İçeriğe Yönlendir

Connect Sis Farı Ayırma

Ahmet Emirhan Bal

Recommended Posts

Ahmet Emirhan Bal

abilerim tüm forumu gezdim iki soruma cevap bulamadım. far anahtarında kısaları yakmadan sisler yanmıyo iki gün önce sanayide olmaz dediler röle gücü kısalardan falan alıyo dediler şimdi sorum şu fiestanın focusun sis düğmesi ayrı olan anahtarları var onlar uyarmı yoksa elektrikçi beni kandırdı farklı düğme koyulabilir mi ?

2. olarak üzerindeki halojen ampullerden memnun değilim performans halojenler var 55 wat kullanan var mı bi görüş alayım osram,philips falan.. iyi akşamlar ..  :)  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sis farları sonrdan takılınca düğme değişmz ise fara bağlı olur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

sis farları sonrdan takılınca düğme değişmz ise fara bağlı olur

araçta orjinalde sis var düğmede kısalar açılmadan sisler açılmıyo yeni hatta bile sıkıntı çıkıyomuş dediler de çoğu connect sadece sislerle geziy birini durdurup sorsam mı. :)

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

araçta orjinalde sis var düğmede kısalar açılmadan sisler açılmıyo yeni hatta bile sıkıntı çıkıyomuş dediler de çoğu connect sadece sislerle geziy birini durdurup sorsam mı. :)

sadece sis yanması için far anahtarından ayrılıp ufak düğme ile hatta röle bağlayarak yapılır ama orjinali bozmadan kullansan senin için daha iyi olur sislerle farlara osram night breaker unlimited takarsan istediğin şekilde dolaşırsın ama bi şahin doğanın sislerdeki performansı bekleme onlar dikdörtgen bizde yuvarlak

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

Kısalar değil de bende parklar yanarken açabiliyorsun

bütün connectlerde aynı

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Senin araçta bir sorun olmasın? İlkkez bu olayı duydum ayrıca(connectte)
Sisfarları parklara bağlı​ parkları yakmadan sisleri yakamazsınız, ama siz kısaları yakmadan sisleri açamıyorsunuz ilginçmiş.

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

Senin araçta bir sorun olmasın? İlkkez bu olayı duydum ayrıca(connectte)

Sisfarları parklara bağlı​ parkları yakmadan sisleri yakamazsınız, ama siz kısaları yakmadan sisleri açamıyorsunuz ilginçmiş.

uğur abi düğmeyi bi tık açıyom parklar sisleri açmak için dışa doğru çekmek gerekiyor ama gelmiyo sonra düğmeyi bi tane daha açıyom kısalar yanıyo sonra düğme dışa doğru geliyo araç 2004 ve 4 senedir bende bişeyler yapma vakti geldi.  :)

bütün connectlerde aynı

bilmiyom anahtar parklar konumundayken sislere geçmiyo yeni anahtar mı alsam acaba yoksa direk başka yere düğme mi çok röleli bağlantılar hakkında bilgim yok hangisi daha sağlıklı .

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

far düğmesinde arka sisler konumda açılbiliyor?

benim düğmede düğmeyi dışa doğru çektiğin anda ön sisler ve arka sisler aynı anda açılıyo 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

benim düğmede düğmeyi dışa doğru çektiğin anda ön sisler ve arka sisler aynı anda açılıyo 

Aracınız delüx paketmi?

2 ihtimal var ya aracın sis farları sonradan takılmış yada far anahtarı bozulunca daha ucuz diye sis lambası özelliği olmayan far anahtarı takılmış.​

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

İyi bir elektrikci her türlü istediğiniz gibi ayarlar. hatta benim pathfinder e yaptığım gibi uzunlar ı yakınca sönebilebilir.[emoji6]

Sellektörüne kardeş bilem olur[emoji1]

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

düğme değişin düzelir orjinal sis li ise.veya düğme orjinal sis sonradan takılmış

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal
(düzenlendi)

İyi bir elektrikci her türlü istediğiniz gibi ayarlar. hatta benim pathfinder e yaptığım gibi uzunlar ı yakınca sönebilebilir.[emoji6]

Sellektörüne kardeş bilem olur[emoji1]

Bi önceki mesaj için özür dilerim telefon dan ilk defa yazıyorum :) evet büyük ihtimalle bozulmuştur sissiz anahtar takmışlardır. Erol abi Elazığ oto Sanayi doymuş yapmamak için elinden geleni yapıyolar ☺ iyi bi elektrikçi bulayım ben.

tarihinde Ahmet Emirhan Bal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Gözetleyen

Elazığ oto sanayi? Abi sanayide usta mı var? Adamlara soru bile sorulmuyor

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

Elazığ oto sanayi? Abi sanayide usta mı var? Adamlara soru bile sorulmuyor

aynen hepsi doymuş insanlar aracımda yapılan herşey elimden geldiğince gündüz farı, film falan hepsini kendim yaptım abi .. :) bunları hallettim yeni projem yeni kasa tamponu takmak bunu yapabilecek usta zor .. :)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

aynen hepsi doymuş insanlar aracımda yapılan herşey elimden geldiğince gündüz farı, film falan hepsini kendim yaptım abi .. :) bunları hallettim yeni projem yeni kasa tamponu takmak bunu yapabilecek usta zor .. :)

ona vereceğin para ile üzerindeki tamponları araç rengine boyatıp 2-3 ekleme daha yap daha güzel görünür aracın ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

ona vereceğin para ile üzerindeki tamponları araç rengine boyatıp 2-3 ekleme daha yap daha güzel görünür aracın ;)

oda olabilir abi solmuş tamponlar bi çözüm bulacam .. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...