Eray Aksoylu 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 abilerim kardeşilerim Adapazarı / İzmit / Düzce civarı fiberden tampon yapan uygun fiyatlı usta arıyorum. ufak bi kayma sonucu arka tamponum kırıldı hazır kırıkken gösterip onarım yapabiliyorsa hem onarımı yapsın hemde difizör tarzı bi ek yapılsın istiyorum vereceği rakama göre marşpiyel ve ön tampona da karlık yaptırabilirim . onarım olmasa bile yeni tampona yaptırabilirim . İstanbuldan bi arkadaşımın ustası adapazarına taşınmış ama kendisine ulaşamıyoruz ona ulaşabilsem çok güzel olacak istanbul ankara izmirde iyi fiberciler var bu işi yapan kişiler ancak fahiş fiyatlar çıkarttıkları için onları pek düşünmüyorum . istanbulda gerçekten uyguna yapabilecek varsa istanbula da gözümü karartıp gidebilirim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 cıkma tampon almak daha ucuza mal olur 1 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 sıfır tampon almayı düşünmüyorum çıkma bakıcam zaten de olduda birisi yaparım derse diye yapmışken de eskisinden farklı olsun diye düşünüyorum yapanı bulamazsam çıkma tampon bulacam. nette en uygun sıfır tampon 120liraya buldum Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Daha önceden fiber kullandın mı? Yerinde olsam orjinal alır takarım. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Mondeoların tamponu zaten kraker gibi Fiber Tampon en ufak darbede paramparça olucakdır Siz yinede orjinalden şaşmayın fiberden ek yaptırırsınız. Sonuçta tamponun bir görevi var ve fiber olursa bu görevi laiki ile yapamayacakdır. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Daha önceden fiber kullandın mı? Yerinde olsam orjinal alır takarım. Mk 2 lerin kronik sorunu. Yeni tamponun orjinali oldukça pahalı.Yan sanayi ler 80-120 aralığında alınabilir. İyi bir usta monte ederse sıkıntı olmaz.+ Boyatmakta var tabi. 100-150 tl yede boyatırsınız sanırım. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 26 Ocak 2016 Yazar Paylaş 26 Ocak 2016 komple fiberden tampon değil zaten kırık taraf ufak bi kısım olduğu için tampon ekiyle kapatılabilir mi kapatamazsa da ufak bi onarımın ardından ekleyelim diyorum. onaramazsa da çıkma tampon alıcam ona yapılsın bilmiyorum kafamda deli sorular orjinal tampon gerçekten pahalı ama şuan internette bulabildiğim en ucuz tampon 120 lira . Yorum bağlantısı
Misafir 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Öncelikle geçmiş olsun abi. Benimde arka tampon hasar aldığında parçaları onartılıp macunlanmıştı. Kışın yapıldığı için yaza geri dökülmeye başladı. Tavsiyem eğer onarım yapılacaksa yazın yapılmalı. Kışın tam olarak verim alınmıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Bu tamponla fiber ne kadar uyumlu olcak en ufak bir darbede veya zamanla bu noktalardan çatlama yapacakmı vs uğraşmaya değmez direk çıkma veya 0 tampon alın bence. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 26 Ocak 2016 Paylaş 26 Ocak 2016 Amcam ile babam polyesterden su deposu yapan bir fabrikada çalışıyorlar.Kuzenim getzin ön tamponunu vurunca amcam sizin dediğiniz gibi kırık bölgeyi polyesterle yamalayıp boyamış.Yakından bakınca anlaşılıyor yama.Ayrıca çok sert bir yapısı var ufak bir tıklamada yine gider. Yani demek istediğim kendiniz yada ucuza mal edebileceğiniz bir yöntem varsa yaptırın.Yoksa en ufak darbede kırılır ve başa dönersiniz Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 27 Ocak 2016 Yazar Paylaş 27 Ocak 2016 bugün buldum adapazarında kırık yerleri kalıpla yeniden yapabileceğini ve hangi modeli istiyorsam onu uygulayabileceğini söyledi tek arka sırıtacağı için komple fiyat aldım modeline göre 800'den başlayan fiyat verdiler ön arka yan marşpiyeller bir sürü model vardı bunları beğenmediysen sen model söyle veya fotoğrafını çekipte yapabileceklerini de söylediler sağlamlık konusuna gelince dediklerinizi dile getirdim yapmış olduğu malzemeleri ve montaj bekleyen bi tamponu koyduk ve çekiçle vurmaya başladı bişey olmadı. diyelimki başardın ve çatlattın aynı yerden onarımı da mümkün dedi . bir çok kalıp gösterdi aracın önüne koyduk en son bitane koyduk ona bayıldım bunun üstünde birazcık şoplayarak takılıymış havası vereyim dedim kötü durmadı ama bi yandan da farklı geldi gözüme ne bilim baya bi kararsızım Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 27 Ocak 2016 Paylaş 27 Ocak 2016 Düzel duruyor ama fiber işte tek tıklamalık işi var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts