İçeriğe Yönlendir

Uzaktan Kumanda Kilit Problemi Acil Çözüm

pertev darendeli

Recommended Posts

pertev darendeli

arkadaşlar  dün aracımın farlarını açık unutmamdan dolayı akü boşalmıştı, bu sabah takviyeyle tekrar aküyü şarj ettik sıkıntıyı çözdük ama başka bir sıkıntı patlak verdi bu sefer. bilirsiniz kumanda dan kapı açma tuşuna ilk basışta şoför kapısının kilidini açıyor, 2. kez basıldığında arka kapıları ve ön yolcu kapısında açıyordu kumanda. ama bu akü olayından sonra  ilk basışta şoför ve ön yolcu kapısının kilitlerini aynı anda açıyor 2. kez basıldığında herhangi bir tepki yok yani arka kapılar açılmıyor düzen bozulmuş durum da  çözüm önerileriniz nelerdir. not: az önce torpido arkasındaki soketleri yerinden söküp tekrar taktım gene problem düzelmedi. 

Yorum bağlantısı
pertev darendeli

arka kaıları sonra nasıl açıyorsunuz*

şuan açılmıyor herhangi bir şekilde

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

çift kilttte kalmış? sol kağıdan manuel olarak açın ve tekrar açma konumuna çevirin anahtarı

Yorum bağlantısı
pertev darendeli

çift kilttte kalmış? sol kağıdan manuel olarak açın ve tekrar açma konumuna çevirin anahtarı

abi indim denedim şimdi sol arka kapı tepki veriyor ama sağ arka kapı açılmıyor

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

abi indim denedim şimdi sol arka kapı tepki veriyor ama sağ arka kapı açılmıyor

Sağ kapı da manuel açılırsa durum değişmiyormu

Yorum bağlantısı
Misafir

Kumandadan açma ve kilitleme düğmesine aynı anda basılı tutun taa ki araba 4'lü sinyal verinceye kadar. Ondan sonra tekrar deneyin. İptal etmek için de aynı işlemi yapabilirsiniz,

Yorum bağlantısı
pertev darendeli

Kumandadan açma ve kilitleme düğmesine aynı anda basılı tutun taa ki araba 4'lü sinyal verinceye kadar. Ondan sonra tekrar deneyin. İptal etmek için de aynı işlemi yapabilirsiniz,

kilitler normal çalışırken de kumanda dan açıp kapattığımda  4lülerim yanmıyordu hiç sadece iç tavan ışıkları yanıyordu normalde 4 lülerin yanması gerekiyor mu bilmiyorum, az önce de dediğiniz gibi kumandadan aynı anda açma ve kapama tuşlarına basılı tuttum 40saniye 1dakika arası  5  6 kez denedim herhangi bir tepki yok 4 lü v.s yanmıyor, sadece kapalıyken açık konuma geliyor açıkkende kapalı konuma geliyor kapılar, sağ arka kapıda tepki yok

Yorum bağlantısı
Misafir

kilitler normal çalışırken de kumanda dan açıp kapattığımda  4lülerim yanmıyordu hiç sadece iç tavan ışıkları yanıyordu normalde 4 lülerin yanması gerekiyor mu bilmiyorum, az önce de dediğiniz gibi kumandadan aynı anda açma ve kapama tuşlarına basılı tuttum 40saniye 1dakika arası  5  6 kez denedim herhangi bir tepki yok 4 lü v.s yanmıyor, sadece kapalıyken açık konuma geliyor açıkkende kapalı konuma geliyor kapılar, sağ arka kapıda tepki yok

Aslında olması lazım ama neden olmadı bilmiyorum. Aynı anda bastığınızdan emin olup bir kez daha deneyin lütfen.

Sanırım sizin modelde ki araç da kapı kilitlerden ve açarken 4'lu yanmıyor. Sadece tavan lambası yanar o da kapı acık modundayken.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...