Mehmet Kazancıoğlu 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 İstanbulun öbür ucundan geldik ev sahipleri yok 5 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Ankara da olacağım tuttu. Ankara candir Murat Bey, hosgeldiniz[emoji5] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Ankara da olacağım tuttu. Barış abi bile kıta değiştirmiş nasıl kaçırırsın abi :D Yorum bağlantısı
Okan Tansel 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Ankara da olacağım tuttu. ehüüm kem küm falan filanda abi neden yazı boyunu büyük kullandın acaba der tutmayın 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 (düzenlendi) Istanbul 12 puan:) Degerli dostum Mehmet Bey nezdinde katilan herkese selamlar. Saygilarimla. 29 Ocak 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Mehmet Kaya Barış Ünal Kerem Minaz Hakan Erken Şafak Acar Yunus Gökhan Ay Eray Alicikoğlu Gökhan Erken Osman Öztürk Haşmet Güngör Erdem Doğan Mert Can Üzger Sami Demirpaz Ali Gürsoy Mehmet Kazancıoğlu Lokman Ceritlioğlu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Maşallah, herkese iyi eğlenceler. Katılanların ayağına sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Aaa lokman abi gelmis Herkese cok tesekkur ederim. Çok güzel bir aksamdi. bizi kartala kadar bırakan Gökhan'a, kartaldan eve bırakan barışa ayrıca çok teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 (düzenlendi) Lokman geç gelip, ehtiyar görevini devir almış.Gençlere lazım ehtiyar takımı. Muhabeti bol güzel bir geceydi, Katılan arkadaşlara teşekkürler. Kerem'in Naylonun tatlısını da yedik (mandalla tutup yemek iyi espriydi) Akşam vakti Trafiğe takılınca, yatsı oldu ama İstanbul da normal bir durum. M.Kaya İstanbul'un tadını alamaz dı yoksa. Gökhan sağolsun tüm anadolu yakasını kat ederek bizi eve kadar bıraktı. Arabası çok güzel. Güle güle kullansın. bu ne be, herkes barış çubuğu tüttürüyor. foruma kötü örnek oluyor bu İstanpul ekibi kardeşim, moderatörlerimiz uyuyoo muu? Onlar da tüttürüyorlardı maalesef 29 Ocak 2016 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Ocak 2016 Paylaş 29 Ocak 2016 Çok teşekkür ederiz herkese. Uzun zamandır göremediğimiz kişileri gördük bu sayede. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Iyi eğlenceler. Mehmet hocam uçakla mı gittin?Arabayla gittiysen dönüşte Sivas üzeri geçersen bi görüşelim.Sivasta etsiz çiğ köfteyi cok övüyorlar bi tadına baktiralım [emoji14] Yok ya. Uçakla geldim gideceğim. Teşekkür Ederim davetin için. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Lokman geç gelip, ehtiyar görevini devir almış.Gençlere lazım ehtiyar takımı. Muhabeti bol güzel bir geceydi, Katılan arkadaşlara teşekkürler. Kerem'in Naylonun tatlısını da yedik (mandalla tutup yemek iyi espriydi) Akşam vakti Trafiğe takılınca, yatsı oldu ama İstanbul da normal bir durum. M.Kaya İstanbul'un tadını alamaz dı yoksa. Gökhan sağolsun tüm anadolu yakasını kat ederek bizi eve kadar bıraktı. Arabası çok güzel. Güle güle kullansın. Onlar da tüttürüyorlardı maalesef Aynen abi. İstanbul trafiği [emoji35][emoji35][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Tüm gelen katılan katılmak isteyen tüm dostlara Teşekkür Ederim. Çok güzel bir akşamdı. Çok güzel hoş sohbet bir geceydi. 7 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 Devam... Bir uyuyan gördüm orda [emoji48] [emoji48] [emoji48] [emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Ocak 2016 Paylaş 30 Ocak 2016 bu ne be, herkes barış çubuğu tüttürüyor. foruma kötü örnek oluyor bu İstanpul ekibi kardeşim, moderatörlerimiz uyuyoo muu? Abi moderatörler de tüttürüyor [emoji23][emoji23][emoji23] Devam... Bizi yanlız bırakmayan diğer toplantıdan kalkıp gelen Lokman Abime Teşekkür Ederim Kerem kilo almışsın[emoji23]Ne zaman zayıftı ki. [emoji23][emoji23]Barış abinin uykusu gelmiş. Salın artık Gitti zaten. [emoji23][emoji23] Istanbul 12 puan:) Degerli dostum Mehmet Bey nezdinde katilan herkese selamlar. Saygilarimla. Teşekkür Ederim [emoji5][emoji5][emoji4] Fotograftaki eksigi bulunuz... [emoji23][emoji23] İstanbul trafiğinin gazabı [emoji51][emoji51][emoji51][emoji23][emoji23]Ben acemiyim. Ya Hakan [emoji23][emoji23] Barış abi bile kıta değiştirmiş nasıl kaçırırsın abi :D Kalıplarını kırdı Adam. Teşekkür Ederim. Ekipten bir çoğu kalıbını kırmış onu anladım. [emoji6] Hepsine ayrı ayrı Teşekkür Ederim. Ankara da olacağım tuttu. Kısmet abi. Pazar akşamı görüşelim inşallah. [emoji106][emoji106] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts