İçeriğe Yönlendir

Bosch Mercekli Far

Eser Yıldırım

Recommended Posts

Eser Yıldırım

Arkadaşlar merhaba sonunda beklediğim araç geldi ve hemen aldım keyifle kullanamaya başladım :biggrin: .2007 ghia sunroof hariç ful (esp li) araç harika 2. sahibinden aldım ve sahibi de mükemmel bakmış araç 170 binde.araç çok pisdi resimleri sonra ekleyeceğim  ;)

Tabi yapılması gereken ufak tefek şeyleri var öncelik kendim yapacağım basit tadilatlarda.

Kendi yapacaklarım 

Gösterge ışıkları ,

Ön panjur siyaha boyanması (alt-üst)

Bardaklık çıkmıyor ona bakılacak

Dışarda yaptıracaklarım ve yardımlarınızı beklediklerim ;

1-xenon farlar çok yetersiz geldi forumda görmüştüm bosch mercek ile değişimi.bunu nerde yaptırabilirim ve otomatik far ayarlayıcısı devreden çıkar mı ?

2-cam filmi yaptırma istiyorum nerede ve ortalama ne kadar tutar

3-17" jant buldum taksam acaba hantal mı kalır.

Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

1-İstanbul'da İlker Kemal yapıyor süperişçilik.

3-Çok değişeceğini sanmam. Üzerinde 205 55 16 var. Taktıracağınız 205 50 17 olacaktır.

Araç Benzinli otomatik ise zaten hantaldır. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Hayırlı olsun. mercekler için ilker kemal tek adres istanbulda geçen hafta yaptırdım son derece memnunum.

d816f7a3da9e10fa5b13f8a3d150204a.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

İstanbul'da İlker Kemal yapıyor  :nazar:  :bravo:  :good1: 

Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul

Bursa icin onerisi olan varmi mercekli far icin?

Araciniz hayirli olsun.

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Hayırlı olsun. mercekler için ilker kemal tek adres istanbulda geçen hafta yaptırdım son derece memnunum.

d816f7a3da9e10fa5b13f8a3d150204a.jpg

Mahsuru yoksa kaça yaptırdınız? Bende aynı araçtan var ondan soruyorum. Yaptırmak istiyorum da.

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Mahsuru yoksa kaça yaptırdınız? Bende aynı araçtan var ondan soruyorum. Yaptırmak istiyorum da.

500 liraya yapıyor.
Yorum bağlantısı
Celil Alpay

Yanlisiniz var. Bu saydığıniz malzemeler 500 liraya cok zor. Sadece işçilik 500 lira..

Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

iyi dilekleriniz için teşekkürler aracım dizel bu arada

dün gece teyip falan dinledik çalırtımadan kapattık , sabah kalktığımda da otomatik kapı kilidini yaptım o aldu ama akü de biraz zayıf olduğu için göstergeler gitti-geldi takviye yaptık çalıştı falan ama şimdi de 4 cam kapatma iptal oldu biraz kurcaladım ama sadece yolcu tarafını yapabildim.o tek dokunuşla aç-kapa ve kumandadan aç-kapa yapıyor diğerleri sadece açıyor  :unsure2:

Bu arada ilker kemal beyi nasıl bulabilirim...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ilker Kemal bana da bir çift far yaptı. Dün taktım. Bugün de test ettim.

Mükemmel ötesi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Ilker Kemal bana da bir çift far yaptı. Dün taktım. Bugün de test ettim.

Mükemmel ötesi.

Bu mercekli far bi-xenon dan farkli mi oluyor?

Far yikama tesisati gerekiyor mu?

Muayenede sıkıntı oluyor mu?

Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

peki ilker kemali nasıl bulabilirim. ?

camların tek dokunuşla kapatılmasını nasıl eski haline getirebilirm ?

ve far yıkama tesisatı falan var ;(muhtemelen oto. far ayarıda var ) bi-xenon muayenede sorun oluyor mu?

çok mu soru sordum  :(  :(

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

Mercek ve işçilik sadece o fiyat zaten araçta fabrikasyon xenon kit var

ve far yıkama tesisatı falan var ;(muhtemelen oto. far ayarıda var ) bi-xenon muayenede sorun oluyor mu?

çok mu soru sordum :(:(

Camları tekrar kodlamanız gerekiyor.camları tektek aşağıya indirin sonuna kadar sonra yukarı kaldırıyoruz ve 5 saniye yukarı kaldırma tuşuna basılı tutun her cam için aynı işlem gecerli

+90-532-3871018 ilker beyin telefon numarası

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

evet fiyat güzel yaptıranlarda memnun da İLKER KEMAL beyi nasıl bulabilirim  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Alper Doğan

evet fiyat güzel yaptıranlarda memnun da İLKER KEMAL beyi nasıl bulabilirim :D:D:D

Telefon numarasını yazdım yukardaki mesajda
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

çok teşekkür ederim. :bravo:

bu arada sizinde far yıkayıcının kapağı düşmüş , benimde tırnağı kırılmış heralde düşmek üzere 60 tl civarındaymış sanırım.

Yorum bağlantısı

çok mu soru sordum  :(  :(

Far için zaten tek adres verilmiş. :good1: 

Aküde sorun görünüyor gibi.Yoksa cam programı falan kolayca bozulmaz,Akü zayıf ise ve değişmediğiniz sürece cam programı falan sizi çok uğraştırır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

bi-xenon far yaptırdığım zaman otomatik far ayarı iptal mi oluyor.

bir de otomatik far ayarı nasıl çalışıyor arkaya oturuyorum bekliyorum 1 dk falan herhangi bir oymana yok gibi yada ben mi anlayamadım... :unsure2:  :unsure2:

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Mercek değişimi ile otomatik yükseklik yada manuel yükseklik ayarı iptal olmaz.İptal olan bir durum kesinlikle yok.

Bosch bi-xenon mercek ile değişim boyutundan dolayı yapılacak işlemler sonrasında biraz sıkıntı yapar o kadar.Etkisi azdır.

Hella veya Valeo bi-xenon mercek ile değişimde sıkıntı olmaz.

Mondeo için arkaya en az 3 kişi lakin biraz heybetli arkadaşların oturması ile kontagı kapatıp açıp farı çalıştırınca ayarlama yapıyor.Bunun haricinde oynamaz.

En son bu şekilde okumuştum.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

oktay abi ilgin için teşekkür ederim.

benim korkum ağustosdaki muayeneden.orda bakıcaklar bu far ayarı oynamıyor (gerçi oynasada düz mantık xenon mu var kaldın)  :nea:  onun yerine temkinli gitmekte yarar var mıdır. yani normal halojen ampul takılabilir mi bu bizim D2S lere.

zaten bi-xenon taktırınca orjinal uzunların kablosunu sökücem - muayeneye giderken bi-xenonların uzunlarını (şapkaya giden kabloyu soketli yaptırmayı düşünüyorum) sökücem. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...