pertev darendeli 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 arkadaşlar dün aracımın farlarını açık unutmamdan dolayı akü boşalmıştı, bu sabah takviyeyle tekrar aküyü şarj ettik sıkıntıyı çözdük ama başka bir sıkıntı patlak verdi bu sefer. bilirsiniz kumanda dan kapı açma tuşuna ilk basışta şoför kapısının kilidini açıyor, 2. kez basıldığında arka kapıları ve ön yolcu kapısında açıyordu kumanda. ama bu akü olayından sonra ilk basışta şoför ve ön yolcu kapısının kilitlerini aynı anda açıyor 2. kez basıldığında herhangi bir tepki yok yani arka kapılar açılmıyor düzen bozulmuş durum da çözüm önerileriniz nelerdir. not: az önce torpido arkasındaki soketleri yerinden söküp tekrar taktım gene problem düzelmedi. Yorum bağlantısı
pertev darendeli 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 arka kaıları sonra nasıl açıyorsunuz* şuan açılmıyor herhangi bir şekilde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2016 Paylaş 14 Ocak 2016 çift kilttte kalmış? sol kağıdan manuel olarak açın ve tekrar açma konumuna çevirin anahtarı Yorum bağlantısı
pertev darendeli 14 Ocak 2016 Yazar Paylaş 14 Ocak 2016 çift kilttte kalmış? sol kağıdan manuel olarak açın ve tekrar açma konumuna çevirin anahtarı abi indim denedim şimdi sol arka kapı tepki veriyor ama sağ arka kapı açılmıyor Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 abi indim denedim şimdi sol arka kapı tepki veriyor ama sağ arka kapı açılmıyor Sağ kapı da manuel açılırsa durum değişmiyormu Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 Kumandadan açma ve kilitleme düğmesine aynı anda basılı tutun taa ki araba 4'lü sinyal verinceye kadar. Ondan sonra tekrar deneyin. İptal etmek için de aynı işlemi yapabilirsiniz, Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ocak 2016 Paylaş 15 Ocak 2016 kumandadan yapacaksınız,tam cevap bir üstteki mesajda Yorum bağlantısı
pertev darendeli 15 Ocak 2016 Yazar Paylaş 15 Ocak 2016 Kumandadan açma ve kilitleme düğmesine aynı anda basılı tutun taa ki araba 4'lü sinyal verinceye kadar. Ondan sonra tekrar deneyin. İptal etmek için de aynı işlemi yapabilirsiniz, kilitler normal çalışırken de kumanda dan açıp kapattığımda 4lülerim yanmıyordu hiç sadece iç tavan ışıkları yanıyordu normalde 4 lülerin yanması gerekiyor mu bilmiyorum, az önce de dediğiniz gibi kumandadan aynı anda açma ve kapama tuşlarına basılı tuttum 40saniye 1dakika arası 5 6 kez denedim herhangi bir tepki yok 4 lü v.s yanmıyor, sadece kapalıyken açık konuma geliyor açıkkende kapalı konuma geliyor kapılar, sağ arka kapıda tepki yok Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ocak 2016 Paylaş 16 Ocak 2016 kilitler normal çalışırken de kumanda dan açıp kapattığımda 4lülerim yanmıyordu hiç sadece iç tavan ışıkları yanıyordu normalde 4 lülerin yanması gerekiyor mu bilmiyorum, az önce de dediğiniz gibi kumandadan aynı anda açma ve kapama tuşlarına basılı tuttum 40saniye 1dakika arası 5 6 kez denedim herhangi bir tepki yok 4 lü v.s yanmıyor, sadece kapalıyken açık konuma geliyor açıkkende kapalı konuma geliyor kapılar, sağ arka kapıda tepki yokAslında olması lazım ama neden olmadı bilmiyorum. Aynı anda bastığınızdan emin olup bir kez daha deneyin lütfen. Sanırım sizin modelde ki araç da kapı kilitlerden ve açarken 4'lu yanmıyor. Sadece tavan lambası yanar o da kapı acık modundayken. Yorum bağlantısı
Recommended Posts