İçeriğe Yönlendir

İstanbul Ekibi - Bu Akşam Mehmet Kaya Misafirimiz - Fetih Cafe'deyiz.

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Çok hastayım ama kısmetse geliyorum.. :) Beylikdüzü tarafından filan gelecek varsa buluşup gitme taraftarıyım.

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

mekan sahibini yakalarım iş yerinde bugün bize geniş biyer ayarlasın hatta kapasın komple :D katılım çok olacak gibi  ;)  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Eyvallah hocam,Eray kıskanıyor bakmayın siz ona :) Yoksa kendiside bizi iyi bilir :)

İstanbul ekibi buluşur, her türlü buluşur, gittiğimiz günün (2014 Yazı) ertesine buluştular :D Yemeğin adını unuttum ama güzeldi... 

İstanbul ekibi kadar çabuk ve düzenli organize olamadığımız için yapılan kıskançlıklar bunlar  :blush:

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Saat kaç gibi mekanda olunur ?

9.Ali Gürsoy

Ooo Ali kapmışsın izni  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

:(  :( Çok katılmak istesem de akşam 18:30 işten çıkıp oraya gelmem her halde 21:00 geçer tabi bir de bunun dönüşü var.  :(  :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Ooo Ali kapmışsın izni  :D

Arada bi olacak öyle :) Sen aldın mı bari onu söyle :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Çok hastayım ya kaç gündür ama çıkmak ta istiyorum, Mehmet hocam gelmiş, nasip diyelim, iyi hissedersem kendimi damlarım ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Çok hastayım ya kaç gündür ama çıkmak ta istiyorum, Mehmet hocam gelmiş, nasip diyelim, iyi hissedersem kendimi damlarım ;)

Geçmiş olsun kardeşim .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Kısmetse akşama görüşeceğiz.

Osman abi, nezaman ve ne taraftan gideceksin acaba? Yabancısıyız İstanbul un, kaybolmayalım..  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Marmaray ile gel abi  :good1:

erdem sıkıntı zaten orada tuzladayım şu an araç evde iş ten çıkıp eve gitmem 19 15 gibi oluyor arabayı al çık kadıköy'e git nereden baksan 20 30 falan olur oradan bin karşıya geç dediğim gibi gelmem en erken 21:00 olur. e birde dönüşü var bu işin. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Osman abi, nezaman ve ne taraftan gideceksin acaba? Yabancısıyız İstanbul un, kaybolmayalım..  :biggrin:

Kerem'im her yoldan gideriz.Akşama kadar ikitelli 'deyim.Sana uyan her yerde buluşabiliriz 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Verilmiş sözüm olmasaydı, ben de gelirdim. Şimdiden bol muhabbetler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muhterem Çiftçi

Nasip olursa gelmeye çalışacağım tanışmış olurum siz değerli arkadaşlarla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Mehmet Hocam'a selamlar, çıkartsın bakalım 15 tatilin tadını, İstanbul 'CAN' dır 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...