Gürkan Çakıroğlu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hangi cmax bu ya Fotolarda da göremedim Eren merhaba, Fotolarda görünmemiş galiba, Hakan'ın C-Max kahverengiydi galiba (renk körüyümde ben ) Benim beyaz C-Max konum itibariyle görünmüş Servet usta arabamı beğendi ama buna jant lazım dedi Kar lastikli F3 kapaklı jantlarımı beğenmedi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Eren merhaba, Fotolarda görünmemiş galiba, Hakan'ın C-Max kahverengiydi galiba (renk körüyümde ben ) Benim beyaz C-Max konum itibariyle görünmüş Servet usta arabamı beğendi ama buna jant lazım dedi Kar lastikli F3 kapaklı jantlarımı beğenmedi Kışın kapaklı jant ekonomik olur ama 17" kışlık lastik fiyatlarını hatırlatsaydınız abi Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Herkesin ayağına sağlık neyse ki benim fotolar yok piyasada Eve geldim misafir yemek yiyor ben sadece çayla devam ediyorum artık nasıl yediysem Hakan abi c max i satarken haberim olsun KY plaka tam benlik Acele etme 5 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Güzel oldu gerçekten Tanışıp kaynaşma oldu benim için. Faydası da oldu Hakan'ın C-Max in titremesini çözdük en azından :)Güzel oldu gerçekten Tanışıp kaynaşma oldu benim için. Faydası da oldu Hakan'ın C-Max in titremesini çözdük en azından Ya sorma valla icim rahatladı. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Herkesin ayağına sağlık muhabbet güzeldi. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Çok güzel bi gündü iyi yedik iyi muhabbet ettik. Benim titreme takıntımıda giderdik daha ne olsun. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Cok guzel bir gundu insallah en kisa zamanda tekrarlamak dilegiyle 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Herkesin ayağına sağlık neyse ki benim fotolar yok piyasada Eve geldim misafir yemek yiyor ben sadece çayla devam ediyorum artık nasıl yediysem Hakan abi c max i satarken haberim olsun KY plaka tam benlik Tamamdır Köksal. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Lafcı 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Mehmet ozyurek abime de led ampullerim icin ayrica cok tesekkur ediyorum:) 2 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Sucuk-tatlıya yetişemedik lakin değerli arkadaş ve abileri görmek, sohbet etmek daha güzeldi 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Herşey güzeldi katılanların ayağına sağlık tek sıkıntı erken ayrılmak zorunda kalmak kaldık. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ulen arkadaş ben arabayı boyatacam diyorum sislambası çerçevesi arıyorum diyorum adamlar succccccuk yiyor yaaaaa..... gönderin o sucukları sis çerçevesi yapacam... 4 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Abi valla komaya gireceksiniz.... 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 (düzenlendi) çok güzel bir gündü.tüm kardeşlerime abilerime teşekkürler,ayaklarına sağlık.bir ara sucuk bitti dedikodusu yayılınca bende biraz göz seğirmesi başgösterdi,tam dizlerimin bağı çözülürken bilekleriimi sucukla ovup 2 dilim de ağzıma tıkıtılar da kendime geldim. Fordclub başka bir dünya Biri bizi durdursun dur! 10 Ocak 2016 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Çok güzel bi gündü iyi yedik iyi muhabbet ettik. Benim titreme takıntımıda giderdik daha ne olsun. Çok güzel bi gündü iyi yedik iyi muhabbet ettik. Benim titreme takıntımıda giderdik daha ne olsun. Takıntı işi çok kötü Hakan, Benim arabanın titremesini görmek seni rahatlattı çok şükür Çözebildiysek ne ala. Evet güzel ve faydalı bir toplantı oldu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Çok güzel bir kaç gündü. Yada bana bir kaç gün gibi geldi Çok görmeyi istediğim çok değerli arkadaşlarımı gördüm. Istanbulda olmayı ve sizleri seviyorum. Yine davet edin, yine gelirim. 23 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 katılan arkadaşların ayaklarına sağlık, Çağlar ve Hakanın (kaportacı) emeği çok büyük emeklerine ve ellerine sağlık, emmiyi İstanbulda görmeye alıştık artık, sürpriz Oruç un gelmesiydi. dostlarla güzel bir gün geçirdik hepinize teşekkürler. 9 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Süper bir buluşma olmuş. Nevşehir-İstanbul kaç km idi 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Doğru 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hakan gursu nun cmax ciddi titriyordu sagilsun cetas teshisi koyup motor kulagini 1.5 saate teslim etti garantiden. Ama algida secicilik ten ona hala titriyor geliyordu. Iyi olmus rahatlamis. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Duruma göre bende talip olabilirim. Ne zaman satacaksın abi Şu an niyetim yok Mert, ama olursa ilk sizlerin haberi olur tabi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts