İçeriğe Yönlendir

Tavan Kismindan Su Alma

Ercan Ayas

Recommended Posts

Ercan Ayas

Arkadaslar son yagmurlarla beraber aracim on camin sol direk tarafindan su damlamaya başladı ben direk camdan süphelendim camciya gidip durumu anlattim kuru bir günde gel bakalim dedi gunes bir gunde gittim tavan rafini söktü on cama su tuttu camdan su almadığını öğrendik sonra tavanin on tarafina anten ve tavan citalarinin olduğu kisma tuttu içerden tavandaki saçın aradan su geldi antenden suphelendik onuda söküp silikonlayip taktik yine kesmedi tavan citalarini söküp silikonlayip taktik yine kesmedi bugünde en son tavan citalarini söküp yerine plastik başlı vidalarini taktim yine kesmedi bu araba nerden su aliyor bi çare...

Yorum bağlantısı
Ersel  Yıldız

benim 2000 model focusun, tavanının sağında ve solunda bulunan çıtaların bittiği yere yakın kısmında mercimek tanesi kadar küçücük çatlaklar vardı. ordan suyu alıp bagaja vermişti. bagajın içerisi su dolduydu. doğru tespiti yapmak 1 aya yakın sürdü. allah kolaylık versin zor bir durum. özellikle de kış mevsiminde..sizde de böyle gözden kaçan böyle bir durum olabilir diyeceğim ama aracınız benim araç kadar yaşlı değil.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Ercan işin zor. Bu tarafları çarşambaya kadarda kar diyor.
​Genelde bahsettiğin noktalardan sorun yaşayanlar olmuştu ama sende farklı anlaşılan. Tavanı komple incelemek lazım.

Yorum bağlantısı
Buğrahan Büyükaydın

Ercan abi geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Sonunda sikintiyi buldum tavan citalarini soktukten sonra su kesti kar ve sonrasinda yağan yağmurlar ile test etmis oldum şimdi tavan citalarini yerine takarken nasil bir yol izleyeyim ki ayni sikinti çıkmasın

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

O kadar para verdik :)

abi civatalar paslı ise söküp yenisinin dişlerine loctite beyaz sıvı conta sürüp takarsan hiçbir sorun yaşamazsın

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...