İçeriğe Yönlendir

Beyaz Mondeoya 17 Inç Çelik Jant Seçimi

Murat kesler

Recommended Posts

Murat kesler

Arkadaşlar araç 2015 1.6 tdci titanyum beyaz renk olup üstündeki jantlara kışlık lastik takdırdım yazlıklarada yeni jant almak isriyorum ama beyaza yakışan güzel bir jant bulamadım sizlerden yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Arkadaşlar araç 2015 1.6 tdci titanyum beyaz renk olup üstündeki jantlara kışlık lastik takdırdım yazlıklarada yeni jant almak isriyorum ama beyaza yakışan güzel bir jant bulamadım sizlerden yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

Sanıyorum 2016 modellerde yeni jant seçenekleri geliyor, onlardan seçim yapabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Murat kesler

Evet bende yazı beklicem yeni jantlar mart ayinda gelecek diyor arkadaşlar ama benim araşdırmalarımda göremediğimi belki sizlerin görmüş olduğunuz bir jant vardır diye açmıştım konuyu Teşekkürler ilginizden dolayı saygılar.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Barış Özyurt

Araca yeni jant alacaksanız kesinlike 18" alın. 

17" jantlar bu araçta küçük kalıyor, 

Yorum bağlantısı
Murat kesler

Barış bey bencede küçük kalacak ama lastiğim 17 hiç kullanılmadı arabayı alır almaz kışlıkları takdırdım birde lastik almam lazım kulfetli olacak bana yoksa benim gönlümden geçen 18 inç tabiki ama fikriniz için teşekkürler saygılar.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Barış bey bencede küçük kalacak ama lastiğim 17 hiç kullanılmadı arabayı alır almaz kışlıkları takdırdım birde lastik almam lazım kulfetli olacak bana yoksa benim gönlümden geçen 18 inç tabiki ama fikriniz için teşekkürler saygılar.

Bende 16 inç titanyum eski model jantlarımı 17 inç yeni model titanyumlara çevirdim yakın zamanda, bence de 17 iyi olacak 18'ler yakıt olarak da bayağı etkileyecektir diye düşünüyorum. Merakla yeni jantlarınızı bekliyorum kolay gelsin....

Yorum bağlantısı
Murat kesler

Teşekkür ederim serhan bey mart nisan ayında yeni jantlarımızı takacaz inşallah şu anda araştırmadayım bakalım inşallah yeni yılın jantlari güzel gelir saygılar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Teşekkür ederim serhan bey mart nisan ayında yeni jantlarımızı takacaz inşallah şu anda araştırmadayım bakalım inşallah yeni yılın jantlari güzel gelir saygılar.

Gönlünüzce olur inşallah  :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Murat kesler

Cep telefonumdan bir kaç resim yükliyecem ama nasıl yukliyebilirim yardımcı olursanız sizlerle paylaşmak istiyorum saygılar.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

18 inch bu kasaya çok yakışıyor ve çamurlukları dolduruyor. 17 daha ufak kalıyor fakat 18 göre  biraz daha konforludur. Tercih sizin tabikide :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...