabadan anlayan focus oldugunu anlar zaten Furkan bey; Konunuz uyun bölüme taşınmıştır. Ayrıca üyelerimiz size yardımcı olmaya çalışıyor. Daha sakin bir dil kullanmanızı rica ederim Anlayışınız için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Oğuz 10 Ocak 2016 Yazar Paylaş 10 Ocak 2016 Konuyu yanlış yere açmışsınız adminlerimizin dikkatine Far stop karartma ve tampon lipinin dış bakıma girdiğini düşünmüştüm daha öncede bu konuda acilan basliklari bu baslikta gordugum icin buraya actim Furkan bey; Konunuz uyun bölüme taşınmıştır. Ayrıca üyelerimiz size yardımcı olmaya çalışıyor. Daha sakin bir dil kullanmanızı rica ederim Anlayışınız için teşekkür ederim. Ben gayet sakin bir şekilde anlattiğimi dusunmustum fakat yanlis anlasilmisim ali eren beyden yanlis anlasilma icin özür diliyorum.Yanlış yere actigim icinde ayrica sizden özür diliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ben modele dikkat etmediğim için hangi kasa olduğunu sormuştum. Sorun değil. Zamanla alışırsınız forum kültürümüze. Ben modifiye işinden pek anlamam. Forumda bu kasa focusa modifiye yapan arkadaşlarımız yardımcı olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Öncelikli sorum aracınız sedan mı hatchback mi? Sedansa eğer; bunlar benim aracımdan örnekler. Ön fara film yapmayın şahsi düşüncemdir. Işık şiddetini düşürüyor. Arka stop filmini en incesini tamamını yaparsanız eğer 40tl benim gibi yaparsanız 10-15 tl arası. Ön lip de 25tl ücret ödedim. Amerikan park için de forumda yaptıranlar yardımcı olacaktır. [emoji4] Keyifli forumlar. [emoji41] Yorum bağlantısı
Recommended Posts