İçeriğe Yönlendir

Yeni Araç Kameram Gt300

Erhan Doruk

Recommended Posts

Erhan Doruk

Video paylaşma sitesinde kaza videolarını izlerken bende kamera almaya karar verdim. Çok da para vermek istemiyordum. Gearbest te olumlu yorumları okudum ve bu kameranın örnek çekimlerine baktım. fiyatı da 18usd olunca sipariş verdim. 17 günde ürün geldi. 18usd lik üründen oldukça memnun kaldım. Gece çekimleri , eğer sokak lambası yok ise biraz karanlık çekim yapıyor.

Uzun süreli kullanımda nasıl olur bilmiyorum ancak bu fiyata alınabilecek en iyi ürünlerden biri bence.

ürün bu

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_281602.html

İncelemesi burada

Kendi çektiğim videoları koymak isterdim ancak hem örnek çekimlerde kalite aynı hemde kamera 3dakikalık kaydı 400mb civarında. Videoyu yükleme çok zaman alacağından  önceden çekilmişleri ekledim.

Örnek çekim

Gündüz

Gece

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

fiyat olarak makul görünüyor alınabilir bence de.Paylaşım için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Kamera her araca şart.. Hayırlı olsun. Benim merak ettiğim kayıtları nerede tutuyor ? 300 400 mb ise kısacık videolar bu kadar dahili hafızası mı var ya da 3 5 kayıtta filan verileri otomatik olarak siliyor mu ?

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Kamera her araca şart.. Hayırlı olsun. Benim merak ettiğim kayıtları nerede tutuyor ? 300 400 mb ise kısacık videolar bu kadar dahili hafızası mı var ya da 3 5 kayıtta filan verileri otomatik olarak siliyor mu ?

aynen bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.

Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

iyi günlerde kullanın. peki kargo ücreti olarak ne ödediniz? ayrıca sanırım 32 gb kadar destekliyor. peki hafıza kartı  gönderiliyor mu beraberinde?  sitede pek anlayamadım durumu?teşekkürler

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

iyi günlerde kullanın. peki kargo ücreti olarak ne ödediniz? ayrıca sanırım 32 gb kadar destekliyor. peki hafıza kartı  gönderiliyor mu beraberinde?  sitede pek anlayamadım durumu?teşekkürler

kargo ücreti ödemiyorsunuz ayrıca kart da gelmez yanında siz extra alıyorsunuz.

Yorum bağlantısı

- 32 gb kart destegi

- 1080P (1920 x 1080), 1080P (1440 x 1080), 720P (1280 x 720), WVGA (848 x 480), VGA (640 x 480) cozunurlukleri var.

- gece gorusu

- g-sensor

- sarsilma onleyici

- hareket algilayici

- 170 derece acili kamera

gibi ozellikleri var.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın.

fakat; a101-bim gibi yerlerde satılandan pek farkı yok (40-45 lira) ayrıca 720p bile net görüntü oluşturmuyorken gece çekimleri daha da fena.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

güzel günlerde kullanın görselli olan bir ürün ihtiyaca göre değişir lakin bu ürünün verimliliğini düşünmüyorum plaka okunması piksel kalitesi yeterli değil hele gece mefta özellikle Olgunun tavsiyelerine de dayanarak bir ürün alırken çip seti önemli bizim ısrarla tavsiyemiz şu çip setini taşıyan ürünleri tercih etmenizdir.

Chipset Adı: Novatek 

Chipset Adı: Ambarella 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Valla cihazı alırken pek de bir beklentim yoktu. Gündüz çekimleri oldukça yeterli, plakaların okunması gayet net. Gece çekimlerinde ise aracın farının aydınlattığı yerleri göseriyor ancak diğer yerler karanlık. Sokak aydınlatması var ise yeterli görüntü sunuyor ancak pahalı kameralar gibi gece net görüntü yok ama sonuçta verdiğiniz para 18usd.

Gearbestten aldığınız cihaza kargo ücreti ödemiyorsunuz ancak kargo geliş süresi 15 gün ile 45-50 gün arasında. Bu tamamen sizin şansınıza bağlı. Sanırım posta merkezinde kargoları belli süre biriktirip gönderiyorlar. Eğer yükleme hemen çıkarsa 2 haftada elinize ulaşıyor.

Cİhazla birlikte hafıza kartı gelmiyor. 16gb kart aldım fullhd de yaklaşık 35-40 parça 3 dakikalık kayıt yapıyor. Kart dolduğu zaman en son kaydı silerek devam ediyor. Çekim kalitesini düşürürseniz daha uzun kayıt sağlar ancak 120 dakika fazlasıyla yeterli bence.

G1W-C kamera tabiki bu cihazdan daha performanslı görüntü sağlar ancak bu yarı fiyatı olduğundan tercih ettim.

A101- bim gibi yerlerde satılan kameradan arkadaşım aldı, görüntü kalitesi çok kötü .

Çektiğim bi videoyu youtube a atıyorum , yükleninde örnek eklerim.

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

Valla cihazı alırken pek de bir beklentim yoktu. Gündüz çekimleri oldukça yeterli, plakaların okunması gayet net. Gece çekimlerinde ise aracın farının aydınlattığı yerleri göseriyor ancak diğer yerler karanlık. Sokak aydınlatması var ise yeterli görüntü sunuyor ancak pahalı kameralar gibi gece net görüntü yok ama sonuçta verdiğiniz para 18usd.

Gearbestten aldığınız cihaza kargo ücreti ödemiyorsunuz ancak kargo geliş süresi 15 gün ile 45-50 gün arasında. Bu tamamen sizin şansınıza bağlı. Sanırım posta merkezinde kargoları belli süre biriktirip gönderiyorlar. Eğer yükleme hemen çıkarsa 2 haftada elinize ulaşıyor.

Cİhazla birlikte hafıza kartı gelmiyor. 16gb kart aldım fullhd de yaklaşık 35-40 parça 3 dakikalık kayıt yapıyor. Kart dolduğu zaman en son kaydı silerek devam ediyor. Çekim kalitesini düşürürseniz daha uzun kayıt sağlar ancak 120 dakika fazlasıyla yeterli bence.

G1W-C kamera tabiki bu cihazdan daha performanslı görüntü sağlar ancak bu yarı fiyatı olduğundan tercih ettim.

A101- bim gibi yerlerde satılan kameradan arkadaşım aldı, görüntü kalitesi çok kötü .

Çektiğim bi videoyu youtube a atıyorum , yükleninde örnek eklerim.

teşekkürler, dediğiniz gibi videoyu da görmek isteriz.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

güzel günlerde kullanın görselli olan bir ürün ihtiyaca göre değişir lakin bu ürünün verimliliğini düşünmüyorum plaka okunması pikser kalitesi yeterli değil hele gece mefta özellikle Olgunun tavsiyelerine de dayanarak bir ürün alırken çip seti önemli bizim ısrarla tavsiyemiz şu çip setini taşıyan ürünleri tercih etmenizdir.

Chipset Adı: Novatek 

Chipset Adı: Ambarella 

Bahsettiğiniz özellikte ozaman LİNK deki ürün hem fiyat hemde özellik olarak gayet iyi gibi ne dersiniz?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Mesutum nova ilik çkart-dı çip setlerden bu cık buda olmaz.alınacak en ucuz en düşük ürün şu ve devamı G1W dir.senin bahsettin ürünü orjinali iyidir ama o ürünün fena öle böle değil sahtesi var

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz

Mesutum nova ilik çkart-dı çip setlerden bu cık buda olmaz.alınacak en ucuz en düşük ürün şu ve devamı G1W dir.senin bahsettin ürünü orjinali iyidir ama o ürünün fena öle böle değil sahtesi var

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html

okan bey, anlamadığım bir konu var, bu ürünlerden alırken chipset e bakacağız, yani senin linkini vermiş olduğun ürünün lens 120 derece mesela, ayrıca fiyat 41 usd, aynı fiyat aşağıda linkini vermiş olduğum ürün özellikleri bakımından senin verdiğin linkteki üründen daha iyi , Chipset: Novatek 96650, 170 derece, 3 ınch ekran,,,

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_298926.html

yani sizin söylediğiniz G1W marka olarak mı iyi diyorsunuz, tam anlayamadım konuyu, 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Murat kardeşim senin verdin nikteki ürün iyi görünüyor bizim genelde önerdiğmiz ürünler taraflarca test edilen ve memnuniyeti üst seviyede olan ürünler .Olgu kardeşim uzman sayılır lakin bazen çip seti iyi olsada ona uyumlu olmayan devreler cihaz katlediyor buda var.ki tecrübeyle sabit ve ne denirse densin en yi kamera şuana kadar

GT680W  dir.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/251933-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-shadow-tec-gt680w/

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk
(düzenlendi)

Dün çektiğim video. Youtube dan dolayı bir miktar kalite kaybı var.

Birde az yer kaplasın diye 720p de çekmiştim. Maksimum 1080p çekiyor.

Bence 18 USD ye göre görüntü şahane :)

https://youtu.be/Y5yCp7uZCcY

tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

video gizli diyor yahuu  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Video gizli diyor..

Yorum bağlantısı

videoyu sadece siz izleyebilirsiniz şuan

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Erhanım bundan bahsediyorum görüntü kalitesini 720p aldım 9 cu saniyeden 22 saniyeye kadar öndeki taksinin plakasını o mesafede okuyamuyorsun bizim tavsiye ettimiz kameralarda 31 saniyedeki netli 9 ile 22 saniyedeki mesafede görüyoruz .tabiki işe yaramaz değil olayı kanıtlar lakin gece ve vur kaçta çok zor teşhis edilir bence

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

aldığınız fiyata göre görüntü güzel, videoyu seyrederken 720p yapın arkadaşlar. hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...