İçeriğe Yönlendir

Akü Onerisi

Yunus Emre Karakoyun

Recommended Posts

Yunus Emre Karakoyun

2003 focus 1.6 hangi marka ve kaç amperlik akü almayiz önerdiğiniz bi marka varmi

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

2003 focus 1.6 hangi marka ve kaç amperlik akü almayiz önerdiğiniz bi marka varmi

72 Amper Varta akü  :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Yanlış hatırlamıyorsam 60 amper olmalı orjinali. Dolayısı ile 72 amper yuvaya sığmayan bilir. Kalite isteniyorsa varta dan şaşmayın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yunus Emre Karakoyun

Çok teşekkür ederim abiler Allah razı olsun

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Yuvaya sığması için bodur akü diye tabir edilen akü almalısınız ama pahalı. Esan aldım ben 60 amper 72 ye gerek yok. Orijinali 60 amper

Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

60 amper yeterli olacaktır.

Piyasa malı ucuz akülerden ziyade kaliteli markaları tercih edin...

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Yuasa tavsiye ederim.

Not. Ayrica Bosch akuleri Varta uretimidir. Bosch bugune kadar aku yapmadi, yapmayacak ta.

Yorum bağlantısı
Hasan Ekci
(düzenlendi)

Dizeller hariç 72 amper gereksiz. Benzinliye 60 amper kafi.Zaten üzerinde çıkan 43 amper focus 1 lerin. Bodur akü olmalı, boyu 175 mm olanlardan. İnci tavsiye olunur. Kaliteli yerli akülerimiz varken yabancı akülere para vermek mantıklı değil. Lütfen tavsiyede bulunanlar bunu göz önüne alsın.

tarihinde Hasan Ekci tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Akbas

kesinlikle varta böyle dayanlıklı bir akü olomaz şiddetle tavsiye derim.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Yunus Emre Karakoyun

Varta akü 60 amperlik akü aldık önerileriniz için teşekür ederim takılı olan aku de inciydi 2010 da takılmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Varta akü 60 amperlik akü aldık önerileriniz için teşekür ederim takılı olan aku de inciydi 2010 da takılmış.

Hayırlı olsun. İyi tercih..

Yorum bağlantısı
Yunus Emre Karakoyun

180 tl ye aldık cca değeri aklımda deil suan en kisa zamanda yazarım

Teşekür ederim Ayhan abi

Yorum bağlantısı
Onur Tabak

Merhaba arkadaşlar ; 2005 focus 1 kasa 1,6 Hb Aracıma geçenlerde akü taktırdım içinde 44 Amper Akü vardı, Hiç bir sorun yaşamıyordum ama amcam akücü olduğu için biz 72 Amper Mutlu Akü taktık. Hiç bir sorun yaşamadım daha önceki arabalarıma da mutlu takıyodum. Bence güzel 

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin
(düzenlendi)

Benzinli araca 72'lik biraz fazla olmus.

tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar ; 2005 focus 1 kasa 1,6 Hb Aracıma geçenlerde akü taktırdım içinde 44 Amper Akü vardı, Hiç bir sorun yaşamıyordum ama amcam akücü olduğu için biz 72 Amper Mutlu Akü taktık. Hiç bir sorun yaşamadım daha önceki arabalarıma da mutlu takıyodum. Bence güzel 

Hayırlı olsun, 72 fazla bencede ama zararı olmaz akün marşa basmayla hemen bitmez daha iyi  :D

yalnız alternatörün gücüne bakmalısın, bizim dizellerde bile 72 amperlik akü alternatörün maksimum şarj gücüne yakın oluyor, senin araba benzinli, amper yetmezse boş yere şarj edeceğim diye zorlanır alet, akünde tam dolmaz zarar görebilir,  başka yerden güç kaybında olur haberin ola, alternatör amperin 72 lik aküyü şarj edecek kadar güçlümü onu öğren bence....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

aküde büyük her zaman iyidir. Tek kötü tarafı parasının fazla olması ve agırlığının bazen daha fazla olmasıdır.

şarj edeceğim diye zorlanma ya da akünün bozulması sözkonusu değildir. o dediğiniz gerek teorik gerekse pratik olarak yanlış Ali Hocam.

72 akünün 72 olmasının faydasını 5 sene sonra göreceksiniz. tabi bir de parkedip navigasyonla multimedyayla vs oynanma durumunda çok farkeder.

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Muhsin Küçüktuna

Geçen gün 12/66 amperlik inci akü aldım. daha önceki aküde aynı marka ve amperdi. Sorunsuz 6 yıl kullandım. 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Hasan Ali Aydemir

ben aracıma 72 amper varta taktırdım 

Yorum bağlantısı
Rasim Bolat

2012 yılından bu yana 72 amper inci akü kullanıyorum bir kez olsun üzmedi. aracımda 5 kanal amfi ve mütevazi müzik setim için yeterli geliyor  :fiuw:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...