Sani Gerşon 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Cok guzel bir etkinlikti. Sucuklara yetisemedim ancak o tulumba efsaneydi. Ancak sohbet ve dostluk baska tabi. Bu arada o cip ne zaman cikti o merdivenlere ya 2 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Soteye yatmış. Sucukların pişmesini bekliyordur [emoji23][emoji23][emoji23] Kim kızdırdı Servet abimi Yumruk bile sıkmış. Servet kardeşim bu ne hal,kötü bişeyler mi oldu???Bu duruş bu bakış hayırlara vesile olsun Bu arada tüm katılanların ayaklarına sağlık,keselerine bereket.... 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Afiyet olsun tüm Katılan fordculara. Yakın olsa bizde katılırdık. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 (düzenlendi) Acele etme Yalnız masadaki sucukları da ben yedim (bu fotolar 2.posta yerken, kartaldan çıktım sabah 10 da mekanda idim, mangal yanana kadar nasıl açıktı isem artık) Emmi ye yaptırdığım sigortaya da kaşe vurdurdum yakalamışken 11 Ocak 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 sırf bu muhabbetler yüzünden İstanbul'a taşınasım var, Allah hepinize iyilik versin Bu arada Mert'e katılıyorum Nevşehir'i Kocaeli taraflarına taşıdılarda haberimiz olmadı sanırım 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bu arada emmi nin ortagi ile tanistik, sanki ortagi degil kardesi inanilmaz benziyor, konusma birebir ayni ve emmi kadar cana yakindi sagolsun 5 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bu arada emmi nin ortagi ile tanistik, sanki ortagi degil kardesi inanilmaz benziyor, konusma birebir ayni ve emmi kadar cana yakindi sagolsun Sani, sende şu avatarındaki resmini değiştir, ismini söylemesen tanımazdım valla. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Sani, sende şu avatarındaki resmini değiştir, ismini söylemesen tanımazdım valla. Ben gördüm mü acaba ??? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Güzel bir gündü, Hakan Ustaya çok teşekküller, bilhassa çok uzaklardan kalkıp gelenlerin ve herkesin ayaklarına sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 O değilde aç kaldım Göktürk hoca yüzünden. Sucuklu yımırta hayali kuruyorum hâlâ 5 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Çok güzel bi gündü iyi yedik iyi muhabbet ettik. Benim titreme takıntımıda giderdik daha ne olsun. Biraz şeylik var ama idare eder. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ben Eskişehirden 300 km öteki İstanbula gitmeyi üşeniyorum Emmi sırf buluşmaya katılamak için mi geliyor yoksa başka işleri için mi geliyor merak etmiyor değilim...Tembelsiniz. Hiç bir işim yoktu ama gelmem gerektiğini düşündüm ve geldim. 11 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Çok güzel bir kaç gündü. Yada bana bir kaç gün gibi geldi Çok görmeyi istediğim çok değerli arkadaşlarımı gördüm. Istanbulda olmayı ve sizleri seviyorum. Yine davet edin, yine gelirim. "0-Emmi" yazanlar utansın, ben de arkadaşları gördüğüm için mutlu oldum. Selamlar 6 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Ben Eskişehirden 300 km öteki İstanbula gitmeyi üşeniyorum Emmi sırf buluşmaya katılamak için mi geliyor yoksa başka işleri için mi geliyor merak etmiyor değilim... Tembelsiniz. Hiç bir işim yoktu ama gelmem gerektiğini düşündüm ve geldim. Onlar kendilerini dağa bayıra vuruyorlar, gençlik işte. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Valla gelmeyi çok isterdim ama ailecek yazlığa gittik yoksa kesin gelecektim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Onlar kendilerini dağa bayıra vuruyorlar, gençlik işte.Dağda bayırda da bişey yapamaz onlar 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Sani, sende şu avatarındaki resmini değiştir, ismini söylemesen tanımazdım valla. Şeklimiz yeter Abi nesi farklı avatardan ya? 1 sene fark var topu topu? Nerede forumumuzun foto'cuları, acil bi avatarlık foto çeksinler Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Biri bizi durdursun Aman sevret abim dur yahuuu daha afet naylon buluşmasına gideceğiz Nasıl duralım ki sizin gazınızla sabah mangal sucuk yaptım eşim şok oldu buluşma da sucuk ekmek var diye medim senin için yaptım dedim[emoji12][emoji12][emoji12]Hoş muhabbet olmuş herkesin yüreğine sağlık Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Biri bizi durdursun Duuuur! Bu mekan yeniye benziyor. Acil görmem lazım Benim bir önceki avatarımda yan profilden kafam gözüküyordu. Kartepede Emminin yanına gittim tanışmaya. Beni görür görmez senin boyun kısaymış dedi Kafa büyük olunca insanlar beni uzun boylu sanmış Ben de hep seni uzun hayal etmiştim Profille alakası yok bence. Bilemedim sanki 1 Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Her zamanki gibi çok güzel bir buluşmaydı.Gelenlerin ayağına,gelemeyip gönlü orda olanların yüreğine sağlık.Ayrıca kumanda pillerimin ikisinide değiştiriren Çağlar abimin heryerine sağlık. 5 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Biraz şeylik var ama idare eder. Aman yapma gözünü seveyim. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Biri bizi durdursun aboovvv...çok fena. afiyet olsun iyi uyursunuz yarın iş var. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Şeklimiz yeter Abi nesi farklı avatardan ya? 1 sene fark var topu topu? Nerede forumumuzun foto'cuları, acil bi avatarlık foto çeksinler Işık fazla, gözler kısık, yamuk bakmışsın daha ne olsun. Tiz avatar fotosu çekile. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Hiç güzel olmamış bu etkinlik. Sucuklar iyi pişmemiş, ekmekler bayat gibi. Katılım da iyi değilmiş zaten. [emoji14] [emoji14] [emoji14] :kıskançlığındançamuryapanadamsmileyi: Afiyetler olsun dostlar. Yüreklerinize sağlık. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 bu konu ile ilgili birşey yapılabilir mi? http://www.cnnturk.com/yasam/diger/turkiyenin-en-iyi-10-lahmacuncusu?page=1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts