İçeriğe Yönlendir

Ön Cam Neden Çatlar? Darbe Yok Bişey Yok

Mehmet Gözetleyen

Recommended Posts

Mehmet Gözetleyen

Cam neden çatlar yaa durduğu yerde boydan boya yarıldı, değişmek çok masraflı mı? ne kadar sürer sizce?

Yorum bağlantısı
Misafir

Kasko varsa bir kaç saatte değişim olur, eğer yok fiyatı 300-500 arası bir şeydir galiba.

Yorum bağlantısı
Semih Usluer

Yazın benim camada taş gelmişti sadece izi vardı havalar soğuyunca ortaya kadar çatladı serviste değişti. 2-3 saat değişmesi sürüyor öğleye bitti ertesi gün sabaha kadarda kuruması için kullanma dediler..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Cam neden çatlar yaa durduğu yerde boydan boya yarıldı, değişmek çok masraflı mı? ne kadar sürer sizce?

sanırım sizin görmediğiniz küçük bi yara vardı ve darbe alıncada ilerledi. Kaskonuz varsa yılda bir kaskolar cam değişim hakkı veriyolarlar. Eğer kaskonuz yoksa arkadaşlarında söylediği gibi 300-500 arası bişi ama tavsiyem orjinal almanız yönünde. Çünkü bazı yansanayi camlar devamlı buğu yapıyor ve sürüş esnasında güneş ışınlarını süzmeden direkt gözünüze gelmesini sağlıyor ve buda göz sağlığınız için büyük sorun bence.  İmkanınız varsa orjinal taktırın fazla bişi tutacağını sanmıyorum yansanayi ile arasında max 300tl oynar diye düşünüyorum.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Çatlamadan da boydan boya gidebilir. Hakan Erken in başına gelmişti. Hatalı montaj yada vb. gibi..

Yorum bağlantısı
Murat Coşkun
(düzenlendi)

Orjinal ön cam pahallı oluyor 2bin tl civarı diye  biliyorum (focus da öyleydi yanlış hatırlmıyorsam), yan sanayi 300-400 olması lazım. Buzu çözmek için sıcak su vs atıldıysa  çatlar.

tarihinde Murat Coşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Önceden cam değişimi oldu ise montaj hatasından dolayı olmuş olabilir.

Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Ben dun sordum camcidaydim olimpia vardi sadece 300 tl ye takiyorlardi orjinaline yakin kalitede

Yorum bağlantısı
Mehmet Gözetleyen

Sıcak su vs yok :)

Sanırım benimde artık bi tahminim var, ısıtma bölümünün oradan doğrudan doğruya çatlamış,

Tahminim havalandırma musluğunu tam bükmeyip klimayı açmadan doğrudan motordan gelen sıcağı buğu çözsün diye cama vermiştim, o yaptı herhalde. Teşekkürler. Şimdi yeni konuyu açıyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Gözetleyen

Araç 11LX, uzun yıllar daha aileme hizmet edeceğine de pek şüphem yok,

Arkadaşın Silver'da ön cam ısıtmasını ve nelere kadir olduğunu gözlerimle gördükten sonra soru şu;

Connect'in çatlayan camı değişirken ısıtmalı ön cam alsam; Bunu bizim araca uydurabilirmiyiz?

Yorum bağlantısı
Misafir

Araç 11LX, uzun yıllar daha aileme hizmet edeceğine de pek şüphem yok,

Arkadaşın Silver'da ön cam ısıtmasını ve nelere kadir olduğunu gözlerimle gördükten sonra soru şu;

Connect'in çatlayan camı değişirken ısıtmalı ön cam alsam; Bunu bizim araca uydurabilirmiyiz?

Mehmet Bey,

Buradan devam edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

2011 model olduğundan tesisat olabilir incelenmesinde fayda var birde isitmali on cam normalinden daha pahali diye biliyorum tesisatta yoksa cikmacilardan temin edilebilir

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

ısıtmalı öncam serviste montaj dahil 1300 tl 

Yorum bağlantısı
Orhan Alp Atay

Ispartada sanayide dost otocamda connect ön cam 225tl takması dahil

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...