Erdal Aydın 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Dün işten eve dönerken tirin biri önüne ardına bakmadan sağa yanaştı, kaldırıma çıkmama ramak kaldı. Selektor, korna, küfür ne varsa caktim, aynı şekilde yanından geçerken de devam ettim hiç tepki vermedi. Verseydi ne olurdu? Hiç bilmiyorum ama gözüm döndü resmen, adam göz göre göre oldurecekti beni. 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Geçen pazartesi Silivride yol verme tartışması yüzünden adamın birini kafasından vurdular... 2 gün mücadele verdi hayatını kaybetti... Yeşil yanınca kornaya basanlar varya onlar basmasın işte... Bu yüzden adamın birine 3 kurşun sıktılar... 90-100 süratler iyidir sıkıntısız kafası rahat oluyor insanın... Otoyolda orta şeritler şehir içinde zevkime göre biraz yüksek seste müzik... Sonra isteyen soldan gitsin isteyen sellektör yapsın... 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Biz ne kadar sabırlı olsak da dolmuş şöförleri adamı dellendiriyor. Kasap gibi geziyorlar yollarda. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Ataç 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Merhaba Hüseyin kardeş bütün söylediklerine katılıyorum çok güzel alttan almak ama bazen sen beladan kaçarsın kaçarsın ama bela halen senin üstüne üstüne gelirse yapacak bir şey kalmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 23 Ocak 2016 Paylaş 23 Ocak 2016 Bu sabırlı ve güzel davranışınız için tebrik ediyorum sizi. Darısı bizim başımıza inşallah. Maalesef trafikte canavara dönüşüyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Alirıza Yaman 25 Ocak 2016 Paylaş 25 Ocak 2016 Yaş ilerledikçe sakinlik çok önemli hal alıyor ama bazı insanlarda resmen çıldırtıyor yinede sakin olmakta fayda var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts