Arda Kurban 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Merhabalar arkadaşlar arabamı kış dolayısıyla garaja koymuştum geçen hafta çıkarttığımda frene basınca ince tiz ses geliyor sadece düşük hızlarda oluyor bu sorun ne olabilir bir de sürekli geliyor bu ses düşük hızda hiç kesilmiyor çok sinir bozucu olmaya başladı yorum yazarsanız sevinirim. İyi akşamlar Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 Balatalarınız bitiyor olabilir yada yakın zamanda kalitesiz bir balata değişimi yapmış olabilirsiniz, yada disk/ kampanalarda tozlanma meydana gelmiş olabilir gibi gibi.. Öncelikle balata spreyi ile balatalarınızı güzelce temizleyin. KEsilmez ise balata kontrolü ve gerekirse değişimi lazım.. Yorum bağlantısı
Arda Kurban 21 Ocak 2016 Yazar Paylaş 21 Ocak 2016 balatalar bitiyor bence kerem bey teşekkür ederim şu balata spreyi ile temizleme işini de yapayım bakalım ne olacak. . . Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Bilgiç 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 benden de geliyodu bi ara ama sonra kesildi şu an gelmiyo su gelmiş olabilir mi ? ben ondan şüphelendim malum havalar biraz yağışlı şu günlerde. ama o değilse balata olabilir tabi 1 Yorum bağlantısı
Arda Kurban 21 Ocak 2016 Yazar Paylaş 21 Ocak 2016 şöyle diyim, geçen hafta 5 gün işe gidip geldim... arabaya binince başlıyor çok ses çıkarmaya (frene basınca) , sonra belli bir süre sonra o kadar çok ses çıkarmıyor yine çıkartıyor ama o kadar değil bunu da anlayabilmiş değilim neyse kar yerden kalksın bir sanayiye uğramak şart oldu hız sensörü de arızalı zaten teşekkürler cevap için Yorum bağlantısı
Ahmet Sarıca 21 Ocak 2016 Paylaş 21 Ocak 2016 (düzenlendi) fren balatalarını değiştirirken otosan taktıysan sert olduğu için ses çıkartıyor.bende orjinal olsun diye otosan taktım pişmanım veya bitiyor da olabilir.birde fren merkezlerinde sorun varmış benim onları değiştirince azaldı.ancak çok az gene var .eskiden korna hiç kullanmazdım frene bastığımda korna yerine geçiyodu zaten 21 Ocak 2016 tarihinde Hüseyin Sarıca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Kurban 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 hüseyin sizin bu yorumunuzdan sonra şu kanıya vardım arabaya bir şey olduğu zaman çoğu zaman yetkili servise gitmemeyi şuan param da yok açıkçası maaşı bekliyorum anlaşılan arabamın çoğu yerlerine para sıkışmış cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. . . Yorum bağlantısı
Ahmet Sarıca 22 Ocak 2016 Paylaş 22 Ocak 2016 yoo yanlış anlaşılmak istemem ben serviste değiştirmedim yorumları okumadan orjinal parçayı alıp dışarda taktırdım.servis için iyidir kötüdür diyemem.serviste bildiğim kadarıyla garantili oluyor ürünler.en güzeli internetteki yormları okuyup ona göre hareket etmek.sorununu nete yazınca bi sürü tavsiye açııyor zaten. Yorum bağlantısı
Arda Kurban 22 Ocak 2016 Yazar Paylaş 22 Ocak 2016 aynen kesinlikle ama şöyle bir durum da var bence arabada en ufak bir arıza olunca hemen de koştura koştura yetkili servise gitmemek gerek diye düşünüyorum pazar günü arabayı çıkaracam bakalım son durum ne olacak umarım azalma yada kesilme olur hayırlı günler Yorum bağlantısı
Recommended Posts