Cihan Topan 15 Ocak 2018 Paylaş 15 Ocak 2018 Merhaba aracımın sorunu ile ilgili yetkili servise götürdüm bilgisayara bağladılar aracın enjektörlerinin incelenmesi gerektiğini ve EGR valfinin kontrol edilmesi (aracım hem tekleme hem vites değiştirdiğmde boğulma yapıyodu )gerektiğini söylediler yetkili servisde ücretlerin çok olduğunu gördüm 8000 gibi rakamlardan bahsettiler özel servislere ne kadar güvenmeliyim Özelde ne kadar yaptırabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Cihan Topan 23 Ocak 2018 Paylaş 23 Ocak 2018 Bilmiyorum ki yetkili servise kaldık mı yandık neyseki sorunum özelde arabanın filtrelerini değiştirmekle çözüldü şimdilik sorunum kalmadı yetkili servis falan hikaye boşuna gitmeyin benim arabanın filtrelerini değiştirdim sorun falan kalmadı ha bide bu arabaların kronik sorunu aracın elektrik tesisat kablolarının zamanla çatlamasımış usta bununda sağlam bi elektrikçi ile halledebilirsiniz dedi Yorum bağlantısı
Ömer Yasin Saybir 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 Servet Aydın yazdı: Common rail müşür soketi çıkınca saçmalığı yapıyor Peki nasıl düzelir bu sorun Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Mayıs 2024 Paylaş 25 Mayıs 2024 Ömer Yasin Saybir yazdı: Peki nasıl düzelir bu sorun Yakıt basınç sensörünün soketini kontrol edin, tırnaklarında kırık vs varsa soketi değiştirtin. Sonrasında hatayı sildirin bilgisayara bağlatıp. Yorum bağlantısı
Ömer Yasin Saybir 2 Kasım 2024 Paylaş 2 Kasım 2024 Metin Yıldırım yazdı: Ömer Bey cevabınız için çok teşekkür ederim biraz da rahatlatıcı bir cevap oldu. Bugün bir arkadaşımın önerisi üzerine sabah aküsünün söketini çıkarttım biraz bekleyip geri taktım. Sonra değişen bir şey olmadı. Tekrar çalıştırıp kapattım ve düzeldi. Çok fazla yol yapmadım ortalama 15km yol yaptım herhangi bir sorun yok. 2 gün içerisinde bakıma götüreceğim umarım bir sıkıntı çıkmaz. Kızdırma buji rölesi takılıyken mi kullandınız? Yorum bağlantısı
Recommended Posts