Çağlar Bayur 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 katılan arkadaşların ayaklarına sağlık, Çağlar ve Hakanın (kaportacı) emeği çok büyük emeklerine ve ellerine sağlık, emmiyi İstanbulda görmeye alıştık artık, sürpriz Oruç un gelmesiydi. dostlarla güzel bir gün geçirdik hepinize teşekkürler. yarından tezi yok büfe açıyor Hakan.. çayı boyasından daha iyi lem 6 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Konuyu takip ederken resimlerim etkisinden sanırım akşam yemeğini ikinci kez yeme gafletinde bulundum.Rejimimi bozdum uleynnn 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 bu konu ile ilgili birşey yapılabilir mi? http://www.cnnturk.com/yasam/diger/turkiyenin-en-iyi-10-lahmacuncusu?page=1 Hepsinden gidip yenilebilir ama fiyatlar biraz palavra gibi, en dandik lahmacuncu da bile 8-10 TL. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 bu konu ile ilgili birşey yapılabilir mi? http://www.cnnturk.com/yasam/diger/turkiyenin-en-iyi-10-lahmacuncusu?page=1 test yapabiliriz imha ederek 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 test yapabiliriz imha ederek Antep'e gidek. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Efsane bir gün daha yaşadık,Has adamlar ile bir arada olmaktan muazzam keyif aldım.. Özellikle Emmi ve Oruç abimi de aramızda görmekten çok mutlu oldum. Servet abime ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim,yine herkes AMAN HA ! SAKIN YANAŞTIRMA ARACINA demelerine rağmen,kendisine olan güvenimi sarsmadı Etkinliği düzenleyen Çağlar abimize,ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Bu güzel günde,bize mekanını açan ustaların ustası sevgili adaşım,Hakan Ustamıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum,ikramları ile bizim içimizi ısıttı. Ve son olarak,festivale katılan tüm dostlarımıza kocaman teşekkürlerimi sunuyorum...Rabbim devamını nail eylesin inşallah. BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ...Burası FCTR Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bu yaz Antepte test ettiklerim. Lahmacunu İmam Çağdaşta yedim La evde açtım resimler ev karıştı. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bi ara sıfır audi a3, park ampulü hatası verdi. Olayla ilgili hiçbir alakam yoktur, kamuoyuna önemle duyurulur 11 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Afiyet olsun tüm Katılan fordculara. Yakın olsa bizde katılırdık. Gözümüz seni aradı Kerem, (Hayrabolu sucuğunu da tabi) yakınlık konusun da haklısın Emmi' de öyle düşünmüş "yakınım, gitmezsem ayıp diye" Çok güzel, keyifli bir gün geçirdik. Emeği geçenlere,Katılanlara, gönlü bizimle olanlara ,çok teşekkür. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bi ara sıfır audi a3, park ampulü hatası verdi. Olayla ilgili hiçbir alakam yoktur, kamuoyuna önemle duyurulur ışın yayıyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Artık nasıl bi ışıksa fotonmu uv mi yaklaştığım araç otomatikman merkezî kilidi aktif ediyor 4 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Bi ara sıfır audi a3, park ampulü hatası verdi. Olayla ilgili hiçbir alakam yoktur, kamuoyuna önemle duyurulur Abi ben yanındayım,yansa benim araba yanardı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Artık nasıl bi ışıksa fotonmu uv mi yaklaştığım araç otomatikman merkezî kilidi aktif ediyorIçine bindiğin her şey arıza lambası yakıyor. 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Içine bindiğin her şey arıza lambası yakıyor. Uçağa bindirmeyin abi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Afiyet olsun Herkese, çok güzel bir etkinlik olmuş, keşke yakın olsa [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Içine bindiğin her şey arıza lambası yakıyor. Diyorum, hangi ülkeyi yıkacak isek beni turist olarak gönderin ve bekleyin 3 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Yanlış anlamısın. Hakan, "Kerem gelecek diye sucuk almadım" diyince ,olan arabasına oldu bagajı dağıtıp sucukları bulduk. King'de ,dağıtmışken de sinyallere , yandığın da sucuk kokusu yayan lamba koydu 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Uçağa bindirmeyin abi.Adanadan istanbul a giden uçak rotayı moldovya ya çevirdi. Valla bişey yapmadım 1 Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 Her zamanki gibi çok güzel bir buluşmaydı.Gelenlerin ayağına,gelemeyip gönlü orda olanların yüreğine sağlık.Ayrıca kumanda pillerimin ikisinide değiştiriren Çağlar abimin heryerine sağlık. Biz de sana bir kez daha teşekkür ederiz Osman hocam, sucuğun üstüne senin tepsi baklava bal oldu bal, Kesene bereket 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Ocak 2016 Paylaş 10 Ocak 2016 ...... he kilitlemiyo kilitlemiyo..arabayı uygun vitesine takıp debriyajı bırakıp aşağı insen kendi bile çıkardı. 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts