Furkan Egemen Akın 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Herkese Merhaba Aracimin Plakalarinin yazilarini kalinlastirmak ve Cercevedeki siyah boyayi silmek istiyorum ama cerceveyi silmek icin ne tur bi urun kullanmaliyim? ↓ Aldığım Plaka Kaleminin Resmi ↓ Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Selülozik tinerle silebilirsiniz çerçeveyi. Pamuk ya da bez türü şeyle silebilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Birkan Ergin 4 Şubat 2016 Paylaş 4 Şubat 2016 Aseton varsa hazırda o da olur ama tinerle daha kolay silersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 4 Şubat 2016 Yazar Paylaş 4 Şubat 2016 Sadece tiner mi ? Yoksa selulozik tinermi? Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Selilozik tiner ile çıkar fakat dikkat edin araba boyasına deymesin... Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 5 Şubat 2016 Yazar Paylaş 5 Şubat 2016 Zaten plakalari sokupte yapıcam Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Sonucu merak ediyorum paylaşırsınız dimi.. Kolay gelsin şimdiden.. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Selilozik tiner ile çıkar fakat dikkat edin araba boyasına deymesin... Selülozik tiner araç boyasına zarar vermiyor bildiğim kadarı ile Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Şubat 2016 Paylaş 5 Şubat 2016 Selülozik tiner araç boyasına zarar vermiyor bildiğim kadarı ile Selülozik olan zarar verir. Sentetik olan vermez.. Arkadaşın selülozik tiner kullanması gerekiyor. Diğer tinerle de çıkar ancak 30 dakika sürer. Selülozik ile 3 dakika 3 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 5 Şubat 2016 Yazar Paylaş 5 Şubat 2016 Sonucu merak ediyorum paylaşırsınız dimi.. Kolay gelsin şimdiden.. Tabikide 1 Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın 20 Şubat 2016 Yazar Paylaş 20 Şubat 2016 bu tarz bişey mi düşündünz? Evet Yorum bağlantısı
Emre Sümbül 20 Şubat 2016 Paylaş 20 Şubat 2016 plaka bandıyla yaptırdım ben plakamı değiştirdiğimde beyaz plaka aldım zaten direk bant yazılar şuanda bende o tarzda deniyebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Aykut Uçar 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Ben pleksi harf aldım tanesi 1 liradan verdi bir abimiz sağolsun. Direk altında güçlü bir yapıştırıcıyla geliyor çokta güzel oturdu. Şık ve zengin durdu 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 (düzenlendi) Bugün bir mercedes in yapıştırma pleksi harflerini polis çatır çatır söktü bir de ceza yazdı. 23 Şubat 2016 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sentetik tinerle bende denedim silmeye silmiyor pek ve insanın canını okuyor, sonra Selülozik tinerle 2 dk da sildim onuda dikkatli kullanmak lazım plakanın üzerine siyah boyayı silince altta kalan bölüm direk metal değil orada da bir madde var oda sökülebiliyor. Dikkatlice fazla bastırmadan yapmak lazım. 2 Yorum bağlantısı
Aykut Uçar 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Bugün bir mercedes in yapıştırma pleksi harflerini polis çatır çatır söktü bir de ceza yazdı. Nerde oldu bu? Ankara'da sıkıntı yaşamadı hiç bir arkadaşımız yıllardır. Ya da afyonu patlamamış polise denk gelmedik herhalde. Polislerinde standart bir ayarı kuralı olmalı desinler ki kesinlikle yasak kardeşim yapıştırma. Zaten mühür bozulmasın diye boş plaka almadık gittik üstüne yapıştırdık. Bak sıkıntıya girdim şimdi kaldıramam ben bir polis bana bu hareketi yapsa. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts