İçeriğe Yönlendir

10 Ocak İstanbul - Sucuk Ekmek Fotoğraflar

Murat Ersel Çevik

Recommended Posts

Çağlar Bayur

katılan arkadaşların ayaklarına sağlık, Çağlar ve Hakanın (kaportacı) emeği çok büyük emeklerine ve ellerine sağlık, emmiyi İstanbulda görmeye alıştık artık, sürpriz Oruç un gelmesiydi. dostlarla güzel bir gün geçirdik hepinize teşekkürler.

yarından tezi yok büfe açıyor Hakan.. çayı boyasından daha iyi lem

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Konuyu takip ederken resimlerim etkisinden sanırım akşam yemeğini ikinci kez yeme gafletinde bulundum.Rejimimi bozdum uleynnn :mangal:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Efsane bir gün daha yaşadık,Has adamlar ile bir arada olmaktan muazzam keyif aldım..

Özellikle Emmi ve Oruç abimi de aramızda görmekten çok mutlu oldum.

Servet abime ayrıca teşekkürlerimi bir borç bilirim,yine herkes AMAN HA ! SAKIN YANAŞTIRMA ARACINA demelerine rağmen,kendisine olan güvenimi sarsmadı  :biggrin:

Etkinliği düzenleyen Çağlar abimize,ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

Bu güzel günde,bize mekanını açan ustaların ustası sevgili adaşım,Hakan Ustamıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum,ikramları ile bizim içimizi ısıttı.

Ve son olarak,festivale katılan tüm dostlarımıza kocaman teşekkürlerimi sunuyorum...Rabbim devamını nail eylesin inşallah.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ...Burası FCTR  :flowers:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bu yaz Antepte test ettiklerim. Lahmacunu İmam Çağdaşta yedim

La evde açtım resimler ev karıştı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bi ara sıfır audi a3, park ampulü hatası verdi. Olayla ilgili hiçbir alakam yoktur, kamuoyuna önemle duyurulur

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Afiyet olsun tüm Katılan fordculara. Yakın olsa bizde katılırdık.

Gözümüz seni aradı Kerem, (Hayrabolu sucuğunu da tabi) yakınlık konusun da haklısın 

Emmi' de öyle düşünmüş "yakınım, gitmezsem ayıp diye" :)

Çok güzel, keyifli  bir gün geçirdik. Emeği geçenlere,Katılanlara, gönlü bizimle olanlara ,çok teşekkür.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bi ara sıfır audi a3, park ampulü hatası verdi. Olayla ilgili hiçbir alakam yoktur, kamuoyuna önemle duyurulur

ışın yayıyorsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Artık nasıl bi ışıksa fotonmu uv mi yaklaştığım araç otomatikman merkezî kilidi aktif ediyor

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi ben yanındayım,yansa benim araba yanardı  :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Artık nasıl bi ışıksa fotonmu uv mi yaklaştığım araç otomatikman merkezî kilidi aktif ediyor

Içine bindiğin her şey arıza lambası yakıyor. :D
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Uçağa bindirmeyin abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Afiyet olsun Herkese, çok güzel bir etkinlik olmuş, keşke yakın olsa [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Diyorum, hangi ülkeyi yıkacak isek beni turist olarak gönderin ve bekleyin
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

1ze8r9u.jpg

Yanlış anlamısın. Hakan, "Kerem gelecek diye  sucuk almadım"  diyince ,olan arabasına oldu  bagajı dağıtıp  sucukları bulduk. King'de ,dağıtmışken de sinyallere , yandığın da sucuk kokusu yayan  lamba koydu

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Uçağa bindirmeyin abi.

Adanadan istanbul a giden uçak rotayı moldovya ya çevirdi. Valla bişey yapmadım
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Her zamanki gibi çok güzel bir buluşmaydı.Gelenlerin ayağına,gelemeyip gönlü orda olanların yüreğine sağlık.Ayrıca kumanda pillerimin ikisinide değiştiriren Çağlar abimin heryerine sağlık. :)

Biz de sana bir kez daha teşekkür ederiz Osman hocam, sucuğun üstüne senin tepsi baklava bal oldu bal,

Kesene bereket :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

......

he kilitlemiyo kilitlemiyo..arabayı uygun vitesine takıp debriyajı bırakıp aşağı insen kendi bile çıkardı. :p

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...