Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 ben Hala hakanımın bir fotosunu göremedim nettiniz gardaşıma şüphelerim var servet Abimi öyle kızgın görünce hakanıma birşeymi oldu o sucuklar yoksa aboooo Hakan abi kahvaltı edip gelmis abi, ama bir tadimlık ikram hazırladim kendisine kendi elcağızımla hemide [emoji1] [emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Hakan abi kahvaltı edip gelmis abi, ama bir tadimlık ikram hazırladim kendisine kendi elcağızımla hemide [emoji1] [emoji1] Stratejik bir hata sonucu evde kahvaltı yapıp çıktım,ama zornan da olsa bir parmak sucuğu mideye indirdim,ellerine sağlık kardeşim. ben Hala hakanımın bir fotosunu göremedim nettiniz gardaşıma şüphelerim var servet Abimi öyle kızgın görünce hakanıma birşeymi oldu o sucuklar yoksa aboooo Kardeşim iyim iyim merak etme.çok uğraştılar benimle ama sağ salim geldim eve. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Stratejik bir hata sonucu evde kahvaltı yapıp çıktım,ama zornan da olsa bir parmak sucuğu mideye indirdim,ellerine sağlık kardeşim. Afiyet olsun ama şeker olmasın abi Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Afiyet olsun ama şeker olmasın abi Su içiyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 (düzenlendi) Biz de sana bir kez daha teşekkür ederiz Osman hocam, sucuğun üstüne senin tepsi baklava bal oldu bal, Kesene bereket Gürkan Bey afiyet olsun.Fakat isim benzerliği var.Tatlıyı ben getirmedim. Baklavaları Osman Ünal ağabey getirdi Kesesine bereket ne yaman bişeydi ama 14 Ocak 2016 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Stratejik bir hata sonucu evde kahvaltı yapıp çıktım,ama zornan da olsa bir parmak sucuğu mideye indirdim,ellerine sağlık kardeşim. Kardeşim iyim iyim merak etme.çok uğraştılar benimle ama sağ salim geldim eve. Valla kardeşim seni göremeyince fotolarda Servet abiyide öle kızgın görünce dedim Kardeşime kıydılar sandım Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Servet Aydın için sıradan bir gün Afiyet olsun,, baklavadan sonra mı oldu bu tırmanma işleri...! Baklavaları Osman Önal ağabey getirdi Kesesine bereket ne yaman bişeydi ama 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Afiyet olsun,, baklavadan sonra mı oldu bu tırmanma işleri...! Tahmin edildiği gibi oldu 4 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Stratejik bir hata sonucu evde kahvaltı yapıp çıktım,ama zornan da olsa bir parmak sucuğu mideye indirdim,ellerine sağlık kardeşim. Kardeşim iyim iyim merak etme.çok uğraştılar benimle ama sağ salim geldim eve. Sucuk yemeye giderken kahvaltı yaptın ha? Ne tuhaf insan evinde "benim karnım tok" filan diyemiyor. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Ocak 2016 Yazar Paylaş 11 Ocak 2016 Sucuk yemeye giderken kahvaltı yaptın ha? Ne tuhaf insan evinde "benim karnım tok" filan diyemiyor. Oraya da zaten ekmek almaya geldi. 2 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Afiyet olsun, güzel bir etkinlik olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Oraya da zaten ekmek almaya geldi. Belli canım. çektiği azabı tahayyül edemiyorum. Nasıl bir beddua almış yaaa. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Afiyet olsun.. Yeleksiz olanları sıranın en sonuna gönderseydiniz 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Sucuk yemeye giderken kahvaltı yaptın ha? Ne tuhaf insan evinde "benim karnım tok" filan diyemiyor. Ben öğleden sonra sucuk var diye gittim Oraya da zaten ekmek almaya geldi. Ekmekte kalmamış Belli canım. çektiği azabı tahayyül edemiyorum. Nasıl bir beddua almış yaaa. Duamı,bedduamı anlamadım. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Baklavaları Osman Önal ağabey getirdi Kesesine bereket ne yaman bişeydi ama Afiyet olsun, güzel gündü işten güçten biraz vakit bulup uğrayabildim nihayet. 8 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Serveet. O iş tamam. (Liman Çiftlik) 4 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 11 Ocak 2016 Paylaş 11 Ocak 2016 Plan yok. Eskişehir mi, Beypazarı mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts